Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

אז כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין לקנות רכב עד 55 אלף שקל (אפשר למתוח אבל רצוי שלא) ועל הדרך לעשות באותו המקום טרייד אין על הרכב שלי היום(קורולה 98 ).

אין לי דרישות מיוחדות חוץ מזה שלא יהיה רכב בסגנון אלטו/107/C1 או כל "קופסת גפרורים" דומה לאלה. רצוי רכב יחסית חסכוני ואין לי בעיה עם ידני.

תודה לעוזרים

פורסם

בדרישות מיוחדות התכוונתי שלא אכפת לי אם זה יהיה ידני או אטומט או סופר מיני/משפחתית. אני פתוח להצעות, ולמה לא להשאר עם הרכב? כי אני רוצה להתקדם ויש לי את האמצעים.

לגבי האלטו והשאר...אלה מכוניות יותר מדי קטנות בשבילי

פורסם

מה דעתך על אקסנט? סיריון? יאריס? פאביה? אוקטביה? כל אוטו אחר?

כל אוטו כמעט יכנס לך בתקציב, השאלה מה אתה צריך - סטיישן/סדאן? מנוע חזק או סביר? גיר ידני/אוטומטי? כמה אנשים יסעו ברכב? כל מידע שתוסיף רק יעזור לנו לכוון אותך ספציפית יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה הכוונה כמה שיותר פוזה? אתה רואה פה משהו שקשור לפוזה ממה שכתבתי?

DORSHIT - לשאלתך - לא סטיישן, מנוע סביר אבל גם חזק יבוא בחשבון, לא מעניין אותי ידני או אוטומטי.

בדרך כלל אני נוסע לבד או פלוס עוד מישהו. נדיר מאוד שאני מסיע רכב מלא.

אחת הסיבות העיקריות שאני נגד 107/C1/אלטו זה בגלל הבאגז המאוד קטן שלהם - בכל זאת יש לי שימוש בבעגז ו150 ליטר זה מעט מאוד.

הנסיעה שלי זה בערך 40 ק"מ ביום ופעם/פעמיים בשנה אני נוסע לצפון/דרום אז ככה שלרוב זה עיר/משולב.

לגבי האקסנט - האמת היא הסיבה היחידה שהחלטתי למכור תרכב עכשיו היא בגלל האקסנט של גיסי שמוכר אותה (שנת 2007), אבל לאט לאט אני קצת יורד מהרכב כי הרבה אומרים שהאוטו יחסית שותה דלק ואני לא רוצה לרדת מהצריכה שיש לי היום אלה רק לעלות או מקסימום להשאר.

הרכבים שחשבתי עליהם הם: 206XS, C4, פורד פוקוס, 206 ידנית, יאריס, חשבתי על כיוון של קורולה רובוטית גם, סיריון.

זהו בערך ואני פתוח לעוד הרבה אפשרויות אבל הקנייה שלי לא תיהיה מאדם פרטי כי אני מעוניין לעשות טרייד אין ופשוט כי אין לי זמן לחפש גם

אז אשמח לייעוץ ותודה

פורסם

הקנייה שלי לא תיהיה מאדם פרטי כי אני מעוניין לעשות טרייד אין ופשוט כי אין לי זמן לחפש גם

אז אשמח לייעוץ ותודה

אני מציע לך למכור את זה פרטית ולא למכור בטרייד אין, בטרייד אין סיכויים קלושים שתקבל מחירון,

בפרטית תקבל מחירון+(כמובן תלוי במצב הרכב).

בההפרש תוכל לעשות יישור קו לרכב החדש...

נקודה למחשבה :)

404

פורסם

אני מסכים איתך הבעיה היא שאני בתקופה שאני לא יכול בלי רכב - אז במידה ואני ימכור יקח זמן עד שאני ימצא

זמן שיכול להגיע גם לחודשים וזה בעייתי מחינתי אבל תודה בכל מקרה על הייעוץ

פורסם
שבת שלום

אז כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין לקנות רכב עד 55 אלף שקל (אפשר למתוח אבל רצוי שלא) ועל הדרך לעשות באותו המקום טרייד אין על הרכב שלי היום(קורולה 98 ).

אתה נוסע לבד ואתה רוצה רכב משפחתי ? לא חבל על הדלק ? :?

