Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכבי יוקרה?

זה קיים גם בקליאו ספורט 2001 8), ננעל אוטומטית מעל 5 קמ"ש, ונפתח כשפותחים את הדלת, נועד בעיקר כדי להגן על הבגאז' שכן גם ככה אין יותר מדי דלתות ברכב הזה:wink:. אצלי אגב זה מופעל ומתבטל בלחיצה אחת...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אופציה זו קיימת גם באזעקות CRIMESTOPPER - ניתן לאפשר אופציה זו או כמובן לבטל

מספר שניות לאחר הנעת הרכב כל הדלתות ננעלות - נועד למנוע חטיפת רכבים ברמזור אדום.

כמובן שניתן לפתוח כל דלת מבפנים.

פורסם

קיים גם בשברולט סוניק.

כשכל הדלתות סגורות, הסטת מוט ההילוכים להילוך נועלת את הדלתות.

מעבר ל P פותח אוטומטית את הדלתות.

קיים מתג מיוחד שמאפשר את פתיחת הנעילה בכל מהירות.

הרעיון מגיע מארה"ב, שם חטיפות ברמזורים הפכו לנפוצות, הנעילה הופעלה עם שילוב להילוך.

בסוף שנות ה 70' הפאניקה הגיעה לשיאה, ובהרבה מכוניות אמריקאיות לא ניתן היה לפתוח את החלונות האחוריים, אלא רק את הקדמיים !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זה גם לא ממש מועיל לאורך החיים של המנגנונים לדעתי.

ברכב הקודם שלי c w204 המנגנון עבד יופי במשך יותר מ650k קילומטר וקח בחשבון שמדובר במונית, שם הדלתות נפתחות ונסגרות עשרות פעמים ביום. אף פעם לא היתה בעיה במנגנונים. כיום עם e class שגם היא פותחת וסוגרת כבר יותר משלוש שנים, כם כן עשרות פעמים ביום (דופק על עץ) ללא כל תקלה.

פורסם
יש לי את זה בבימר וגם בקיה. ההבדל שבבמוו כאשר אני פותח את הדלת - שאר פתחים לא נעולים גם כן, ובקיה לא.

יצא לי המון לצאת מהאוטו להגיע לבגאז' ולגלות שהוא נעול. חיפשתי איך לבטל את זה ולא מצאתי בספר. אני אנסה את הקומבינה של 5 שניות.

רעיון יפה ושימושי רק שהביצוע הקוריאני כושל.

בבימר זה נמצא ב IDRIVE לא זוכר באיזה פונקציה , אבל זכור לי שבקלות מצאתי את ביטול האופציה( נדמה לי ש תחת door settings ().

פורסם
שלום,

נאמר לי כי ברכבי ניתן לתכנת במרכז השירות שהאוטו יינעל אוטומטית עם תחילת הנסיעה. מבחינה בטיחותית הדלתות נפתחות בעת תאונה, ככה שזה בסדר. האם למישהו יש נסיון עם זה? האם כדאי לעשות את זה? האם זה נוח, בייחוד בארץ שצריך לפתוח תא מטען וכו' בכל פעם שבאים לחניון/קניון וכו'?

תודה רבה,

אני חושב שזה הכרחי לאור כל מיני דברים שמתרחשים בארץ. גם ללא קשר, הייתי מפעיל את האופציה. כשאתה מגיע לחניון אתה פשוט לוחץ על כפתור השחרור והשומר יכול לפתוח. בדרך כלל הנעילה היא רק חיצונית, כלומר ניתן לפתוח את הדלתות מבפנים בלי בעיה (אך זה לא משחרר את הנעילה לשאר הדלתות).

פורסם

אצלי גם כן, ננעל בבערך 15 קמ"ש. וננעל כל פעם מחדש אם פותחים. וכאשר הכפתור של ביטול השליטה של החלונות מאחורה לחוץ, גם אי אפשר לפתוח את הדלת מבפנים. עובד גם כנגד ילדים. :-D

מה שכן, אם מישהו מאחורה מנסה לפתוח את הדלת ולא הולך לו, הכפתור של הנעילה הכללית מהבהב, וצריך ללחוץ עליו פעמיים בשביל לפתוח את הדלתות.

בנוסף, זה גם שולט על הבגא'ז באותה הצורה. (אבל תמיד אפשר לפתוח את הבגא'ז מבפנים, לא משנה כמה הרכב נעול ובאיזה צורה)

פורסם

אצלי ברכב המערכת עובדת בצורה הבאה:

כאשר המהירות מעל 25 קמ"ש בערך הדלתות ננעלות ,כאשר מישהו רוצה לצאת מהרכב הוא פשוט מושך בידית פעמים והדלת נפתחת ללא התערבות הנהג (כמובן שאפשר לפתוח את הדלת רק כאשר התיבת ההילוכים משולבת ב N או P.

לא ניתן לפתוח את הדלת מתוך הרכב כאשר הרכב בתנועה.

פונקציה נוספת שיש לי כאשר אחת הדלתות ברכב פתוחות לא ניתן לנסוע עם הרכב,גם אם הרכב משולב ב D ואתה נותן גז,פשוט הוא בולם את הרכב ומשלב ל P עם התראות מעצבנות.

פורסם
בינתיים נתקלתי רק ב BMW ומרצדס.

ל'

יש לי את זה גם באאודי A1 2011.

להוא עם הC קלאס שביטל כי זה מפריע לו ברמזורים - אצלי הדלתות ננעלות אחרי 20 קמש בערך ויותר לא נפתחות עד שמישהו יוצא מהרכב.תבדוק את המנגנון , נראה לי קצת דבילי מנגנון שפותח את הדלתות ברמזורים או בהאטה של רכב הרי חלק מהסיבות למנגנון הזה זה מניעת גניבת הרכב סטייל GTA באמצע נסיעה. ( יש אפשרות לבטל את המנגנון דרך הקונסולה ברכב).

פורסם

דבר דומה במוסו 2001. ננעל אוטומטית מעל 20 קמ"ש. יש בדשבורד כפתור Unlock וכן פתיחת דלת נהג פותחת את כל הדלתות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...