Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וצהריים טובים לכולם!

הגיע הזמן להגדיל ולהתרחב במה שאני עוסק, חשבתי לפרסם את עצמי על ידי חלוקת פליירים פרסומיים בתיבות דואר ליד\סביב איזור מגוריי בחיפה.

אבל, איך מתחילים? איך תופסים את העין לאותו אדם שקורא\ת את זה שבעצם יקרא ויתעניין? הרבה צבעים\תמונות\הרבה טקסט אולי?

ישבתי עם עצמי וחשבתי מה לכתוב על הפלייר, עוד לא הגעתי למסקנה מסוימת מה לכתוב ואיך בדיוק זה אמור להיראות, אבל עשיתי לעצמי רשימה די גדולה על דף של מה בדיוק אני יודע לעשות ואיזה סוג של שירות אני נותן בצורה מתומצתת בלי חירוטטים מסביב בכלל - פשוט נטו במה מדובר אבל זה לא מספיק ומפה אני לא יודע איך להתקדם ואיך ליישם את זה על הפלייר עצמו.

עברתי על כמה בתי דפוס להצעת מחיר ובירור - אצל כולם המחירים סבירים מאד אבל הבעיה שאף אחד לא מוכן לשבת איזה שעה איתי על יעוץ ובניית פלייר עם עיצובים\צבע\טקסט ואיך הכל אמור להיראות - ללכת לשלם לגרפיקאי אני לא מעוניין בשלב זה.

אשמח לעזרה בנושא ולכוון אותי כמה שאפשר,

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

לך לגרפיקאי ותשלם. שכל אחד יתמקד במה שהוא טוב.

אתה לא גרפיקאי, ואין לך את הכלים והידע שיש לגרפיקאי (וגם לא את הקשרים עם בתי דפוס להוזלת מחירים). אני לפעמים נתקל בברושורים שברור ש"בעל-הבית" עיצב אותם - וזה בדרך כלל - עצוב.

הברושור הזה הוא הפנים שלך, הוא אמור ליצור עניין, זה לא פשוט לשים לאדם ברושור ביד, ועוד יותר מסובך לגרום לו לקרוא אותו.

אל תחסוך בזה.

אם תרצה המלצות על גרפיקאים - אני יכול להמליץ לך על שניים מוכשרים מאוד. אחד עובד כמעצב גרפי לעיתון גדול, השניה מעצבת מוצרים למוסד פיננסי גדול ומוכר. שניהם לצערי לא משלמים לי עמלות, אבל אם הייתי בעל עסק הייתי מפקיד בלב שקט בידיהם את הצרכים העיצוביים שלי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני (ולדעתי רוב האנשים) מקדיש שניות ספורות להסתכל על הפלייר. באותם שניות ספורות אם משהו ייתפס את העין אני אמשיך לקרוא, אם לא הפלייר עף לפח הקרוב.

לכן לדעתי עדיף דף שמדופס עם מספר צבעים (אני יודע שיותר יקר) כותרת ברירה וענייניית ותמונה אם נדרשת כדי להמחיש.

תנסה להסתכל על הפליירים שאתה מקבל ותבחר מתוכם את אלה שנראים לך מוצלחים ומענינים וזה יתן לך כיוון לעשיית פלייר משלך.

העצה של discoTD5 מצויינת, אם העלות לא גדולה יחסית כדאי לך לשקול זאת בחיוב, כל אחד מתמקצע במקצוע שלו ומה שגרפקיאי יכול לשלוף מהשרוול אחרי שיחה איתך והבנת מטרותיך אתה תגיע לזה אחרי זמן רב וכידוע זמן שווה כסף (גם הזמן שלך).

פורסם

גם אם כולם מדפיסים פליירים, שום דבר לא מחייב אותך לעשות את זה.

עיצוב זה טוב ויפה, אבל בימינו 99.99% מהפליירים נזרקים לפח

מבלי שיציצו בהם, בעיקר כשכל יום אתה שולף 2-3 מהתיבה.

הפליירים היחידים שאשכרה מצליחים לגרות את העין יותר משבריר שנייה

הם הפליירים הגדולים והצבעוניים שמורכבים מכמה דפים מקופלים,

בדומה למה שדומינו'ס ופיצה האט מחלקים לפעמים.