תנסה לעשות טרידין לקורולה הרובוטית , כי קראתי בפורום שהיא הולכת חזק מתחת למחירון , אז אולי תצליח ותקנה אוטו חדש יחסית

פורסם

אני מפחד מהגיר הרובוטי שלה מרוב מה שאני קורא פה בפורום

האמת היא שאני מעדיף יותר את הכיוון של רכב חיכסוני ואולי אפילו ידני לאור עליית המחירים של הדלק

אם נשים את המכוניות המשפחתיות צד איזה רכבים אתם ממליצים לי?

פורסם

שווה לך להסתכל על אוטו חדש כמו אלטו או 107 אפילו רק בגלל האחריות , כי אתה לא תקבל 3 שנים אחריות על אוטו משומש ,

ואם אתה נוסע פעם בשנה לאילת אז תיקח כרטיס טיסה ב200 שקל , זה יותר זול מאשר לנסוע שנה שלמה עם משפחתית שאתה לא באמת צריך , שלא נדבר על הזמן שאתה חוסך בלחפש חניה , או על הדלק , ואתה לא צריך לבזבז כסף על בדיקות ,

וגם לא צריך לבזבז כסף על יישור קו אחרי קנייה

פורסם
שווה לך להסתכל על אוטו חדש כמו אלטו או 107 אפילו רק בגלל האחריות , כי אתה לא תקבל 3 שנים אחריות על אוטו משומש ,

ואם אתה נוסע פעם בשנה לאילת אז תיקח כרטיס טיסה ב200 שקל , זה יותר זול מאשר לנסוע שנה שלמה עם משפחתית שאתה לא באמת צריך , שלא נדבר על הזמן שאתה חוסך בלחפש חניה , או על הדלק , ואתה לא צריך לבזבז כסף על בדיקות ,

וגם לא צריך לבזבז כסף על יישור קו אחרי קנייה

חברי הפורום פה שוב ושוב מתייחסים לרכבים האלה כאל קורקינט, יש לי שאלה לך ולעוד הרבה אחרים, עד לפני 20 שנה שרצו לנסוע לאילת,מה עשו? רק טסו?

הרכבים האלה אולי קטנים בהשוואה לנורמה היום אבל לא ממש לרכבים שלפני 20 שנה ובחלק מהם גם גדולים וחזקים יותר,

למה כמה כ"ס היה לסובארו DL1600 לא יותר מ80 כ"ס בערך, אז מה?! לא ירדו עם הרכב לאילת.

במשך 6 שנים החזקנו פיאט אונו 45 שנת 93(אחי סטודנט קנה אותה מהחברה), קוראים לדגם 45 כי היה לה רק 45 כ"ס וגם רק 4 הילוכים,הרכב נסע 96000K אילת טבריה, וחוץ מטיפול שגרתי בחיים לא היתה תקלה.

דבר נוסף, לאחד המגיבים שטען שאפשר לקבל מחירון + על הקורולה, זה לא בדיוק ככה, המחירון של הרכב גם ככה מוגזם לשנתון, ובנאדם שבא לקנות רכב בין 14 שנה, יעדיף כבר להתאמץ עוד טיפה ולקנות רכב הרבה יותר חדיש (נכון,אז זאת לא תהיה קורולה), ודבר נוסף ,יש מעט מעוד אנשים שבאים ובכלל חושבים על לקנות רכב בן 14.

אביב8)

פורסם

אין שום סיבה לפחד , גם האלטו הגמד הננסי ייסע כמו ענק לאילת ובחזרה , אבל לקנות אוטו גדול יותר רק בגלל הנסיעה לאילת ? אז זה מטופש , עדיף כבר שיטוס , זה פחות זמן ופחות דלק ובלאי (בכל אוטו ולא רק אלטו ) .

אני מציע לך למכור את זה פרטית ולא למכור בטרייד אין, בטרייד אין סיכויים קלושים שתקבל מחירון,

בפרטית תקבל מחירון+(כמובן תלוי במצב הרכב).

אחד הטובים :-D

פורסם

תודה לכם על התגובות קודם כל. דבר שני אומנם אני נוסע לבד עם עם עוד בן אדם, בכל זאת אני גר עדיין עם הורים ויש מדי פעם קניות, מה אפשר לשים בבגז של 150 ליטר? זה פחות מחצי ממה שיש לי היום ואת האמת שזה הדבר היחיד שאני נרתע ממנו.

ראיתי שיש עכשיו מבצע בלובינסקי - שנתיים אחריות על רכב יד שניה או עד 40000 קמ

מה אתם אומרים על המבצע?

פורסם

אולי איזה גולף משנתונים 2004-2006

נכנס בתקציב.

רכב חסכוני, יפה, פולקסוואגן, נוח יש בגאז' מספיק.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...