Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה ואשמח לשמוע את המלצות שלכם לגבי קניית רכב

אז ככה התקציב שלי קודם כל 40 אלף אני מחפש רכב עם אפס תקלות להגיע מנודה א' לנוקדה ב' הרכב ישמש בעיקר בשביל נסיעות לבסיס וחזררה מפתח תקווה לראשון וחזרה אני גם עובד קצת אז ככה שאני יאכל להחזיק תרכב לבד אז מחפש משהו כמה שיותר חסכוני שלא יראה הרבה מוסך וטיפולים זולים וחלקים זולים וגיר אוטמטי כי אחותי גם תנהג ברכב מדי פעם וזהו בכללי חשבתי על מאזדה לנטיס 2003 2004 או פונטו ספייס או פג'ו 206 בנתיים....מה אתם אומרים?

פורסם

אנחנו באותו הראש קפץ לי לראש המאזדה לאנטיס כמו שג'ינה ג'ימסון קופצת לראש בעת מחשבות על פורנו.

רכב טוב ומאוד אמין רק חפש אחת שמורה וזה אמור לקחת זמן, בהצלחה בחיפושים.

אם תרצה המלצות נוספות תפרט קצת יותר מה אתה מחפש מרכב, נוחות?, 5/3/4 דלתות? אפשר להמשיך עוד... זה תלוי רק בך מה אתה באמת מחפש.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

וואלה בהצלחה גם לך בקניה אחי אני מבין שאתה בערך בראש שלי מבחינת כייונים

מבחינת גימור זה לא כל כך משנה לי שיהיה סביר דלתות 5 או 4 .מבחינת נוחות למשל הפונטו והמאזדה שהצעתי לא הכי נוחות אבל גם לא הכי גרועות אם היו יותר סיוט אביזה עם גיר אוטמטי סביר להניח שהייתי מביא כזאת אבל.בנתיים מאזדה לנטיס נראה לי הכי כדאי מבחינה כספית...זול להחזקה אמינות יש למישהו עוד רעיונות?

פורסם

שלום אבי,

מאזדה לאנטיס היא באמת מכונית אמינה יחסית אבל היא לא הכי טובה בנוחות הנסיעה או בצריכת דלק טובה. פיאט פונטו תיהיה חסכונית ממנה ופיג'ו 206 נוחה ממנה.

אני חושבת שבתקציב שלך אפשר למצוא מכוניות קטנות, זריזות וחסכוניות שיותר מתאימות לחייל צעיר מאשר מאזדה משפחתית. למשל פולקסוואגן פולו, טיוטה יאריס או דייהטסו סיריון.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...