זה מן הסתם יקר מאוד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
גם אם כולם מדפיסים פליירים, שום דבר לא מחייב אותך לעשות את זה.

צודק ב 100%. לא התייחסתי כלל לצורך השיווקי בפליירים.

אם הקהל שלך זה בני 70 וצפונה (בהכללה) - לך על פליירים. אם הקהל שלך צעיר יותר, לך על מדיות חברתיות - דף פייסבוק עם עצות מועילות בתחום התמחותך, טוויטר, פורומים שונים בהם יצא שמך כמומחה בתחום. תבנה את עצמך לאט לאט, אבל בטוח. לא סתם כל הארגונים הגדולים מסתכלים על הנעשה בזירות המדיה החברתיות ופועלים בכיוון, תוך הסטת תקציבים מהמדיות הישנות למדיות החברתיות.

פלאיירים זה כל-כך שנות ה - 80'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אני לא יודע מהו העסק שלך, אבל תחשוב בכיוון שת"פים, זה צורת שיווק שנותנת דרייב התחלתי לא רע בכלל בתיכנון נכון.

פורסם

רק אני רוצה לציין משהוא. אם הגרפיקאי לוקח איזה תמונה מאינטרנט שיבדוק זכויות היוצרים. אני מכיר סיפור לא נעים שגרפיקאי עשה פלייר למסיבה. מארגני המסיבה בכלל לא חשבו על העניין עד שהגיע כתה תביעה על 30 אלף שקל. לך תסביר שסתם לקחו תמונה באינטרנט.

פורסם

אני רוצה לציין למי ששאל שהעסק שלי הוא כמו שרשום בחתימה שלי.

בקשר לפליירים, זה שהם יהיו צבעוניים ומושכים את העין זה לקחתי בחשבון מראש, השאלה זה מה לשים מבחינת טקסט? כמה לרשום? יותר מידי טקסט העיניים יתעייפו, פחות מידי - לא ענייני מספיק וחסר תוכן.

מבחינת תמונות - איך זה הולך? (בלי קשר לגרפיקאי- הוא יודע לעצב, לא לשווק).

מבחינת גיל- אני פונה בעיקרון לכל הגילאים, אין הגבלת באימונים, יש לי לקוחות בני 85-90 ויש לי לקוחות בני 12, אז צריך פלייר שישדר בעצם לכולם, קיים דבר כזה?

אשמח לעזרה וכיוון,

תודה,

אוהד.

פורסם

אם יורשה לי...

העסק שלך לא צריך פליירים. העסק שלך צריך מעגל לקוחות מרוצים, שעושים לך לייק בפייסבוק, ומשתפים את המידע שלך עם החברים שלהם.

הפוטנציאל שלך הוא ברשתות חברתיות, ולא בפליירים שיזרקו לפח. חבל על הכסף שלך.

לשעבר:

פורסם

כאן זה בעצם הבעיה, לא סובל את הדבר הזה שנקרא פייסבוק, אבל מחוסר ברירה - פתחתי ממש עכשיו דף עסקי, לא מעוניין דף משתמש רגיל עם חברים - פשוט מעצבן אותי כל המערכת הזו.

עד כמה שאני יודע לאף אחד מהלקוחות שלי אין פייסבוק, אלה שכן יש להם - הם ילדים בגילאי 12+\-.

אז עכשיו עם הדף עסקי, איך אני מפרסם או מרחיב את קהל הלקוחות שלי באמצעות זה? פשוט נותן לינקים במקומות? לא מבין איך הפייסבוק הזה עובד.

תודה,

אוהד.

פורסם

תיכנס לדפים של חברות עסקיות פעילות בפייס - בנקים, חברות ביטוח, וכד'. תחשוב על מותגים, וחפש אותם בפייסבוק. תראה מה הם עושים.

אני במקומך, וזה בשום מקרה לא ייעוץ, מעלה תכנים רלוונטיים, פעם ביומיים לא כל שעה, (שיכולים להיות גם קישורים) כמו:

תזונה בריאה - מאמרים בנושא תזונה בריאה, תוספות מלאכותיות במזון, וכד'

הסתכלות על הגוף כמכלול - גוף בריא, נפש בריאה, איזון וכד'

ירידה במשקל כאורח חיים ולא כדיאטה חד-פעמית

איך להימנע מפציעות (בני 40 שזוכרים כמה הם רצו כשהיו בני 20 - אחרי ריצה אחת מתאשפזים עם חבלות וכד')

בניית תכנית אימונים שמתאימה לכל אחד באמצעים הזמנינים לו - וכד'

תתחיל לאט, אל תשתולל, זו ריצה ארוכת טווח ולא ספרינט.

