Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש את זה ב-Citroen C4. בלתי נסבל לדעתי. חבר שלי משתמש בנעילה הזו ובכל פעם שאני רוצה להכנס לרכבו אני צריך לנקוש על החלון כדי להזכיר לו שהדלת נעולה.

אכן זה לפעמים מרגיז וגם אני שוכח כל הזמן שהרכב ננעל אוטומטית וכשנוסע מבקש להעלות הוא לעיתים צריך להזכיר לי.

אבל החיסרון הזה בטל בשישים לעומת הביטחון מפני פתיחה לא מורשית מבחוץ של דלתות הרכב וכבר קרו מקרים בארץ כמו שכתבתי בתגובה שלי וכמו שנכתב בתגובה מעליי.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה לי מנגנון דומה ברכב שכור (פיג'ו 5008 בגרמניה). כלל לא הפריע לי - אבל בגרמניה לא בודקים בגאג' בקניונים, ומדובר בטיול משפחתי שבו בד"כ או שכולם בםנם או שכולם בחוץ, ואין עניין של נכנסים ויוצאים. מכל מקום - אם היתה לי אופציה כזו בארץ הייתי משתמש בה, אפילו רק בגלל הקבצנים בצמתים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיים בקיה סיד LX.

כשאתה עובר את המהירות 40 קמ"ש כל הדלתות ננעלות אוטומטית עד לביטול הנעילה (כפתור בקונסולה המרכזית)

כמו כן ניתן להפעיל את הנעילה עוד לפני ההגעה למהירות הנדרשת, שוב באמצעות הכפתור בקונסולה.

אני מוצא את ההפעלה האוטומטית של זה למעצבן, כי האנשים שנוסעים איתי הם לא ילדים קטנים שקיימת סכנה שיפתחו את הדלת ויפלו, אך קיום האופציה שאני מחליט מתי להפעיל אותה דווקא נשמע הגיוני ושימושי יותר

פורסם

STEP

המנגנון של הנעילה האוטומטית אינו מונע פתיחת הדלת מבפנים ואינו מיועד להגנה על ילדים שנוסעים ברכב כדי שלא יפלו החוצה. לשם הגנה על הילדים יש מנגנון אחר בדלתות האחוריות של הרכבים המבטל את אפשרות פתיחת הדלתות מבפנים.

המנגנון של נעילה אוטומטית עם תחילת הנסיעה נועד להגן על נוסעי הרכב מפני פתיחה לא רצוייה של הדלתות מבחוץ כפי שהוסבר למעלה.

פורסם

ב C5 יש כפתור ייעודי שנועל\פותח את הדלתות, כולל בגאז', ואני משתמש בו כבר בהתניה עוד לפני התנעת הרכב.

אני לא מפעיל את הנעילה האוטומטית עם תחילת הנסיעה, עניין של העדפה (דורש שימוש במחשב דיאגנוסטיקה לקסיה).

שימושי מאד לטעמי מהסיבות שהוזכרו לעיל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קיים גם בשברולט קרוז, אפשר לתכנת את הפונקציה הזאת דרך מחשב הדרך.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
ממליץ לך לבדוק בספר הרכב אולי ישנה אפשרות כזו.

כ"כ - להמתין לתגובות מבעלי רכב דומה (אולי יש פתרון ב"רמת הנהג").

לדעתי האישית (ומנסיון עם רכב בעל פונקציה דומה, שניתנת לביטול ידנית) - מצאתי את זה כמטריד, אבל אולי לך זה יתאים.

יש לי סובארו B4 שנת 2009 לקחתי חבר מהחדר כושר הביתה, ובצומת בר אילן בירושלים, הוא החליט שהוא יוצא בלי לשאול אותי- הנהג. בא רכב אחר ולקח את הדלת הימנית. אם היה לי נעילה, זה לא היה קורה. יש לי כפתור לנעילה של כל הדלתות. אך אני צריך להפעיל אותו בכל נסיעה. למישהו ידוע איך עושים שהרב ינעל לאחר התחלת הנסיעה?

פורסם

היי,

אצלי בקיה הדלתות ננעלות בתחילת הנסיעה אבל הנוסעים בפנים יכולים לפתוח את הדלת הן נעולות רק לאנשים בחוץ.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קיים גם אצלי

פלואנס 2000 שנת 2010.

ממש לא מפריע...עובר 10 קמ"ש והדלתות ננעלות. מבפנים ניתן לפתוח רגיל אבל מבחוץ הכל נעול. במרכז הקונסולה ממש מעל לכפתור המצוקה יש את כפתור הנעילה ככה שגם אם מישהו רוצה להיכנס מבחוץ , לחיצה והדלתות נפתחות ושוב ב 10 קמ"ש ננעלות.

פורסם

וואי, וואי, איך הקפצתם שרשור מ-2011...

למישהו ידוע איך עושים שהרב ינעל לאחר התחלת הנסיעה?

לוודא עם כבוד הרב שהוא לא בתפילה או בשיעור ויכול להצטרף לנסיעה.

פורסם

אם כבר מכונת זמן...

בקסנטיה שהייתה לי, תא המטען היה ננעל בתחילת נסיעה. תוסיפו לזה כפתור פתיחה של דלת חמישית, שלא מוכר לכולם, איכשהו כשיצאתי מדלת הנהג, תמיד דלת תא המטען הייתה נפתחת, עד שגיליתי את התופעה (יתר הדלתות לא ננעלו).

פורסם
קיים בקיה סיד LX.

כשאתה עובר את המהירות 40 קמ"ש כל הדלתות ננעלות אוטומטית עד לביטול הנעילה (כפתור בקונסולה המרכזית)

כמו כן ניתן להפעיל את הנעילה עוד לפני ההגעה למהירות הנדרשת, שוב באמצעות הכפתור בקונסולה.

במהירות 15 קמ"ש ולא ב 40 קמ"ש.

פורסם

יש לי את זה בבימר וגם בקיה. ההבדל שבבמוו כאשר אני פותח את הדלת - שאר פתחים לא נעולים גם כן, ובקיה לא.

יצא לי המון לצאת מהאוטו להגיע לבגאז' ולגלות שהוא נעול. חיפשתי איך לבטל את זה ולא מצאתי בספר. אני אנסה את הקומבינה של 5 שניות.

רעיון יפה ושימושי רק שהביצוע הקוריאני כושל.

• תוכן חדש...