Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בפיג'ו 206 שלי ישנה בעיה שהחלק האמצעי והחלק הימני בתחום המיזוג, ז"א בכפתורים אין תאורה,

פירקתי את הפלסטיק והגעתי ליחידה עצמה, מאחוריה יש 3 בתי נורה, כמו פלסטיקים אפורים בולטים,

השמאלי עובד נדלק והכל בסדר, הימני והמרכזי לא, ניסיתי לפרק אבל לא הולך לי :?

זה לא מסתובב, לא נשלף, לא מוצאת את הדרך לפרק את בתי הנורה האלו...

ניסיתי עם פלאייר, ואפיללו שחקתי חלק מהפלסטיק האפור, וזה פשוט לא מסתובב...

מישהו...?

פורסם

ערב טוב.

איזה שנה האוטו?

אצלי הייתה אותה הבעיה, מה שאת צריכה לעשות זה ככה: לפרק את הקונסולה המרכזית, לפרק את הרדיו דיסק שלא יפריע,

לפרק 4 ברגים שנמצאים בכל צד של הפאנל של המזגן, אחרי זה לפרק את כבלי המתכת שמחוברים מאחורה לפאנל, לפתוח את הברגים מאוחורי הפאנל ואז הוא נפתח ואת יכולה לראות את הנורות ולשלוף אותם ובכל חנות לאביזרי רכב יש נורות כאלו, לא צריכות לעלות יותר משקל שניים.

אם יש עוד שאלות אני פה.

בהצלחה ערן.

פורסם

הי ערן

פיג'י שלי נולדה בשנת 2000, היא ידנית, 1.4 כמו שאני אוהבת :wink:

פירקתי כפי שאמרת את הקונסולה הרדיו דיסק, והברגים בחזית הפאנל,

לא חשבתי שיש צורך לפרק את הפאנל החוצה שכן מעט משחק וניתן כמעט להפוך את הפאנל במקום ואז רואים

את את שלושת בתי הנורה,

ז"א אתה אומר שצריך גם מהחלק האחורי לפרק ברגים ופאנל כדי להחליף את הנורות???

בדרך כלל ברגע שרואים את בית הנורה זה פשוט דורש מעט סיבוב ימינה וזה משתחרר, מה בעצם תופס אותם?

מה אני אראה לאחר שאפרק את הפאנל מאחור? אז זו תהיה פשוט שליפה? ללא סיבוב ללא כלום?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כמו שאמרתי בהודעה הקודמת. את חייבת לפרק את הפאנל מחוטי הברזל שמחוברים אליו מאחורה ולנתק אותו מהחיבור לחשמל, אחרי זה לשלוף אותו לגמרי ורק אז את רואה את הברגים שיש לפתוח ואת את יכולה לשלוף את הנורות מהבית נורה ולהחליף!

אם את צריכה עוד עזרה אל תהססי לשאול.

בהצלחה וערב טוב.

פורסם
כמו שאמרתי בהודעה הקודמת. את חייבת לפרק את הפאנל מחוטי הברזל שמחוברים אליו מאחורה ולנתק אותו מהחיבור לחשמל, אחרי זה לשלוף אותו לגמרי ורק אז את רואה את הברגים שיש לפתוח ואת את יכולה לשלוף את הנורות מהבית נורה ולהחליף!

אם את צריכה עוד עזרה אל תהססי לשאול.

בהצלחה וערב טוב.

תודה יקירי, קראתי את ההודעה הקודמת שלך רק ש...

אין ברגים בחלק הפנימי, אכן פירקתי את הפאנל מחוטי הברזל, ושלפתי אותה החוצה, והרי אין ברגים!

אין לי מושג אם זה שונה משלך, אבל אני מבטיחה לך שברגים אין! :?

מה שכן, בסיבוב - הנורות לא יוצאות...

• תוכן חדש...