Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford KA קבריולט

chesh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה יצא לי לראות רכב מדהים ביופיו בקריית אונו

Ford KA קבריולט

ford-ka-cabrio.jpg

בדיוק כזה בצבע כסוף

מישהו יכול לשפוך לי קצת פרטים על הרכב? לא מצאתי אפילו לא אחת כזו ביד 2, גם לא קבריולט

מה הסיפור של הרכב הזה והאם יש לו שוק בכלל?

פורסם

הדגם הזה נקרא Ford StreetKa

לא תראה אותה ביד 2, כי ככל הנראה מדובר במכונית יחידה בארץ, שהגיעה ביבוא אישי.

פורסם

וואי איזה מגניב ka קבריולט :shock: לטעמי המוזר זה אוטו ממש מושלם לארץ (באירופה זה בטח סתם אוטו זול לכוסיות אבל בארץ הוא יחיד, זה כבר משהו אחר לגמריי :lol:)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ה KA לא הייתה יותר זולה מהפיאסטה וכמובן רק הילוכים.

היא הייתה מכונית של סטייל,בסגנון ה 500.

דלק מוטורס מביאים רק מכוניות שאפשר למכור לליסינג, חוץ מהמיאטה שמזדה מחייבים אותם להביא כי היא המכונית הכי מפורסמת של החברה.

בתגובות שלכם אתם מבלבלים בין KA ל STREETKA

KA

$(KGrHqJ,!loE1FyWh)OHBN(QB6uG-w~~_12.JPG

STREETKA

!CFohQT!B2k~$(KGrHqZ,!g4E0eb5LOR4BNVvgdQn1Q~~_35.JPG

אייל

פורסם

היה גם דגם SPORTKA:lol:

ומי שאוהב את סגנון העיצוב הזה - חפשו בגוגל תמונות של פורד פומה.(PUMA)

זו עוד מכונית קופה קטנה מאותן שנים ועם אותם מכלולם פחיות או יותר, שלא הגיעה לארץ.

.

פורסם
ה KA לא הייתה יותר זולה מהפיאסטה וכמובן רק הילוכים.

היא הייתה מכונית של סטייל,בסגנון ה 500.

לא ממש מדויק - הקא היתה עירונית בסיסית, שלא מעט יחידות ממנה מצאו את עצמן בקבוצה הבסיסית ביותר של חברות ההשכרה (שם גם אני זכיתי לטעום ממנה). היא מעולם לא היתה מכונית סטייל בסגנון ה 500.

פורסם
לא ממש מדויק - הקא היתה עירונית בסיסית, שלא מעט יחידות ממנה מצאו את עצמן בקבוצה הבסיסית ביותר של חברות ההשכרה (שם גם אני זכיתי לטעום ממנה). היא מעולם לא היתה מכונית סטייל בסגנון ה 500.

אכן. זו הייתה מתחרה ישירה לטווינגו דור ראשון, והיא תומחרה בהתאם במחיר נמוך מהפיאסטה של אותן שנים.

אבל עם שלוש דלתות ותיבה ידנית (אפילו רובוטית לא הייתה), לא היה טעם לשווק אותה בארץ. גם היום בעידן

האלטו, אין טעם לשווק כאן מכונית שלוש דלתות עם תמחור אירופאי. זה פשוט לא ילך.

פורסם

הדגם החדש שנראה כמו גרסת שתי דלתות של הפיאסטה נמכר באנגליה במחירים שבין £8,545 ל £11,295

בזמן שהפיאסטה שיש לה גרסה אוטומטית ומנועים יותר טובים נמכרת במחירים שבין £9,995 ל £16,445 (132כ"ס)

מה שאומר שלקוח ממוצע של ה KA יכול לחסוך כסף ולקנות פיאסטה.

אני עובר על האתר האנגלי,יש להם Kuga,Fusion,Ranger,C-MAX בזמן שבארץ מוכרים רק מכוניות ליסינג.

www.ford.co.uk

אייל

• תוכן חדש...