Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4039087,00.html

עד עכשיו לא קישרתי אבל בעצם הייתי עד לתאונה הזאת, אני עובד באיזור התעשיה של ראשון, בסביבות השעה 1 וחצי בלילה (לפני שעתיים בערך) יצאתי מהעבודה לכיוון היציאה מהעיר (שדרות משה דיין), ובידיוק הצומת שבה אני צריך לפנות שמאלה לעלות על איילון וכביש 20 לכיוון אשדוד קרתה התאונה, ראיתי כבר מרחוק את הסירנות של המשטרה, וככל שהתקדמתי ראיתי ששוטר מסמן לי לפנות ימינה, פניתי ימינה לכיוון קוממיות והייתי צריך לעשות את כל הסיבוב כדי לעלות על כביש 20 לאשדוד.

בשלב שהגעתי כבר היה שם גרר שפינה את הרכבים המעורבים בתאונה.

לפי איך שזה נראה אחד המעורבים בתאונה חצה באור אדום וככה נגרמה התאונה, כואב ועצוב לראות דברים כאלה, ת.נ.צ.ב.ה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

גם אני הייתי שם עצוב היה לראות את אופנוע זרוק על הרצפה עם משטרות שחוסמות את כל הנתיבים.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

כואב לראות תאונות כאלה :\

אבל נהגים צריכים להבין דבר אחד, זה שיש לך אור ירוק ברמזור לא אומר שיש לך חובה לחצות את הצומת

זאת זכות, ולפני שנכנסים לצומת באור ירוק בודקים אותה פעמיים לראות שהיא ריקה.

פורסם

תסלח לי ידיד אבל בתאונה האחרונה שבה הייתי מעורב, נכנסתי לצומת כ6 שניות לאחר שהתחלף האור לירוק, הייתי הראשון ברמזור בנתיב השמאלי (2 נתיבים לפניה שמאלה) כשהתחלף לירוק ראיתי שהנהג שמגיע משמאלי נכנס לצומת במהירות וגונב את האדום, חיכיתי, מבט לצד השני וSUV מרוח' מגיע לצומת, התחלתי את הנסיעה והSUV נכנס לצומת במהירת גבוה, עלה על המכסה מנוכ של הסיביק שעמדה במקביל אליי ונכנס בי בעוצמה בפינה הימנית של הרכב .

לא משנה כמה תנסה, יש סיבה למה קורים לזה תאונה, בד"כ זה תאונה לצד אחד. הצד השני לרוב מטומטם.

כואב לי לראות את זה, את רשימת ההורגים שגודלת מדי יום והכל בגלל טעויות דפוקות.

נהג שנכנס לצומת אדום במהירות גבוה הוא רוצח בפוטנציה, במידה ויש תאונה הוא רוצח לכל דבר.

לכן יש להחמיר עם אנשים אשר מועדים לפורענות, כל פעם כתוב - עבריין מוכר למשטרה או לנהג יש גיליון הרשעות ארוך.

haters will hate

פורסם

בישראל הזלזול ברמזורים הולך ומחמיר מיום ליום, כבר לא מדובר בגניבת הזנב של הירוק או אפילו הצהוב אלא בחציה מכוונת באור אדום.

ומי שהזכיר 6 שניות - יש כמה רמזורים שבהם אני עובר שבהם 6 שניות זה יותר מכל הפאזה הירוקה בכיוונים ושעות מסויימים. אתמול אחה"צ עמדתי ברמזור מס' 4 בנשר (כביש 752) בכיוון מזרח, מדובר בכביש ראשי מהצ'ק-פוסט לכיוון צומת יגור - והרמזור העביר 4 מכוניות בכל מחזור (שתיים בכל אחד משני הנתיבים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני התעוונתי שחיכיתי 6 שניות אחרי שהתחלף לירוק על מנת לתת לרכב שהגיע מימיני במהירות לעבור באדום, אז נכנסתי לצומת והגיע רכב נוסף שנגנס לצומת במהירות באדום מלא, אם הייתי על אופנוע הייתי מת ללא ספק, יונדאי סנטה פה במהירות של כ70 קמ"ש נכנס בסיביק ואז בפינה של הרכב עליו נהגתי- מוסטאנג חדשה, המוסטאנג נזקקה להחלפת כנף, פנסים, מכסה מנוע וטמבון קדמי. לשוטר הנהג אמר שהוא נכנס לצומת בירוק, המזל שלי שהיה מעורב עוד רכב ועוד 3 כדי ראיה אמרו שאני נכנסתי בירוק לצומת והוא באדום מלא.

