Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בקאמרי 2007 Camry se v6 3.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב הנסיעות שלי היו בערב אחרי שהסתיימו הפקקים כי לעבודה אני נוסע ברכב עבודה.

היו רמזורים והשדרות הם ארוכות יותר מאלה שאנחנו רגילים בארץ, תידלקתי מיכל מלא וחזרתי לאותה המשאבה אחרי 105 ק"מ, יצא לי 12.1 ליטר שנכנסו.

אני מצרף קישור לאתר טויוטה ושם זה עוד יותר אופטימי אבל לא כל כך רחוק.

http://www.toyota.ca/cgi-bin/WebObjects/WWW.woa/25/wo/Home.Vehicles.Go.Camry-PcomEazC3MKyr0LgFl6d3g/3.7?v103040e%2ehtml

להכנס לCapacity בלשונית למעלה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יונדאי גטס ידנית תיקח אותי לאותו המקום בעלות נמוכה הרבה יותר :)

מה אתה עושה בפורום מכוניות?

ד.א, פותח השרשור גר בארצות הברית ולא במדינה שהדלק יגיע ל 10 שקלים בקרוב.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
מה אתה עושה בפורום מכוניות?

ד.א, פותח השרשור גר בארצות הברית ולא במדינה שהדלק יגיע ל 10 שקלים בקרוב.

חכה ,חכה שהדלק יעלה 15 שקל לליטר אנחנו ניסע באופניים ונוכל לחלום חלומות על יונדאי גטס...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

תתחדש !!

הדגם הנכון.

אני מצרף קישור לאתר טויוטה ושם זה עוד יותר אופטימי אבל לא כל כך רחוק.

דגמי 2008+ קיבלו גיר 6 הילוכים והצריכה השתפרה מעט.

פורסם
חכה ,חכה שהדלק יעלה 15 שקל לליטר אנחנו ניסע באופניים ונוכל לחלום חלומות על יונדאי גטס...

מבלי להתייחס אליך בפרט, וחלילה בלי כוונה לפגוע, אני חייב לציין שקו המחשבה שלך הוא חסר מעוף ומאפיין רובד סוציואקונומי מסויים שלא כולם משתייכים אליו.

א) יש אנשים שיוכלו לשלם את זה.

ב) יש המון מדינות שכולם נוסעים על גז, וזו חלופה שתהיה יותר זולה לנוכח הקידוחים והגילויים.

ג) כשהדלק יעלה 15 שקל - אנחנו נסע במכוניות חשמליות.

מי שחולם על יונדאי גטס, מגיע לו שהחלומות יתגשמו, אבל לא יותר.

פורסם

אני היחידי שמחכה לתמונות האמיתיות, שהובטחו? :)

אף פעם לא הבנתי למה יונדאי גטס נחשבת כקללה בפורום.

השאלה הכי גדולה היא מה יהיו מחירי המכוניות החשמליות, כאשר מחיר הדלק יעלה 10+ ש"ח.

פורסם

Joker, אני גם רוצה לעשות תמונות אבל מזג האויר לא מאפשר לי כרגע קר מידי

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מכוניות חשמליות יהיו פה אולי ב2020 ואני אופטימי.הדלק יגיע לעשרה שקלים לליטר הרבה יותר.השאלה אם יש לי כסף לשלם עבור הדלק או לא ,לא רלוונטית לכאן.אני לא מעוניין לשלם יותר מהמחיר היום ובטח לא 15 שקל לליטר.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מזג האוויר אפשר לצאת לשטוף ולעשות תמונות

הנה התמונות כמו שהבטחתי

DSCN1465.jpg

DSCN1466.jpg

DSCN1467.jpg

DSCN1468.jpg

DSCN1469.jpg

DSCN1470.jpg

DSCN1471.jpg

DSCN1472.jpg

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה בצילום התמונות. המכונית נראת מאוד קרבית :) לא להאמין שהיא והקורולה הן קרובות משפחה :).

נ.ב

אהבתי מאוד את מבנה הבתים והשכונה, העיצוב מאוד קורץ לי.

פורסם

תתחדש.

אותי מאד מעצבן הנושא של אבזור הפנים.

למה הכל נראה כזה זול, שחור ומשמים?

קשה כל כך לעשות 2 גוונים עם פלסטיק מעט יותר מזמין?

וזאת הגירסה הבכירה ביותר במבחר.

פורסם

אני לא יודע לגבי הגוונים בפנים אני חיפשתי "BLACK ON BLACKֻ" יש שם גם אזורים כסופים כמו כל הקונסולה, איזור הידית הילוכים ידיות+ניקל אז יש קונטראסט

אולי בגרסת הXLE זה שונה אבל אני לא אוהב אותה כמו הSE

פורסם

מדהים לראות איך כמה נגיעות קוסמטיות בפגושים וביחידות התאורה יכולות להפוך את אחת המכוניות המכוערות של העשור האחרון ליפהפיה אמיתית... שמתי לב לתופעה הזאת עוד בגרסה האמריקאית לסוזוקי ליאנה. בנוסף, מרענן לראות בפורום תמונות של מכוניות שאינן מקונצרן VAG. :-)

תודה על השיתוף, סע בזהירות ותהנה!

• תוכן חדש...