Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לרכוש רכב עד 40,000-45,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 19 ואני חוסך הרבה זמן והחלטתי לקנות רכב ב 40-45 אלף שקל.

מחפש אוטו חסכוני, ששותה משהו בין 1 ל-12, 1 ל-15.

אוטו של צעירים, שיראה טוב, דגם אהצ'בק.

רכב אמין שלא רואה הרבה מוסך. והעלות של התיקונים לא גבוהה.

שיהיה עם גיר אוטומט. בטיחותי.

1600-1400 סמ"ק.

פורסם

קודם כול אני אבהיר לך שאין שום קשר בין הסמ"ק (גודל מנוע) לכוח של המנוע....

מנוע מודרני נגיד 1.2 TSI יכול להוציא 120 כ"ס ו20 ק"ג מומנט ב 2000 סל"ד - כאשר מנוע מיושן נגיד של סובארו DL בעל נפח 1600 מוציא רק 87 כ"ס וקרוב ל10 ק"ג מומנט ב2700 סל"ד +.

גם כן יש הרבה משפיעים אחרים שמשפיעים על הזריזות של הרכב ועובדה שסקודה פאביה 1.2 TSI ביציאה מרמזור בקלות יכולה להשאיר אבק לBMW 730I שלה מנוע 3 ליטר.

לתקציב שלך כרגיל מרוב הבחינות המכונית הטובה ביותר היא פיאט גרנדה פונטו... היו כבר אשכולות של אנשים שחיפשו רכב עם דרישות כמו שלך לכן אני מציע לך לבצע חיפוש בפורום או לדפדף 3-4 דפים תמצא לפחות 5-7 אשכולות.

ואני יודע שאנשים לא אוהבים פיאט אבל מה לעשות שכרגע המחירון שלה נמוך והיא נותנת את התמורה הטובה ביותר לתקציב שלך נקודה

פורסם

שלום ובוקר טוב,

אני לא חושבת ש-TSI זה משהו שרלוונטי לבחור כאן כיוון שהתקציב שלו נמוך מידי בשביל רכבים עם TSI.

אני רואה שכבר הציעו לך את הגרנדה פונטו שהיא אופציה טובה אבל אני יכולה להוסיף עוד כמה אופציות שיכולות להתאים - פולקסוואגן פולו, פיג'ו 206, סיאט איביזה וכו'.

צריכת דלק של 1:15 יהיה לך מאוד קשה לקבל ברכב אוטומטי עם מנוע 1600, לא משנה באיזה דגם תבחר. אולי אם תיסע הרבה מחוץ לעיר תגיע לצריכת דלק כזאת.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...