Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי היום שמן עם המדיד והמפלס היה מתחת למינימום.

הבדיקה נעשתה על מישור ולאחר חצי שעה שהמנוע היה כבוע, אני חושש להמשיך לנסוע ככה ורוצה להוסיף שמן אבל אני יודע שאסור לערבב שמנים של חברות אחרות, והחנויות שפתוחות היום לא מוכרות את סוג השמן שאני משתמש בו..

זה יפגע ממש אם אני יוסיף שמן של חברה אחרת? פשוט אני צריך לנסוע היום ומחר נסיעות ארוכות ואין לי זמן להכנס למוסך המטפל של הרכב שלי...

תודה

פורסם

אם אין ברירה עדיף לשים שמן של חברה אחרת ולא לסוע על מפלס מתחת למינימום

דאג לקנות ולהחליף את השמן + פילטר שמן כשתוכל

וודא שהצמיגות והסוג השמן תואמים את מה שיש לך ברכב

פורסם

חבל על דאגות מיותרות, עדיף להוסיף שמן איכותי מאותו דרגת צמיגות ולא להתחיל עם פחדים

שים שמן 5W40 של חברה טובה וידועה שיש באוטודיפו והמשך להנות מהאוטו עד לטיפול לפחות

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

במנוע 2000 סמ"ק זה שכיח, תמלא שמן ותקפיד לבדוק לעיתים קרובות.

במנוע 1600 סמ"ק זה נדיר ועליך לגשת למוסך לבדיקה - במנועים אלו צריכת שמן היא דבר מאוד נדיר.

להבא "תטרח" לציין לפחות שנת ייצור ונפח מנוע בהודעה שלך (אחרת היא תימחק - וחבל).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...