Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נאמר לי כי ברכבי ניתן לתכנת במרכז השירות שהאוטו יינעל אוטומטית עם תחילת הנסיעה. מבחינה בטיחותית הדלתות נפתחות בעת תאונה, ככה שזה בסדר. האם למישהו יש נסיון עם זה? האם כדאי לעשות את זה? האם זה נוח, בייחוד בארץ שצריך לפתוח תא מטען וכו' בכל פעם שבאים לחניון/קניון וכו'?

תודה רבה,

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנעילה אמורה גם להפתח, כאשר אתה פותח דלת הנהג.

האם כדאי?

לדעתי, אם יש לך ציוד בבגאז'\אתה מעדיף ליתר ביטחון שהרכב יהיה נעול מבחוץ (נגיד, בעמידה ברמזור) - תשתמש בזה.

אם אתה מסיע אנשים במושב האחורי, והם צריכים לצאת כל אחד במקום אחר, זה יהיה מטריד לנתק נעילה כל פעם.

בקיצור, לפי אופן השימוש והרצון שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממליץ לך לבדוק בספר הרכב אולי ישנה אפשרות כזו.

כ"כ - להמתין לתגובות מבעלי רכב דומה (אולי יש פתרון ב"רמת הנהג").

לדעתי האישית (ומנסיון עם רכב בעל פונקציה דומה, שניתנת לביטול ידנית) - מצאתי את זה כמטריד, אבל אולי לך זה יתאים.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני יודעת שפונקצית הנעילה הזו קיימת ברכבי יוקרה.

כאשר הנהג סוגר את הדלת כל הדלתות של הרכב ננעלות באופן אוטומטי, פתרון מעולה נגד גנבת רכבים בעת עמידה באור אדום ברמזור, ועוד דרכים יצירתיות של הגנבים, למקרה שהנהג שוכח לסגור בעצמו את הדלתות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ביטלתי את האופציה הזו אצלי (C-קלאס). בפקקים כשהרכב כל הזמן בין נסיעה לעצירה, זה מעצבן לשמוע כל פעם את הדלתות נפתחות וננעלות. זה גם לא ממש מועיל לאורך החיים של המנגנונים לדעתי.

פורסם

הפונקציה הזאת קיימת גם בברלינגו 2010 (לא בדיוק רכב יוקרה).

לחיצה של כ 5 שניות על הכפתור של נעילה מרכזית מפעילה ומבטלת את הדבר הזה.

אם הפעלה\ביטול של הפונקציה הזאת אצלך (פותח השרשור) אפשרית רק במרכז השירות, אני ממליץ לוותר על זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בינתיים נתקלתי רק ב BMW ומרצדס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קיים בפיגו 308, מאוד מועיל!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
ביטלתי את האופציה הזו אצלי (C-קלאס). בפקקים כשהרכב כל הזמן בין נסיעה לעצירה, זה מעצבן לשמוע כל פעם את הדלתות נפתחות וננעלות. זה גם לא ממש מועיל לאורך החיים של המנגנונים לדעתי.

התגובה קצת לא ברורה לי.

אצלי במרצדס C קלאס, הנעילה מתבצעת פעם אחת בתחילת הנסיעה כשהרכב מתחיל לנסוע ומגיע לכ- 20 קמ"ש או פחות לא ממש זוכר את המהירות. אצלי, הנעילה לא נפתחת מעצמה בעמידה ונסגרת מחדש בנסיעה.

מה שאתה מתאר לא נשמע הגיוני וסותר את מטרת המנגנון שנועד להגן על נוסעי הרכב מפני עבירה שיכולה להתבצע כלפיהם בעת שהרכב עומד ברמזור או בפקק.

המנגנון נוצר עקב דרישת הצרכנים בשוק בארה"ב כדי להתמודד עם התופעה של שוד רכבים או נהגי רכבים שעומדים ברמזורים וכו'.

גם בארץ כבר קרו מקרים כאלו של שוד הרכב כשהשודד פתח את דלת הרכב שעצר לרגע ובכוח ותחת איומי נשק הוציא את הנהג/ת ונסע לדרכו עם הרכב. כמו כן קרו בארץ מקרים בהם בעת עמידה בפקק רוכב קטנוע התקרב לרכב, פתח את הדלת, חטף את התיק שמונח בדרך כלל במושב הנוסע ליד הנהג ונסע לדרכו.

המנגנון מומלץ ואם יש אופציה להתקין/ להפעיל ביונדאי אז תממשו את האופציה.

פורסם

עכשיו גרמת לי לפקפק בעצמי :)

יש מצב שהתבלבלתי עם רכב אחר ויצאתי טונה. בכל אופן ביטלתי את הנעילה האוטומטית.

אחרי העבודה בדרך הביתה אני אבדוק את עצמי שוב.

פורסם

יש את זה ב-Citroen C4. בלתי נסבל לדעתי. חבר שלי משתמש בנעילה הזו ובכל פעם שאני רוצה להכנס לרכבו אני צריך לנקוש על החלון כדי להזכיר לו שהדלת נעולה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

לערוך את ההודעה הקודמת שלי אני כבר לא יכול אז אגיב בחדשה. אתה צודק שלמה, הנעילה באמת לא נפתחת אלא רק נסגרת כשהמהירות עוברת לראשונה את ה-20 קמ"ש. מוזר לי שאני זוכר מאיפשהו שהנעילה גם נפתחת אוטומטית.

בקיצור, אכן יצאתי טונה.

פורסם

קיים גם ברנו (לפחות בקליאו ובמגאן) - לחיצה ארוכה על לחצן הנעילה מגדירה את פולת/אי פעולת הפונקציה הזו.

אצלי זה מופעל ולדעתי זה נהדר.

עם תחילת הנסיעה (כ-8 קמ"ש) הרכב ננעל ונשאר נעול.

לגבי קניונים וכו' - לחיצה על לחצן הפתיחה והבגז' פתוח. לא ממש קשה.

לגבי לצאת מהרכב - לפחות אצלי משיכה בידית הפנימית פותחת את הדלת גם כשהיא נעולה.

ולגבי התגובה של Style - אם זה בלתי נסבל מנקודת המבט שלך כמישהו שרוצה להיכנס מבחוץ, זה מצויין כי זה מיועד בדיוק למניעת כניסה לא מורשית מבחוץ!

גם בארץ ארעו מקרים של חטיפת רכבים, בין היתר היה מקרה בשעות הבוקר ברמזור ברח' איינשטיין ליד קניון רמת אביב.

ככה שאי אפשר לטעון אפילו שזה רלוונטי רק לאיזורים מפוקפקים או שעות לילה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...