Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד גרסה מאלפי הגרסאות ל V12. מגבר בסיסי ביותר שיעשה את העבודה עד שיתקלקל.

כל סאב יתאים לו, רק לוודא שמדובר בסאב עם סליל 4 אוהם יחיד או שני סלילים של 2 אוהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

4 אום אוקיי...

יש לך מושג אולי rms ליציאה?

י

נ.ב.

זה מגבר 4 ערוצים בערך ליציה ובערך לשני ערוצים בקרוס..

תודה

When God gives you lemons, you find a new God.

Alfa 145| Clarion CZ500| ZX1000 Black Edition| Hertz ES300| Hertz DSK 165

פורסם

תיקח סאב נציל קצת כי המגבר הזה לא חזק,C12 של קיקר או 1202D GTO של JBL יעשה עבודה טובה בתיבה פתוחה.

אני מניח שבאמת בתכלס הוא מוציא אולי 100RMS בגישור 50-40RMS לערוץ ואני עוד אופטימי.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

יש דרך ציוד מסויים למדוד הספק יציאה?

ויש לו פיוז כניסה כמו של רכב, הבחור שהביא לי אותו אומר שהוא החליף פיוז והוא לו זוכר את הערך המקורי, כרגע יש 5 אמפר, זה בעריך תקין או לשנות אותו?ו?

פורסם

יש אבל למה לך מי ישמע איזה מגבר מטורף זה,זה מגבר חמוד בסיסי למתחילים שים סאב בגישור,רמקולים על הערוצים הנותרים ולבריאות אל תיכנס לקטנות כשאין צורך.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

זה לא האמפר המקורי, זו בדיוק השאלה, בלי עומס החמש אמפר מחזיק, אני מפחד שטיפה עומס ואז הופ נשרף הפיוז.

משהו יודע ערך ממוצע למגבר, בערך ממה שיש למגברים אחרים..

פורסם

הפיוז המקורי זה 20, אם נחשב מהפיוז, 13.8*20=276/4=69וואט לערוץ אם הכול אופטימלי, אבל זה לא לכן לדעתי האישית הוא מוציא כ50וואט לערוץ, על גיין פתוח למקסימום, לכן תצא מנקודת הנחה שניתן לנצל כ40 RMS בפועל.

לפותח האשקול, תשים פיוז בהתאם לצריכה, אם חיברתה רק שני ערוצים אז שים 10A.

אודי A4

דימה.

פורסם

רק שאלה אחרונה ה1202d הוא 300 rms, המגבר הזה ידגדג אותו בכלל?

פורסם

טכנית צריך להיות בסדר.

החיבור שאני היתי משתמש בו, על כול סליל (2אום) חיבור של שני ערוצים בגישור, אומנם לא בטוח אם הוא יודע לעבוד ב2 אום, תחכה לעוד חברי פורום שיגיבו.

אודי A4

דימה.

פורסם

חשבתי בדיוק כמוך, וכנל יש לי את הדילמה עם הוא תומך ב2 אום. יש כזאת חיה סאב 2 סלילים שכל אחד 4 אום? או שלמישהו יש מושג אם 2 אום אוכל??

פורסם

1.יש דבר כזה שני סלילים של 4 אוהם.

2.המגבר לא יודע לעבוד ב-2 אוהם בגישור.

3.תחבר את הסלילים בטור ליצירת התנגדות סופית של 4 אוהם ותגביר את הסאב בגישור על שני ערוצים.

בשיפוצים...

פורסם

אוקיי, אז במגבלת זה שאפשר רק דרך קרוס ליציה אחד, עדיף ה1202d או הקיקר? או אחד אחר? קצת לא הבנתי מה הכי מתאים לו..

• תוכן חדש...