Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני מעוניין לרכוש רכב יד שנייה עד 30 אלף שקל בינתיים יש כמה אופציות כמו פג'ו 307, סיטרואן C5 אפילו ראיתי כמה סקודה אוקטבייה שנכנסות לתקציב

הרכב צריך לשרת משפחה אך שעדיין יהיו לו מראה צעיר

תודה לעוזרים

פורסם

פונטו ספייס מומלצת הרבה ואכן רכב מצויין לגבי הסקודות אני לא מכיר את הסקודות של השנים האילו לכן אני לא יודע מה להגיד אבל סה"כ יש הרבה פונטו וזה רכב מצויין כאשר ישאר לכם עוד עודף מהתקציב ותוכלו בקלות למצוא אחת במצב טוב אין סיבה לחפש משו אחר.

פורסם

כמה אנשים במשפחה, ובאיזה גילאים?

כמה ק"מ בשנה אמור הרכב לנסוע, ובאיזה תנאים (עירוני\בין עירוני, מישור\הרים\שטח וכו').

כמה מטען יצטרך לשאת (משפיע על סוג הרכב - הצ'בק, סדאן או סטיישן\טנדרון).

מה סדרי העדיפות מבחינת תכונות, כגון תכונות נהיגה, אמינות, בטיחות, נוחות ישיבה וכו'?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כמה אנשים במשפחה, ובאיזה גילאים?

כמה ק"מ בשנה אמור הרכב לנסוע, ובאיזה תנאים (עירוני\בין עירוני, מישור\הרים\שטח וכו').

כמה מטען יצטרך לשאת (משפיע על סוג הרכב - הצ'בק, סדאן או סטיישן\טנדרון).

מה סדרי העדיפות מבחינת תכונות, כגון תכונות נהיגה, אמינות, בטיחות, נוחות ישיבה וכו'?

5 נפשות במשפחה, מטען רגיל של משפחה לא סטיישן או טנדר, סדרי העדיפויות שלא יהיה עצלן ומשעמם לא ידני פונטו ספייס לא עולה על הפרק בגלל הכיעור שלה מצטער חח

• תוכן חדש...