Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיוטה יאריס 2006 סול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לרכוש טיוטה יאריס אוטומטית שנת 2006 מנוע 1300 מיד ראשונה פרטית.

אשמח לקבל כל מידע אודות הרכב, המלצות, ביקורות וכדומה,

תודה מראש,

גל

פורסם

2006 היתה שנת התפר שבין הדור הראשון של היאריס לדור השני (זה שמשווק עד היום). על איזה דור אתה מדבר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם תודה על התגובה,

לעניין שאלתך, האמת שאני לא יודעת אם זה הדור הישן או החדש, המחירון שלה 62000 בערך... ראיתי את האוטו בטריידאין, מעבר לזה אין לי פרטים אולי רק בנוגע לאבזור בתוך הרכב כי הסתכלתי עליו מבפנים אבל אין לי אפילו את הרשיון רכב :oops::-D

פורסם

גם אם מדובר בדור הראשון וגם אם מדובר בדור השני - מדובר ברכבים אמינים ללא בעיות מיוחדות. הבעייה היחידה שעולה לי לראש היא מחירי החלפים המופקעים של יוניון מוטורס, מה שמייקר את שגרת הטיפולים (פעם בשנה או 15,000).

אם היאריס המוצעת היא מהדור השני זה אומר שיש לה גם גיר רובוטי שלא זכה להצלחה רבה בארץ, בלשון המעטה. במידה ומדובר ברכב הזה מאוד מומלץ לקחת עליו נסיעת מבחן ולראות שאתה מסתדר איתו, לא ממש כולם אוהבים (או מבינים) את תכונות ואופן הפעולה של הגיר הזה.

ומילה אחרונה, עצם זה שרכב מבוקש ושכיר כמו יאריס הגיע למגרש לא מבשרת טובות. יש לבדוק האם מדובר בטרייד אין לגיטימי או שמא יש עבר אפל בעוכריו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר שלום,

תודה על תשובתך, אני מבינה ממה שכתבת שמדובר בדור הישן היות והגיר אוטומטי, אכן, עשיתי בעבר נסיעה על גיר רובוטי בטיוטה קורולה וזה בהחלט מעצבן ולא אהוד בישראל.

הטריידאין הזה הוא מורשה של דלק מוטורס ואני מתכננת לקחת את האוטו לבדיקה לפני שארכוש אותו. מה אתה אומר??

אשמח לתגובתך,

גל

פורסם

בוקר טוב,

היאריס היא מכונית טובה אבל הגיר הרובוטי שמגיע משנת 2006 הרחיק הרבה אנשים מהדגם הזה. מדובר במכונית ששומרת על הערך שלה בצורה טובה, אמינה ולא מאוד יקרה לאחזקה. אם הגיר הרובוטי לא מפריע לך, זאת אופציה לא רעה.

יש גם לא מעט רכבים כאלו שמגיעים לטרייד-אין לא בגלל שהם דפוקים אלא בגלל שלבעלים שלהם אין חשק להתעסק עם המכירה. אני לא מכירה את הרכב הספציפי הזה, אבל אני כן יודעת שהדבר מאוד נפוץ אצל לקוחות של טיוטה.

דרך אגב, אם אתה מעוניין לקבל הצעה נוספת על יאריס דומה, יש לנו אחת במלאי. אתה מוזמן לפני אלי בהודעה פרטית.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

הגיר הרובוטי משווק החל משנתון 2007, לפיכך הרכב הנ"ל הוא יאריס מהדור הקודם בעלת תיבה אוטומטית קונבנציונאלית ולא הרובוטית. מניסיון- רכב מאד מומלץ, חסכוני, אמין ומאד מבוקש. לגבי עלות החלפים במוסכים המורשים- עלות סבירה ואפילו די זולה. בממוצע בין 350-600 ש"ח לטיפול שגרתי של פעם בשנה או 15000 ק"מ

בהצלחה

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...