Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד שנייה עד 50

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לגבי רכישת רכב ראשון. האופציות עליהן חשבתי בינתיים הן 206 ופולו (נהגתי בעבר קצת על פז'ו ועל פולקסוואגן בדגמים אחרים ואהבתי), בהן אוכל באמת לרכוש בתקציב מצומצם יותר של ~40 (את ה 206 2005, בפולו אצטרך ללכת אחורה יותר), ומאידך המליצו לי לבחון את הפונטו גרנדה, שתמתח את תקציב הרכישה ל ~50 או תשלח אותי לרכב בעל עבר השכרה/ליס. הפיתוי המרכזי מבחינתי בגרנדה הוא ברמת הבטיחות עבורי ועבור שאר הנוסעים.

אחרי שחרשתי את הפורום לא הצלחתי לגבש דעה. אשמח להמלצות בין השלוש, או לאופציות אחרות שהשמטתי (פאביה? איביזה?), לאור הדרישות שלי:

• חסכוני בדלק, רצוי ידני.
  • אמין וחסכוני באחזקה.
  • מיועד לנסיעות פעם-פעמיים בשבוע מת"א לירושלים, עם עוד נוסע-שניים בד"כ, שיסחוב את זה בכיף ושהנהיגה תהא נוחה.
  • סביב 5 שנים על הכביש, וכל המפחית הרי זה משובח.
  • עד איזור ה 50,000 ש"ח אם אני נחנק, מעדיף סביב 40.
  • לא יותר מ 100,000 ק"מ על הכביש (גם כאן כדאי פחות).

אני לא מחפש לעשות פתיחות אבל כן לסוע בכביש מהיר על 110-120 בלי בעיות.

בהקשר הזה - כמה קריטי לאמינות יהיה ללכת עוד אחורה בשנתון לטובת פולו?

תודה!

• תוכן חדש...