Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנוגע לממשק הפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חבר בפורום הזה מעל שנה, אבל יש כמה דברים שלצערי עוד לא הצלחתי לבצע ואשמח לקבל הדרכה בנושא:

1. איך ניתן "לכתוב" מילה רגילה ולהשתיל בתוכה לינק? (לדוגמה-החתימה של psychuli עם ה "*** של צלם").

2.אצל חלק מהחברים ראיתי חתימה ארוכה יחסית בגודלה. כשאני מנסה לעדכן את החתימה שלי, אני מקבל שגיאה שאני מוגבל ל4 שורות. ראיתי חתימות שבהן שולבו גם ציטוטים ורווחים. האם ההגבלה הזו גלובלית או שניתן לעשות משהו בנידון?

3.איך ניתן לבצע הטמעה של סרטון ב YOUTUBE לתוך הודעה שלי? אני לא מדבר על הפנייה ללינק אלא נגן מלא שניתן לצפייה בהודעה. ראיתי כמה חברים בפורום שעשו זאת.

4. ראיתי הודעות שבתוכן מצוטטים כמה אנשים, אחד אחרי השני. דהיינו: שם האדם, ואז הציטוט שלו, ולאחר מכן ציטוט של אדם שונה. איך ניתן לבצע זאת? או שפה צריך לבצע עבודת נמלים של קופי-פייסט מכל פוסט של אדם?

תודה רבה לעוזרים.

מתן.

פורסם

קארספורום 101 :lol:

1. אתה מסמן עם העכבר (כמו בcopy paste) את המילה שלתוכה את תרצה להכניס את הקישור.

אח"כ לוחץ על "הכנס קישור" ומעתיק לשם את הקשור שאתה רוצה להכניס

2.לא יודע

3.אתה מעתיק לגוף ההודעה את הלינק ליוטיוב, מסמן אותו עם העכבר ולוחץ על כפתור "הוספת תג יוטיוב"

4. בפינה שמלאלית תחתונה של כל הודעה יש כפתור ציטוט רגיל וכפתור ציטוט קטן,אם תלחץ עליו הוא ישנה צבע לאדום

אז אתה מסמן את כל ההודעות שאתה רוצה לצטט ואח"כ לוחץ על "פרסם תגובה" כרגיל,והציטוטים שבחרת כבר יופיעו שם.

V5

• תוכן חדש...