Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מדהים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה קונה מסוכנות ראשית בחו'ל ולא משנה איפה, המחיר הרבה יותר זול, ובמיוחד אם אתה קונה בכמות מסחרית, דהיינו כמה כלים, המחיר הרבה הרבה יותר זול, ואתה יכול ליבא אותם חופשי, בתנאי שיש בארץ יבואן שיראה שהוא מסוגל לספק חלפים ל7 שנים מיום המכירה.

והאירוניה היא, שחברת עופר אבניר גם תהייה חייבת לתת אחריות ושירות לכלים הללו, למרות

שלא נקנו דרכה, וחסר להם שלא, טלפון אחד לסוזוקי יפן, ושולחים להם נינג'ות לחיסול. :mad:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
אם זה לא היה ספייק אזי הייתי מפקפק באמינותו. והסיבה היא האם אפשר לעקוף ייבואן בלעדי ולהזמין כמות מסחרית של כלי רכב ולמכור בארץ?

הלינק

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=32553850

ראשית כן. אפשר לייבא כלי רכב שלא באמצעות היבואן. דווקא בגלל שמדובר בספיקי אני מאמין לסיפור.

אבל הסיפור על יוני קצת תמוה, אם יוני החליט למכור למישהו ווארדרו הוא בסוף יצא מהסוכנות עם ווארדו גם אם הוא בא לרשום הזמנה על CBR.

ודבר אחרון, השיקול של עופר אבניר לגיטימי לחלוטין, אפשר להתווכח על התבונה שלו, אבל כאשר אתה אחד היבואנים הגדולים בענף אתה יכול להרשות לעצמך סוכנים שלך ולא סוכנים שמתחרים בך, אפשר לא חייבים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

זה לא בדיוק ככה, באבניר הם בני זונות אמיתיים, אף חברה לא מגבילה אותך להיות סוכן רק שלה, ורק בעופר אבניר הם מוכנים לתת לך סוכנות רק אם תתחייב לזרוק את שאר הסוכניות ותהייה רק שלהם, זה מגעיל בכל צורה שתפרש את זה. :mad:

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
זה לא בדיוק ככה, באבניר הם בני זונות אמיתיים, אף חברה לא מגבילה אותך להיות סוכן רק שלה, ורק בעופר אבניר הם מוכנים לתת לך סוכנות רק אם תתחייב לזרוק את שאר הסוכניות ותהייה רק שלהם, זה מגעיל בכל צורה שתפרש את זה. :mad:

שוב פעם המעשה של עופר אבניר לגיטימי לחלוטין, אפשר להתוועח על התבונה שבו, בדיוק כמו שלגיטימי להשתמש באייקון של משתמש אחר שנלעס עד זרא נזרק והורם מאשפתות על ידי חקיין, לגיטמי לחלוטין אבל נתון לויכוח.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

רגע רגע? אתה מאשים אותי בלעיסה?

אז תן לי לחדש לך, כרובי לעס את זה מאתר אחר שהוא ביקר בו.

דבר שני הוא לא התחתן איתה, גם לי מותר לחרוש אותה, בקרוב אצלך כמובן.

ודבר שלישי, אם כל החברות היו כמו עופר אבניר היינו בצרות צרורות.

פורסם
אם אתה קונה מסוכנות ראשית בחו'ל ולא משנה איפה, המחיר הרבה יותר זול, ובמיוחד אם אתה קונה בכמות מסחרית, דהיינו כמה כלים, המחיר הרבה הרבה יותר זול, ואתה יכול ליבא אותם חופשי, בתנאי שיש בארץ יבואן שיראה שהוא מסוגל לספק חלפים ל7 שנים מיום המכירה.

והאירוניה היא, שחברת עופר אבניר גם תהייה חייבת לתת אחריות ושירות לכלים הללו, למרות

שלא נקנו דרכה, וחסר להם שלא, טלפון אחד לסוזוקי יפן, ושולחים להם נינג'ות לחיסול. :mad:

אך ביבוא אישי כפי שאני מבין זאת המכס מתמחר את כלי הרכב המיובא על פי מחירון היבואן, לכן כאשר יוני מזמין מסוכנות ראשית בחו"ל כיצד הוא יכול להוזיל בהרבה את מחירי הכלים לעומת היבואן?