אני רוכב על אופנועים ועל דו"ג אני חשוף לנזקים פי אלף במקרים שכאלה, למרות שגם לדו"ג יש את היתרונות שלו כמו חמיקה ממכשולים ובלימה\האצה מצויינים, במקרה שנהג פוגע בי ישירות במהירות גבוהה הסיכוי לשרוד נמוך מאוד.

הקטע הוא לא ההמתנה אלא הזלזול הבסיסי בעובדה שכלי רכב הוא כלי נשק וקלות ראש לא באה בחשבון.

haters will hate

פורסם

אני אישית ראיתי בעיניים שלי אנשים מזלזלים ברמזור אדום ומתייחסים אליו כהמלצה, רק אתמול שנסעתי לעבודה בתוך איזור התעשיה בראשון ממש לפני שהגעתי לעבודה עקף אותי טרקטורון על מהירות גבוהה, למזלי ראיתי אותו מגיע ושמעתי את הרעש מ50 מטר אחורה וזזתי טיפה לשמאל, אני בטוח שגם אם לא הייתי זז היה מסכן את עצמו הבחור ומנסה לתמרן ביני לבין המשאית שעברה משמאל שלי בכביש דו סטרי עם נתיב אחד לכל כיוון.

לא מספיק שעקף אותי מימין, אחרי זה הגענו לרמזור אדום שהוא גם לא טרח לעצור בו, וזה היה אדום מלא, רק זרק מבט לאחורה וחצה צומת "ריקה", האמת שלא הייתי מופתע אבל עם משאית הייתה גוזרת אותו על 60-70 קמ''ש הייתי מגחך ולא הייתי רץ לעזור, לא מגיע לחמורים כאלה שאני אאחר לעבודה בגללם.

צריכה להיות יותר אכיפה בנושא של ציות לרמזורים ותמרור עצור, הרתעה יותר גדולה, קנס יותר גדול, אפילו סכנה של שלילת רישיון במקום במידה והוכח שאותו אדם עבר באור אדום\לא ציית לתמרור עצור.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אבל נהגים צריכים להבין דבר אחד, זה שיש לך אור ירוק ברמזור לא אומר שיש לך חובה לחצות את הצומת

אצלי זה הרגל קבוע לפני חציית צומת באור ירוק מסתכל לכל הכיוונים, לנהגי אוטובוס (לפחות אלה שאני מכיר) מאיטים את המהירות לפני חציית הצומת במופע ירוק.

תשמרו על עצמכם במיוחד בימים גשומים.

פורסם
אני אישית ראיתי בעיניים שלי אנשים מזלזלים ברמזור אדום ומתייחסים אליו כהמלצה

לדעתי יש להבדיל בין שני מקרים:

1. אדם נכנס לצומת כשהאור אדום בכוונה תחילה.

2. אדם נכנס לצומת כשהאור אדום מתוך חוסר שימת לב.

שניהם עשו עבירה חמורה, אבל הפחות מסוכן הוא דווקא זה שעשה את העבירה ביודעין, הוא לפחות יודע שזו עבירה וסביר להניח שהוא בדק היטב את הכביש בטרם המעשה.

פורסם

על פי פרסומים בחדשות ערוץ 10 של השעה 09:00 פורסם כי הנהג הודה כי "שתה קצת".