תזכור שמה שאתה מעלה בפייס - תמיד נשאר שם. תכניס תכנים שאתה שלם איתם.

תהיה פוזיטיבי ולא נגטיבי (ראית תוכן באתר של קופת חולים שאתה לא מסכים איתו מקצועית - אל תגיד למה הם טועים - תסביר מה שאתה חושב שנכון)

זה 'על רגל אחת' - ואפילו לא התחלתי לחשוב לעומק...

עוד - תעשה פינת הייעוץ - תזמין את החברים לשאול אותך שאלות בפייס, ותענה להם. תמצב את עצמך כ'מומחה'.

כל התכנים - שיהיו הכי מקצועיים ואמינים - אין לך מה לחשוש לגניבת מידע. לא המצאת שום דבר.

שלח מייל לרשימת התפוצה של הלקוחות שלך עם הכותרת "אני בשבילכם במקום גם כשאתם בבית - אתם מוזמנים להצטרף לפייסבוק שפתחתי".

השמיים הם הגבול, השאלה באיזה גובה אתה מציב אותם לעצמך. (משפט שהמצאתי עכשיו, לייק)

לשעבר:

פורסם

אז תלמד. יש מדריכים בעברית ברשת שנוגעים בזה -

פרסום באופן כללי באינרטנט, ושימוש במדיות חברתיות וכל הוואעחס הזה שאני שונא בדיוק כמוך.

מה לעשות, העולם צועד קדימה (טוב, אולי לא קדימה, אבל צועד, זה בטוח)

וזה נכון במיוחד לעולם הפרסום והשיווק.

תשווה כמה זמן משקיע אדם בממוצע על עיון בפליירים, לבין הזמן המושקע ברשת, אי אפשר להשוות.

(וחוץ מזה לזה שמעליי יש עצות מעולות)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קצת חולק עליכם בקטע של הפייסבוק.

יש היום חתיכת בועה שיווקית בפייסבוק. הפייסבוק משמר את הקהל בצורה מדהימה שלא הייתה קיימת עד היום אבל מבחינת הגעה לקהל חדש הוא הרבה פחות אפקטיבי.

קשה מאוד להגיע לקהל יעד המבוקש בשבילו.

חוץ מזה, אתה מתעסק בתחום שהאינטרס שלך הוא לדחוף אותו בכח לאנשים, אתה צריך לגרום להם לחשוב (או להבין) שהם צריכים מאמן אישי.

מהנסיון שלי צריך לרכז את התחום ואת הרצון ב2-3 מילים בפונט גדול.

"מאמן אישי" נניח בפונט גדול (לא חייבים פלייר צבעוני, חשוב שיהיה מודפס משני הצדדים - אותו מחיר בד"כ).

או נניח "עצלן?" - משהו שימשוך את העין.

פורסם

אחת החברות שאנו מייצגים היא karmelsonix, ויכול להיות שקישור אליה מאוד יעזור לך. תקרא עליהם באינטרנט - אם מעניין אותך שלח לי ה"פ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בתור אחד שמתאמן בחדרי כושר אני חושב שהגישה שלך לנושא היא קצת לא נכונה.

אני אסביר, אף אחד לא ילך ישר על מאמן אישי בתור התחלה.

לפי מה שאתה אומר אתה רוצה לחלק פליירים או לפנות ללקוחות רנדומלים שאין להם

שום קשר לחדרי כושר או לעולם האימונים, שיראו שאתה מאמן אישי

ויחליטו להתחיל להתאמן איתך?

קשה לי לראות אדם שלא התאמן יום בחייו מקבל פלייר בדואר ואומר "וואלה נתחיל להתאמן"...

לדעתי אתה צריך לפנות לקהל שכבר יותר בעניינים,

אנשים שכבר מתאמנים בחדרי כושר ושהתחום הזה מוכר להם.

הם כבר בעולם הזה והם ידעו להעריך מאמן אישי ואת חשיבותו.

אם זאת החשיבה זה עוזר לך לצמצם איפה לפרסם או איך לגשת לקהל היעד.

• תוכן חדש...