פורסם

אך ביבוא אישי כפי שאני מבין זאת המכס מתמחר את כלי הרכב המיובא על פי מחירון היבואן, לכן כאשר יוני מזמין מסוכנות ראשית בחו"ל כיצד הוא יכול להוזיל בהרבה את מחירי הכלים לעומת היבואן?

מצטרף לתמיהה. הכיצד?

:shock:

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

המכס מתמחר את זה לפי החשבוניות קניה שאתה מציג להם שהבאת מח'ול, לא לפי המחיר של עופר אבניר, הבנתם?

ובחול הם הרבה יותר זולים מעופר אבניר, כמובן, ובהרבה. :mad:

פורסם
המכס מתמחר את זה לפי החשבוניות קניה שאתה מציג להם שהבאת מח'ול, לא לפי המחיר של עופר אבניר, הבנתם?

בדיוק.

אתה מראה חשבונית, הם מוסיפים על זה את המיסים ונגמר הסיפור.

ולמי שלא סיים בי"ס יסודי אז כדאי לדעת ש-10% של 400 זה פחות מ-10% של 4000

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
בדיוק כמו שלגיטימי להשתמש באייקון של משתמש אחר שנלעס עד זרא נזרק והורם מאשפתות על ידי חקיין, לגיטמי לחלוטין אבל נתון לויכוח.

היי, אתה לא יודע שבאהבה ומלחמה אין חוקים ?!?

:p

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

זה לא כזה פשוט כמו שאת מצירים את זה.

לפי כתבה שמצוינת בשרשור אחר כאן { בעלי הרכבים - פרה חולבת } גם באירופה יש מס' של 40% , וגם שם יש מע"מ , בנוסף לכך יפן - בה מיצר הסוזיקי ככל הידוע לי - איננה מדינת הסכם סחר , ולכן המס הניגבה על מוצרים המיוצרים בה הינו גבוה יותר.

http://mof.gov.il/customs/madrich_frame.htm

עכשיו, אני מכיר מקרוב את הכללים של יבוא אישי { לא של רכב, אבל זה די דומה "חוץ" מהאחוזים ועניני הרישוי } . יכול להיות שביבוא מסחרי יש כמה דברים שונים.

אבל עדיין - לדבר על פער מחירים של 20% , ועדיין להרוויח מהעסק - לא יודע.

אני יבאתי משהו שעולה בחו"ל כ 800 דולר , אילו היתי קונה את זה בארץ ממיבא מסוים זה היה עולה לי באיזור ה 8K , לי זה עלה קצת יותר 6K , ואם נכניס גם את עלויות ה"הובלה" {בארץ } וה"עבודה" נגיע בערך ל 7K , נניח שאני רוצה למכור את זה כחוק - כולל מע"מ - ולהרוויח - אז המחיר שלי היה כמו של המיבא ההוא .

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

בדיוק.

אתה מראה חשבונית, הם מוסיפים על זה את המיסים ונגמר הסיפור.

ולמי שלא סיים בי"ס יסודי אז כדאי לדעת ש-10% של 400 זה פחות מ-10% של 4000

אם הפער בין החשבונית לבין המחיר הרשמי עולה על 5% החשבונית לא תופסת.

אבל גם אם מחשבים מכס לפי ערך גבוה עדיין נשאר הרווח על המחיר הבסיסי.

חוץ מזה מי אמר שעופר אבניר לא עושים את הרווח דווקא על חלפים?

בקיצור לפני שבונים מגדלים כדאי לבדוק את היסודות.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

ממחר אני מחליף מקצוע ומתחיל להיות " מייבא ביבוא אישי " ולא של אופנועים אלא של רכבי ספורט ( קורבטים למיניהם , פורש משופרות וכו') מאחר וזה כל כך פשוט : " מציגים למכס חשבונית :screwy: כמה עלה ועל זה הם מוסיפים מסים ...... " אאהה....... כן ...... במכס יושבים מטומטמים , כל סכום של חשבונית שתראה להם , פשוט יוסיפו עליו והמחיר יצא מצוין ...... אאה.....

איך כתב שם מישהו : " כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה , מגניב כזה , כל אחד מומחה ( כמו סטאלון בסרטו עם שרון סטון האלילה )

עד מתי אוגוסט 7 ? ( 87 )

• תוכן חדש...