Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור ממיר HD למסך LCD- אשמח לעזרה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

התחדשתי במסך LCD 42 LG דגם: LG 42LD550. בע"ה שבוע הבא אעזוב את יס ואעבור להוט, שם אקח את הממיר HD שלהם.

קראתי קצת באינטרנט ופחות או יותר מה שהצלחתי להבין הוא שהכבל הכי איכותי היום הוא HDMI, אבל בשידורים שהם לא HD (ערוץ 2 למשל) האיכות פחות טובה ועדיף כבל scart אל scart, אבל במסך שלי אין כניסה כזאת (וחבל כי יש לי כבל כזה של חברת מונסטר שעלה לי הרבה כסף והייתי סוגר עניין), כך שאפשר scart לקומפוזיט אבל זה פחות איכותי...בקיצור נעשה לי בלגן אחד גדול! :roll:

אני יודע שכבל איכותי וחיבור נכון יכול לשנות פלאים את איכות התמונה, כך שאשמח לעזרה ממכם איך לחבר את זה כמו שצריך.

תמונות ומפרט כללי שיכולים לעזור:

חיבורי טלויזיה:

3 כניסות HDMI 1.3 - אחת צידית

2 כניסות וידאו Component

כניסת וידאו AV

כניסת אנטנה - RF

כניסת שמע - PC Audio Input

כניסה אנלוגית DSub-15

כניסת USB 2.0 צידית - ניגון קבצים בפורמט JPEG, MP3, DivX (MPEG 2/4)

כניסת RS-232C - בקרה ושרות

כניסת Headphone Out

כניסה דיגיטלית (Digital Audio Out (Optical

תודה, עמית.

חיבורים טלויזיה.jpg

ממיר הוט.jpg

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

חבר בכבל HD, איכות השידור הרגיל פחות טובה מעצם העובדה שזה לא שידור HD אלה שידור רגיל, בטח בשידור רגיל על גבי LCD.

אני לא שמעתי שעדיף כבל SCART על גבי HD. כבל ה SCART מהממיר מעביר בכל מקרה אות COMPOSITE בשידור רגיל, כי זה מה שהממיר יודע להוציא (יש שם אפשרות ל RGB אומנם, אבל לא זכור לי כל הבדל באיכות - גם בחיבור של SCART), כשאנחנו החלפנו לממיר HD של הוט (גם על גבי LCD של סמסונג) לא הורגש כל הבדל בשידורים הרגילים.

בקיצור, איכות שידורי ה SD היא חרא, אפילו אם תחבר אותם עם מטילי זהב טהור. תהנה מה HD, במיוחד ספורט 5 HD :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חבר עם HDMI, הSD יראה חרא בגלל ההבדלים ברזולוציה בין הטלוויזיה לשידור עצמו, על כל LCD הSD יראה חרא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סתם שאלה,למה משמשת כניסת ה LAN במסך ? מה נותן חיבור כבל רשת למסך ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אוקיי תודה רבה למגיבים, אחבר בכבל HDMI.

יש המלצה לכבל מאתר זאפ עד מחיר של 200 שקל (לא צריך יותר ממטר).

תודה, עמית.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

dealxtreme.com אם לא אכפת לך לחכות שבועיים שלושה ותקבל כבל במחיר של 20 שקל.

היופי בכבל דיגיטלי זה שאין פה יותר מדי עניין של איכות, בסופו של דבר המידע עובר ב0 וב1, ולא בצורה אנלוגית של זרם.

רק תדאג שהציפוי יהיה זהב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...