Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Myway Driftteam

ניר_1985
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה בהצלחה.

נשמח לראות צילומים, רשמים וסרטונים מהאירוע.

לטיפולכם.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קובי תודה על הפירגון :) אבל התחרות תיהיה מאוד צמודה וקשה :) החבר'ה שיוצאים כל אחד תותח ומאוד חזק בתחום!

בהצלחה לכולם! הכי חשוב שנהנה כולנו!

פורסם

קצת עצוב שתחרויות הדריפטים כבר לא יכולות להיות בארץ, וצריכים לנסוע לחו"ל כדי להתחרות.

לפחות הולך להיות המון זמן אימון ונהיגה על רכבי דריפט אמיתיים במסלול רציני.

אני מגיע להנות בלבד, סומך על דודי שייתן בראש בתחרות :-)

פורסם

נותרו עוד שבועיים לתחרות !!! כמובטח, תוואי המסלול מפורסם אצלנו בבלוג + וידאו הדגמה מהמסלול , כנסו תיראו

:)

track.jpg

MYWAY drift team is proud to present the track layout for the MYWAY drift cup 2011 .

The track layout sketch was influenced by the "KING OF EUROPE" track layout which hosted at TOKOL in 2007.

Click "MORE" to watch an onboard video from the track back

from 2007 KOE ..

track2.jpg

http://www.mywaydrift.co.il/articles_view_all.asp?id=49

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סומך על דודי שייתן בראש בתחרות :-)

איזה כיף להיות צודק :-)

אז התחרות הייתה מעניינת וקשה ובסופה - רק אחד עמד על הפודיום - דודי! דריפט! פאר!

במקום השני גיא מעודד המצויין (שגם הדיח אותי), במקום השלישי ליאון ובמקום הרביעי מורן גוט.

פורסם

היי ניב ואחרים

כל הכבוד על היוזמה ,בתקווה שבעתיד הקרוב לא תצטרכו לנדוד לארץ זרה....

ספרו יותר פרטים על אופי התחרות - האם זה מין פליי-אוף כפי שניר פרסם 2 הודעות לפני ? סליחה על הבורות אך זה מעניין-

מה התרגילים שחובה לבצע .? איך ניתן הניקוד? מה מרכיב הציון ? מהירות? דיוק? לפי איזה תוואי? רצף? מה בדיוק בוחנים?

אם זה מתבצע לפי התרשים של ניר , מלאו אותו בשמות כך שנבין מה היה התהליך לגמר .

יישר כח

מישל

פורסם

היי מישל, בוקר טוב.

הארוע הולך ככה: יש מסלול גדול מסומן עם קונוסים וחצאי כדורי טניס (נראה מצויין), הנהגים מבצעים אימונים על התוואי כאשר הדרישות הן להצמד לאייפקסים מסויימים המסומנים על ידי קונוסים, מעבר לכך בנקודת מסויימת צריכים להיות מהירים ככל הניתן. בסיום התרגיל יש נקודה בא חייבים להחליק את הרכב בצורה שכזו שאחורי הרכב יפגעו בכדור המרחף מחוף לשולי המסלול.... בקיצור מגניב.

המדידות מתבצעות על ידי שלושה שופטים כאשר יש הבדל בין המוקדמות לתחרות. במוקדמות כל שופט מנקד גורם אחר - שופט אחד מנקד את מהירות המתמודדים (20 נקודות), שופט אחד מנקד את הזווית (25 נקודות) ושופט שלישי מנקד את הקווים (25 נקודות). מעבר לכך לכל שופט יש עוד 10 נקודות לסטייל. סך הכל 100 נקודות להכל.

בגמר כל שופט מדרג מי לדעתו ניצח כאשר האפשרויות הן מתחרה א, מתחרה ב או פעם נוספת. אם אין שני שופטים שמסכימים על אותו המתחרה מתבצעת ריצה נוספת.

