Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

רכשתי לפני כ חודש סוזוקי sx4

1.6 אוטומט עם המנוע המחוזק 120 כ"ס

יש לי הרגשה שההנעה נמשכת הרבה זמן (מזכיר לי הנעות של מצבר גמור ) הבעיה שהשוויתי עם סוזוקי sx4 של שכן ואותו סיפור גם אצלו!

האם זה כי סוזוקי/יבואן שמו מצבר קטן ממה שצריך למנוע כזה?

פורסם

תבדוק אמפר במצבר וטעינה מאלטרנטור קודם

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

לא יודע מה ההגדרה שלך לארוכה ב-SX4 (מודל 2009 אני חושב) של אמא שלי, הנעה לוקחת כשניה וחצי. שזה ארוך יותר מברכב שלי, קולט 95 - פחות מחצי שניה, אבל לא משמעותי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• ספונסר פורום
פורסם

אכן חלק ניכר מרכבי סוזוקי באים עם מצבר בקיבול וזרם התנעה יחסית נמוכים

אבל זה עובד טוב והמלצת היצרן מוכיחה את עצמה

גם בטויוטה והונדה מצברים בקיבול 45AH שכיח

לא ניראה לי שהבעיה בהמלצת יצרן הרכב, בהחלט יכול להיות שמצבר מתקלקל אחרי מספר חודשים בודדים - זה קורה גם לטובים ביותר.

המצבר כמובן לא בן חודש אלא המתין להתקנה בסוזוקי, הפליג עם הרכב לישראל, חיכה בבונדד של היבואן, ואצלך כבר חודש

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

גם בSX4 של האקסית שלי זה ככה, תמיד תהיתי, עכשיו אני מבין שזה ככה אצל בכולן

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צריך לבדוק אם התושבת של המצבר מתאימה לגודל של המצבר שאתה מעוניין לרכוש - מצבר בעל קיבול יותר גדול, הם בדרך כלל גם בעלי גודל פיזי יותר גדול.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

בגלל הנעה שלוקחת 2 שניות וחצי במקום שניה אתה מחפש להחליף מצבר?

בעבר הייתה לי מגאן שהייתה מניעה בשבריר שניה. עברתי לקורולה ואכן ההנעה לוקחת 2 שניות יותר לקח לי קצת זמן להתרגל לשחרר את המפתח טיפל'ה אחריי זה הכל

עריכה: אני לא מבין למה אנשים חושבים שהם יותר חכמים מהייצרן ומחפשים בכח לשנות מה שקבוצת מהנדסים החליטה כסטנדרט

כל המוסיף גורע מכיר? יופי

• ספונסר פורום
פורסם
כן זה ברור

השאלה היא האם מבחינת מערכת החשמל לא תהיה בעיה?

עליך כאמור לבדוק את גודל המגש וגם את אופן החיבור של המצבר, אם המגש גדול יותר תוכל להתקין רק מצבר "יפני" אחר ולא מצבר "ארופאי"

ככלל קיבול גבוה יותר יוביל גם לזרם התנעה גבוה יותר ולאורך חיים טוב יותר

אין שום סיכון לרכב אפילו אם תתקין מצבר משאית 225AH, המצבר הוא מקור מתח והזרם נקבע לפי הצרכנים

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם

:wink:

צרפתי תמונה של מצבר "יפני" - הקטבים בולטים מעל פני המצבר, ומצבר "ארופאי" - הקטבים שקועים מתחת לפני המצבר ומכוסים בכיסויים

השיוך הגאוגאפי הוא ליצרני הרכב ולא ליצרני המצבר וגן הוא לא מוחלט יש חריגים לכאן ולכאן.

לשנפ יש את כל המגוון הרלוונטי לרכבך ולרוב הרכבים בארץ

small_VAR_20070822000276.jpg

small_VAR_20070228000044.jpg

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...