Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המדיח חסם אותי - זקוק להמלצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדיח הישן מתוצרת טלסה שבק חיים לאחר מעל 10 שנות עבודה.

איזה מדיח אתם ממליצים עד סכום של 6000 ש"ח? כמובן שאם יש מדיח מעולה בחצי מהמחיר אז אשמח לשמוע.

המידות בערך 60X80.

תודה לעונים.

פורסם

שזו מידה סטנדרטית לדעתי למדיח פול-סייז.

הטלסה שלי שבק לפני חצי שנה אחרי 15 שנות שירות.

קניתי בוש ב 3400 ש"ח, נראה שהוא עושה את העבודה טוב ובשקט (הדרישות שלי לא הכי גבוהות, אני לא זורק כלים שלא עברו פינוי בסיסי לפני המדיח, יש כאלה שכן)

הדבר היחיד שממש מעצבן בו זה שאין לו אופציה של דלת קצת פתוחה, או פתוחה או סגורה, לא ברור לי למה לא עשו לו מצב של קצת פתוח @%$$%&^%^%^&$%#^#$%

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הדרישות אצלי שיעבוד כמו שצריך שיחסוך במים וכמובן מחיר אטרקטיבי. נקבתי בסכום הנ"ל כי אני רואה שטסלה הם בסכומים מאוד גבוהים. אתה יודע את הדגם של הבוש?

פורסם

יש שלושה סוגי מדיחים:

רגיל

חצי אינטגרלי ( מוסתר ע"י דלת עץ\נירוסטה, חוץ מלוח הפיקוד והמסך)

אינטגרלי מלא (מוסתר לגמרי ע"י דלת עץ\נירוסטה).

תבחר את הסיג הדרוש.

MIELE זאת חברה מעולה, רק שהמוצרים שלה מתומחרים בארץ בצורה מוגזמת - יעלה כמו כל התקציב שרשמת.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-dishwasher&db136191=136197

מדיח סימנס\בוש\קונסטרוקטה יעשו את העבודה בצורה מעולה, ובמחירים יותר ידידותיים.

מדיחים שקטים מאוד וחיסכוניים.

לי יש כבר 6 שנים מדיח אינטגרלי של סימנס - שקט ביותר, הלים יוצאים נקיים ומבריקים.

לפעמים אני מצמיד את האוזן למדיח ומנסה לשמוע, האם הוא פועל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קניתי SMS50 משהו

לא הלכתי על מילה כי העדפתי לקנות בוש בהנחה שגם אם הוא יחזיק חצי ממילה, עדין הבוש בעוד 7-8 שנים יהיה טוב יותר מהמילה שאני אקנה היום ולכן אין סיבה לשלם כפול על מילה כי זה לא שבוש זה זבל.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מצטרף להמלצה, מדיח של בוש עושה את העבודה בצורה מושלמת.

שקט מאוד וחסכוני בחשמל.

מצטרף. כל מילה מדוייקת.

בשימוש כבר למעלה מ- 3 שנים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...