במוקדמות מדרגים את הנהגים מהראשון ועד האחרון (מספר 16) כאשר חשוב מאוד להצליח במוקדמות אחרת תתמודד עם יריבים חזקים מדי בהתחלה כיוון שלאחר המוקדמות הנהגים מתחלקים לזוגות כאשר הראשון מתמודד מול האחרון, השני מול הלפני אחרון וכן הלאה...

בכל תחרות עולים לסיבוב אימון וסיבוב תחרות ואז או שמתחרה אחד מנצח וממשיך והשני מודח מהתחרות או שיש שיוויון ועולים ישר לעוד סיבוב של דריפט. מי שהיה טוב יותר במוקדמות מתחיל קודם ולאחר מכן הפחות טוב.

לאחר מכן עולים שמונת הנשארים באותו הסדר - הראשון מול האחרון לרבע גמר וכך הלאה, ארבעה אנשים עולים לחצי גמר ואז שני אנשים עולים לגמר.

מבחינת מיקומים:

מקום 1. דודי

מקום 2. גיא מעודד

מקום 3. ליאון

מקום 4. מורן גוט

אלו שנשרו ברבע הגמר הם:

תום

אולג

ניב

יוהן

שאר האנשים לא עברו את השלב הראשון.

פורסם

דריפט מנצח

11.04.11 רוני שטרן

דודי פאר הוא מנצח מירוץ הדריפט הישראלי הראשון, שנערך דווקא על אדמת הונגריה

26765-4.jpg

26765-3.jpg

http://www.driftmyway.com/articles_view_all.asp?id=52

MYWAY Drift Cup 2011: עדכונים שוטפים

10 באפריל 2011 מאת משה אהרוני, מערכת מגזין אוטוספורט

תחרות הדריפטינג הראשונה לישראלים מתקיימת ברגעים אלו בהונגריה תחת ניצוחה המעולה של חברת MY WAY. אנחנו כאן כדי לעדכן אתכם און-ליין על המתרחש ועל המנצחים.

http://www.autosport.co.il/magazin/14148/myway-drift-cup-2011-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%95%d7%98%d7%a4%d7%99%d7%9d/

אליפות הדריפטינג לישראלים של MYWAY DRIFT

זהו עמוד הטבלאות והמיקומים והסרטונים אליפות הדריפטינג של MYWAY DRIFT

עדכון: יום ראשון 4/10/11 17:08 —-> 20:08 (תוצאות סופיות)

תוצאות סופיות:

http://www.isramotor.tv/blog/?page_id=1042

DRIFT-CUP-Qualifying-results.gif

הבטחנו לא? – תוצאות מקצה הדירוג של אליפות דרינפטינג ברגעים אלו:

DRIFT-CUP-final-results.gif

פורסם

חבל שלא ניתן לעשות דבר בארץ וצריך כל כך להתרחק, רק תחשבו כמה קהל היה מגיע, קהל שלבטח היה מוכן לשלם במיטב כספו והמדינה הייתה גובה את המיסוי שלה על כך, המשטרה הייתה גובה את שלה על הביטחון וכל שאר הגופים. אבל אנחנו גורמים למדינה אחרת להרוויח. ואנחנו עוד נחשבים עם חכם...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

החלקה ישראלית מעבר לים

עשן על המסלול: 16 חובבי דריפטינג מקומיים לקחו בסוף השבוע חלק באליפות ישראל בדריפטינג שבאופן פרדוקסלי, מכיוון שטרם ניתן לקיים בארץ מרוצים, התקיימה בהונגריה

http://www.mako.co.il/cars-magazine/sports/Article-29381462e044f21006.htm&sCh=cf404569c706a210&pId=786102762

כמה תמונות מקו ומיפיסבוק גם

26765-1.jpg

215189_180359158678631_100001136450364_420394_3802850_n.jpg

207355_180356688678878_100001136450364_420369_4830439_n.jpg

efraifszie_g.jpg

215336_180357048678842_100001136450364_420379_390199_n.jpg

driftblack_c.jpg

driftorang_c.jpg

השיפוט מזכיר שיפוט בתחרויות החלקה על הקרח

driftwide_b.jpg

• תוכן חדש...