Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין להחליף את החיישן חמצן שלי לאחר שנמצא כי הוא תקול

במוסך אמרו לי כי יש סכנה בשבירת ההברגה של הסעפת ואז יש צורך להחליף סעפת.

יש לכם טיפים איך אני יכול בעצמי להוציא את החיישן? שמעתי בערך על שימונים, שימוש עם מים קפואים, לתת למנוע קצת להתחמם וכדומה.

מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגנים ולתת טיפים שיכולים לעזור? ולהסביר אולי גם את הטיפים שנתנו לי כבר?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

זאת אכן בעייה מוכרת בהרבה רכבים, אני הייתי מייעץ לך לעשות זאת אצל מישהו שמתמחה בעניין כמו אגזוזים או מוסכניק כישרוני.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

זאת באמת בעיה יש רכבים שבניסיון לחלץ את החיישן הוא פשוט נשבר או שהסעפת נשברת סביב החיישן.

רסס WD40 על ההברקה תמתין כ 40 דקות, הצטייד בבוקסה יעודית לחיישן חמצן, זאת בוקסה עמוקה עם חתך שמתאים לחיווט, ותקווה לטוב בפתיחה.

פורסם

לפני הפתיחה של החיישן תסתכל אם החיישן מרוב החום לא "הולחם" ממש לסעפת.

אם זה נראה כאילו הוא מולחם פנה לאגזוזן מקצועי שלא תשבור את הסעפת.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...