ויש אנשים שעדיין חושבים כי אלכוהול ונהיגה יכולם "ללכת יד ביד".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

על פני השטח זה היה נראה כאילו רוב האשמה הייתה מוטלת על רוכב האופנוע שככל הנראה ניסה לחצות לכיוון היציאה לכביש המהיר שהרמזור כבר התחלף והרכב מהצד הנגדי שהגיע כבר במהירות וראה רמזור ירוק נכנס בו.

אני אומר זאת כי בשטח התאונה עצמה התרחשה איפשהו בנתיב הנגדי שכביכול רוכב האופנוע חצה כדי להגיע ליציאה לכביש המהיר, אלא אם כן איכשהו נהג הרכב גרר את האופנוע איתו כמה מטרים טובים עד לנתיב הנגדי איכשהו.

ודורקי באמת שזה עוד יותר גרוע לחצות ביודעין! זה רק מראה שאתה שם פס על החוק ומזלזל בחיי אדם, אף פעם אין לך 100% שדה ראייה ואתה לא יודע אם מישהו מהנתיב הנגדי מגיע על 100 כדי "להספיק" את הירוק שיש לו ויכנס בך וגם יהרוג אותך כי עברת לו בנתיב וזאת לא אשמתו כי יש לו ירוק ומבחינתו הצומת פנויה, אני אישית הייתי תמיד מגיע למצב כאן אצלי בעיר שאני תופס גל ירוקים מהבית שלי באיזור ט''ו בעיר באשדוד ועד איזור תעשיה יש משהו כמו 8 רמזורים על הכביש הראשי בבני ברית שהרבה מתייחסים אליו כמו כביש מהיר, וכל אחד שתופס שם גל ירוק מרביץ 80-90 לפחות כדי להישאר בו או שאתה מפספס רמזור וכל רמזור זה סבב של בערך 5 דקות המתנה עד שהוא מתחלף שוב, אני פעם הייתי מרביץ כדי לתפוס את כל הגל, היום? אני לא נכנס לצומת ביותר מ60 לאחר שנתקלתי לא פעם באנשים ששורפים אדומים בלי הכרה.

וזה כביש שבקלות אנשים נוסעים בו 100 למרות שמותר רק 70.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

בשביל לדעת מה התרחש בתאונה צריך בוחנים.

מה שנראה לנו אזרחים כמובן מאליו יכל להשתנות ברגע שהנתונים מהמדידות מגיעים לבדיקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שתה קצת, עבר באדום והרג אדם.

שטויות, יקבל 600 שעות עבודה, קנס ושלילת רישיון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא מספיק שעקף אותי מימין, אחרי זה הגענו לרמזור אדום שהוא גם לא טרח לעצור בו, וזה היה אדום מלא, רק זרק מבט לאחורה וחצה צומת "ריקה", האמת שלא הייתי מופתע אבל עם משאית הייתה גוזרת אותו על 60-70 קמ''ש הייתי מגחך ולא הייתי רץ לעזור, לא מגיע לחמורים כאלה שאני אאחר לעבודה בגללם.

אני מקווה שאמרת את זה מעצבים נטו, כי אם לא - אתה כנראה סוג של בהמה.

אם חו"ח תהיה עד לתאונה מכל סוג שהוא, או לאדם שנפצע בכל סיטואציה שהיא - קודם כל מגישים עזרה, אחר כך שופטים. זו אנושיות בסיסית שמנותקת לחלוטין מהצדק, החוק וכל פרמטר אחר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

רגע אני רוצה להבין?!?!? אתה מאשים את הנהג שנכנס לצומת בירוק!?!?!?

ד"א גם אני מסתכל לפני שאני נכנס לצומת בירוק אבל אף אחד לא צריך לעבור באדום והאשמה היא רק למי שנכנס באדום לצומת ולא לאף אחד אחר!!!

• תוכן חדש...