Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ מאד על קומפיוטסט במרכז ראשון לציון. הגעתי עם השועל בצהריים, אין לחץ של ממתינים, מה שמביא לסבלנות ראויה. הבדיקה יסודית, אוהדת עם המלצות לשיפור במידת הצורך. מעולם לא "הציקו" לי על דברים קטנים, אך גם לא מוותרים על בטיחות וטוב שכך. בסך הכל טוב לי שמישהו מקצועי מציץ לשועל, מידי פעם, מתחת למדים...:oops::wink:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכון אלישע בפולג נתניה. מומלצים מאוד. אני נוסע מתל אביב ועד לשם כדי לעשות טסט. לרוב האוטו עובר מכה ראשונה, בטסט האחרון (לאחר השיפוץ מנוע שעשיתי), הכשילו על חופש בזרועות תחתונות. לא עשו לי מעולם בעיות על דברים הזויים או לא רלוונטיים.

פורסם

לדעתי, חשוב גם איך שהרכב נשמר באופן כללי וחיצוני.

כאשר מגיעים עם "אספנות גרוטאה", רכב מלוכלך ולא שמור,

היחס אולי שונה (ואני מציין זאת בזהירות ומתוך השערה בלבד),

מאשר היחס לאדם אדם שמגיע עם רכב שהוא שומר עליו.

כאשר יש משהו קטן לסדר, הם מניחים כי מי ששומר על הרכב יתקן זאת ולא מטריחים אותו להגיע שוב.

אולם זה שמזניח - נחשד בעיניהם כמי שיזניח גם את התיקון הפשוט הקטן,

ומעדיפים לזמן אותו לבדיקה חוזרת.

מסכים עם כל מילה.

כשמגיעים למבחן הרישוי עם מכונית נקייה ומטופחת, מנוע שטוף היטב ולאחר בדיקת מוסך יסודית, הכל נראה אחרת,

וסביר להניח שהבוחנים לא יחפשו בנרות דברים פעוטים.

אני מעביר את הוולבו טסט במכון הדרום בדרום ת"א, ותמיד נתקלתי ביחס הוגן ומיקצועי, ובפעם הבודדת שהוכשלתי אכן התקלה חייבה תיקון.

בהחלט ממליץ עליהם, כמו גם על קומפיוטס במזרח ראשל"צ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש המלצות למכון בירושלים?

שבת שלום!

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם
יש המלצות למכון בירושלים?

שבת שלום!

יש את טסט לין בג. שאול

או בסט בבית התפוס שניהם קלים וטובים

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי התנסות קשה ואכילת קש במכוני רישוי שונים, ואת חלק מהסיפורים שיתפתי בפורום. סוף סוף התנסות מוצלחת. מכון הרישוי מ.מ.מ. בהרצליה פיתוח התגלה כמתחשב מאוד ברכבי אספנות קשישים ואינו ממרר את החיים שלא לצורך.

פורסם

לדעתי, חשוב מעוד לעבור טסט באותו המכון, שנה-שנה. אם הם מקירים את בעל הרכב ואת הרכב,הבוכנים הרבה יותר ידידותיים...:-D

פורסם
מכון הרישוי מ.מ.מ. בהרצליה פיתוח התגלה כמתחשב מאוד ברכבי אספנות קשישים ואינו ממרר את החיים שלא לצורך.

מ.מ.מ. בהרצליה פיתוח? אתה מתכוון למבדק?

:turn-l:
פורסם

אני לא יודע מתי ביקרת שם. מבדק עברו לאחרונה שינוי, ולא שינוי טוב. הם הכשילו לי את האוטו (ניסאן סאני, לא אספנות) על חלון חשמל לנוסע שיורד, אבל לא עולה בלי עזרה ידנית, ועל כיוון עוצמת אורות (כך נכתב בטופס. עבר טסט חוזר בלי שנעשה כלום. מה לעשות שאין כיוון לעוצמת האורות. הנורות H4 אוסרם חדשות, הרפלקטור והעדשה נקיים), ועל צמיגים אחוריים, בני 4, בלי פגמים ובמצב סביר למדי (30000 ק"מ כאחוריים). יום קודם הם הכשילו למוסכניק שלי אוטו על ריפוד קרוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מותר בכלל להכשיל על דברים כאלה? (ריפוד קרוע, חלון חשמל)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא יודע מתי ביקרת שם. מבדק עברו לאחרונה שינוי, ולא שינוי טוב. הם הכשילו לי את האוטו (ניסאן סאני, לא אספנות) על חלון חשמל לנוסע שיורד, אבל לא עולה בלי עזרה ידנית, ועל כיוון עוצמת אורות (כך נכתב בטופס. עבר טסט חוזר בלי שנעשה כלום. מה לעשות שאין כיוון לעוצמת האורות. הנורות H4 אוסרם חדשות, הרפלקטור והעדשה נקיים), ועל צמיגים אחוריים, בני 4, בלי פגמים ובמצב סביר למדי (30000 ק"מ כאחוריים). יום קודם הם הכשילו למוסכניק שלי אוטו על ריפוד קרוע.

מקווה שזהו מקרה בודד שלא מאפיין... את הטרנספורטר שלי העברתי שם מספר פעמים בשנים האחרונות. בפעם היחידה שהכשילו אותי- אכן היה מוצדק, על תפוח+מוט הגה שאכן הצריך החלפה,החלפתי ועברתי לאחר מכן.

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
מקווה שזהו מקרה בודד שלא מאפיין

על פי המוסכניק שלי, שמעביר שם טסט לכמה מכוניות ביום, זהו שינוי מדיניות מסיבה לא ברורה. בפעם הבאה שאבקר אצלו אברר "אם קלו המים".

• תוכן חדש...