Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*במקרה והשרשור בפורום הלא נכון אודה לכם אם תזיזו אותו לפורום הנכון תודה

שלום,לאחר שבוע של עצבים שבו אני מתניע את הרכב עם כבלים ועושה סיבוב על מנת להטעין את המצבר,המצבר לא נטען!! חשבתי בעיה באלטרנטור ... הלכתי למוסך של חשמל רכב בכדי שיבדוק את הבעיה..והבעיה הייתה בדיבוריות ישנות של טלפון שעדיין לקחו כוח מהצבר גם כשהרכב היה מכובה...בקיצור הבעיה תוקנה. והוספתי לדים בצבע לבן בלוח השעונים ושמו לי ספריי שיזיז מהר יותר את המגבים כי הם היו איטיים כאלה...כל זה עלה לי 100 שקל. האם דפקו אותי? תודה רבה

פורסם

גם תיקנו לך את המצבר, גם האירו לך את הלוח שעונים וגם חידשו את המגבים ב-100 ש"ח ואתה חושב שדפקו אותך? למה? נראה מחיר סביר. סה"כ 100 ש"ח.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
מדוע אתה סבור שדפקו אותך?

כי הבחור שילם 100 שקלים עבור התיקון.

אם הוא היה משלם 98.80 כנראה היה מרגיש טוב יותר.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שואל השאלה - אתה יודע, כשמקבלים שירות מבעל מקצוע, זה גורר תשלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דפק אותך המוסכניק הבן יונה.

גם תיקן את הבעיה, גם הוסיף תאורה וגם יש לו ספריי קסם שגורם לווישרים לזוז מהר - ואת כל זה הוא לא מוכן לעשות לשם שמיים?

לאן הגענו שבמוסך מעיזים לגבות תשלום עבור העבודה? בושה, פשוט בושה. רק בישראל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לפותח השרשור,האם התכוונת ל-1000 ש"ח ולא ל-100 כמו שכתבת?

אם התכוונת ל-100 ש"ח החבר'ה שכתבו לפניי צודקים

תחשוב רק על הזמן ועל העצבים שהמוסכניק חסך לך אני במקומך הייתי אפילו מצ'פר אותו ומביא לו 200.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

כמה זמן עבד החשמלאי על האוטו ?

אם הוא עבד מעל חצי שעה - התשלום הוגן.

פורסם

זה פעם ראשונה שאני הולך למוסך אבא שלי שלח אותי ואני לא מבין במחירים וכאלה וראיתי שאנשים מוכרים לדים בכמה דולרים בודדים אז חשבתי שאם הוא הגיע ל100 שקל זה חריף...אבל סבבה תודה הבנתי שלא :) המשך יום נעים

• תוכן חדש...