Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אני עארס ולא ידעתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא משמעות שזה נראה לי לא חינוכי לתת לילד שרק הוציא רשיון רכב עם הנעה אחורית ומנוע מאוד חזק.

ועל השירוקו אלי אלידיס אמר שזה רכב של מעצבי שיער, זה אומר משהו?

שיחזור להיות נהג מונית, ואני אמשיך לנסוע על רכב של מעצבי שיער, לא מתלונן :)

Got To love It

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי הפוזיצייה שהרכב חונה חצי על המדרכה וחצי על הכביש ,ובטח לרכב יש סאן רוף אז אתה פותח אותו במצב "פוזה" שהחלון עולה כמה סנטימטרים כלפי מעלה, ומדליק אור מעבר ופנסי ערפל קידמיים (או שמתחשק לך להדליק את כל הפירוטכניקה )אז ברכותי אתה ערס עם רכב שלא מתאים לך.. :-D סתם אל תתרגש.

אני דווקא מאוד אוהב את המקסימה ואני לא חושב שזה רכב של ערסים. והבחורה הזאת לא מבינה כנראה.

יצא לי לנסוע לא מזמן עם הגג פתוח על מצב טילט (או בשפת הערסים מצב פוזה) ושמעתי כנראה איזו תוכנית של "דרייב טיים" בערוץ 88 והיה איזה שיר רוק ברקע אז הגברתי טיפה וכשעמדתי ברמזור מצפצפת לי מישהי בשנות ה 25 פלוס מינוס ,היא הייתה בסוזוקי אלטו ורודה והיא שואלת אותי עם אני ערס, ושאלתי אותה מאיפה היא הסיקה את זה. אז היא אמרה לי בגלל שהגג שלי פתוח כלפי מעלה ויש לי רכב של ערסים (יונדאי אלנטרה). מאנשים כאלה צריך להתעלם אין מה לצפות. כמו שנאמר אין שכל אין דאגות.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

:-)

לפי הגדרות CF - אני עארס. קיבלתי את הנתון הזה באופן רשמי יחד עם ההתראה על שימוש בניקוד שאינו במקום.

לצערי הרב, לא מתחילות איתי בנות 25 בסוזוקי אלטו, או לפחות לא שמתי לב שהן מתחילות איתי. אני אנסה יותר להיות ערני לצעירות בסוזוקי אלטו.

מנגד, באחד מימי שישי בבוקר, אני לוקח את הקטנצ'יק לגן ברכב השטח (פאג'רו דיזל ישן) אחרי שבועיים שהרכב לא נסע. כמובן שבדקות הראשונות עד להגעה לטמפרטורה סבירה, הרכב מעשן קלות עשן שחור שנעלם אחרי שלוש דקות. ברמזור עוצרת לידי אשה ביונדאי טוסון שחורה, המחזיקה בסיגריה ביד אחת מחוץ לחלון (בלונדינית עם עבר שחור), ושואלת אותי אם לא מפריע לי שאני מזהם לה את האוויר. לא הייתי מסוגל לענות בגלל התקפת הצחוק שתקפה אותי.

אגב, אינני מדליק פנסי ערפל אם אין ערפל.

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לא מזמן ראיתי פיאט HGT אפורה בנתניה כאשר במושב הנהג ישב בחור צעיר עם קפוצ'ון על הראש, בתוך האוטו!

וואלה, נתקלתי באחד בדיוק כזה בפיאט פונטו תכלת-מסגד ליד חוצות המפרץ בחיפה. בהתחלה חשבתי שנוהג בו מלאך המוות עד שהסתכלתי יותר מקרוב (מאיפה אתם חושבים שנולד השירשור "של מי השורה הזו" וקודמו "המחשבה הראשונה שעולה לך לראש", אה?...).

התחלה של תופעת טבע? מסמך אנושי מזעזע? ימיים יגידו.

ואגב, מר דיסקו, הסר דאגה מליבך.

גם אני קיבלתי בעבר התראת משתמש על סימני פיסוק מוגזמים וריבוי נקודות. ואני לא ערס.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפי דעתי זה בכלל עניין של גודל הרכב.

גם לי אומרים את זה לפעמים.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
מרכיב משקפי שמש שאם מביטים עליהם מקדימה אז משתקפות גולגולות....

מאיפה קונים כאלה? גמני רוצה!!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
קפוצ'ון ממזמן נהייה אופנה ולא צורך.

נגיד ויורד גשם - באמת תעדיפו קפוצ'ון על מטרייה?

מטרייה זה לבני 25+ או לילדים ביסודי.

פורסם

אני ערס, הסאן רוף במצב פוזה כי אני אוהב לעשן בנהיגה ומה לעשות ככה נכנס הכי פחות גשם.

כשאין גשם, כל החלונות הכהים שלי (חוץ מהשמשה הקדמית הכל כהה) יורדים לחצי התורן ועומדים על אותו הקו, הסאן רוף פתוח והמוזיקה די חזקה (ככה אני אוהב) וכמובן הסיגריה ביד, לפעמים בלילה כשקר ואני הולך לקנות קפה או משהו אז אני יוצא עם הקפוצ'ון ונשאר אית על הראש כי החנות קרובה ולוקח זמן לחימום של המושבים לחמם אז די קר, בכלל ריפודי עור זה דרעק כשקר.

אבל אם תקראו שוב את כל מה שכתבתי יש סיכוי שאינני ערס, המוזיקה היא בדר"כ רגועה ו כפולה ממני בגיל.

החלונות כהים אבל ככה זה הגיע מהיצרן, וגם אם אני עם קפוצ'ון משענת הגב שלי נשארת זקופה.

אותי הצחיק הבחור עם הסמלון של הדייהו רייסר שכותב שהמקסימה מכוערת.

אני מאוד אוהב את הניסאן, מוצקת, נוחה ואמינה, אם בתדמית של המקסימה מדובר אז הדגם ששווק בישראל זהה לחלוטין לאינפינטי Q30 ששווקה בארה"ב, המקסימה פה הייתה פשוטה יותר עיצובית, פותח השרשור, תזמין גריל, סמלים וקאפות לגלגלים, אפילו את הכרית אוויר בהגה אתה יכול להחליף וסגרת את הסיפור בכמה שקלים :)

2002_infiniti_i35_4_dr_std_sedan-pic-36478.jpeg

infinitiAfter.jpg

haters will hate

פורסם

השרשור הזה מעלה שאלה פילוסופית מעניינת- האם יש רכבים של ערסים בתחפושת!? :-o (או ערסמוביל בהתהוות??)

ואם כן-אילו!? נוסו על נפשותיכם! אף אחד לא חסין!

איזה פחד זה לקום יום אחד בבוקר ולגלות שהאוטו שלך הפך לערס. :|

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תוכן חדש...