Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין לעשות סקר, מי רואה האח הגדול, מי הישרדות, מי את שניהם, מי אף אחד ומי החליף את האח הגדול בהישרדות ברגע שעלתה.

ד"א הטוויסט בעלילה הגיע מוקדם מהצפוי, ברגע שהגיע האי המפנק VS האי שאין בו כלום היה ברור שמתי שהוא יעשו הצלבה רק לא חשבתי שזה יהיה כל כך מהר, לפי הפרומו כבר בפרק הבא :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מאז שתוכניות הריאלטי הפכו להיות תוכניות בין הפרסומות,אני משתדל מאוד לא לראות את הערוצים המסחריים,זה כבר בלתי נסבל לראות תוכנית שבתמצות מתקבלים 30 דקות שנמרחות על שעתיים.

פורסם

תומך בכל מה שרשמו מעליי

אך חייב להודות שאני צופה בהישרדות, ורק בגלל שאני מכיר את אחד המתמודדים שם (יניב).

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אני רואה רק "האח הגדול".

הגבלתי את עצמי לתוכנית טראש אחת, וגם זה לפעמים נראה לי יותר מידי..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לראות את התוכניות האלה בלי יסמקס זה סיוט.

הנוהל אומר שמתחילים לראות 40 דקות אחרי התוכנית, ומסיימים איתה.

40 דקות מתוך ה 90-95 הם לא התוכנית עצמה.

דקה שלמה לפני הפרסומות, מה יהיה אחרי הפרסומות, דקה חסויות ופרסים, 6 דקות פרסומות, בקרוב 2 דקות, עוד פעם חסויות ופרסים דקה, סה"כ 11 דקות +- ויש 4 כאלה בתוכנית.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

חופשי.

אפילו עכשיו שויתרתי על הכבלים (ומן הסתם על לוין) ועברתי לdtt קניתי ממיר מקליט.

הבדל משמעותי מאוד באיכות חיים וחסכון זמן היסטרי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לראות את התוכניות האלה בלי יסמקס זה סיוט.

הנוהל אומר שמתחילים לראות 40 דקות אחרי התוכנית, ומסיימים איתה.

40 דקות מתוך ה 90-95 הם לא התוכנית עצמה.

דקה שלמה לפני הפרסומות, מה יהיה אחרי הפרסומות, דקה חסויות ופרסים, 6 דקות פרסומות, בקרוב 2 דקות, עוד פעם חסויות ופרסים דקה, סה"כ 11 דקות +- ויש 4 כאלה בתוכנית.

זה טירוף , גם פרומואים מפרכים וגם פרסומות גרועות

פורסם

הפרסומות בערוץ שתיים עוברות כל גבול, כבר כמה חודשים טובים שכאשר אני מדליק טלוויזיה ומעביר לערוץ 2 תמיד, אבל תמיד, יש פרסומות, זה לא יאומן.

מזל שאין שם מה לראות (חוץ מסיינפד, חבל שמעט) :wink:

ובקשר לראליטי, לא ראיתי, לא רואה ולא אראה, מעניין לי את התחת מה ההוא חושב על זה וההיא חושבת על ההוא ואת מי הם רוצים להדיח.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בעונה הזו של האח הגדול - ראיתי כל מיני פרקים בגלל חברה שלי :-\ לפני כן לא ראיתי אף דקה שחוקה מהריאליטי בשקל הנ"ל.

את העונות הקודמות של הישרדות הישראלית ראיתי במלואן וגם רק בגלל דמויות מעניינות\דן מנו שממש התחברתי למה שהוא ייצג והביע. (אפילו שמחתי כשהיה ברור שההפקה מתערבת כדי להשאיר אותו :) )

הפעם הישרדות משעממת ואין אף אחד מעניין שם. אפילו מעצבן אותי שניסו להחליף את מנו בבן, ה"משפטן בשקל" הטיפש.

לעומת זאת, אף פעם לא התאכזבתי מהישרדות האמריקאית. ראיתי את כל העונות כולן כולל כל הפרקים - ממש מכור. :roll:

גם העונה ה-22 שהתחילה לפני שבוע בדיוק נראית מבטיחה. מומלץ!

Mazda 2 2013

פורסם

בזמן הפנוי רואה את שתי התוכניות.

לא שובר את הראש ומשנה תוכניות על סמך הטלוויזיה.

ממש מעצבן אותי בהישדרות זה הבחור שמשחק אותה עורך דין, וכל מילה שלו מעצבנת אותי.

"כל טוב לך אדוני" ,אני אתבע אותך על הוצאת דיבה בסעיף לשון הרע" אני בסוף הייתי מביא לו אחת לראש.

קובי

פורסם

השרדות רואה כשיוצא והאח הגדול כמעט אף פעם לא.

לא יודע מאיפה הביאו כל כך הרבה טיפוסים הזויים לתכניות האלה. האידיוט שלומד משפטים חושב שמישהו בכלל יעסיק אותו עם כזו התנהגות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אותו "עורך דין" משום מה מזכיר כול הזמן צבא,צבא,צבא

שרוך סגול,שרוך סגול ושוב פעם שרוך סגול, משקית ת''ש, ו..הבנו נקסט!

מה כל הקטע הצבאי?

אני לא יודע אייך אביב ספג את כל ההשפלה הזאת. הוא השפיל אותו ברמות!

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...