Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

השבוע פירסמתי פה הודעה שיש לי בעיית רעידות בזמן בלימה שאני בהילוך D או R ביונדאי I20 2009 עם 48 אלף קילומטר .

הייתי יום אחרי במוסך מורשה של יונדאי בראשון שהם אומרים בדקו את האוטו והתושבות ועשו חיזוקים ולתושבות אבל לא

החליפו אותם כי לטענתם אין משהו מיוחד (מלבד שבתושבת הגיר יש סימני פגיעה אבל לטענתם לא מודצק להחליף)

ושיצאתי מהמוסך אכן תופעת ברעידות בבלימה היתה טובה יותר , אבל אחרי כמה ימים של נסיעה אני רואה שזה שוב חזר לי .

שמתי לב שגם התופעה משתנה , כלומר פעם הרעידות יותר חזקות ופעם פחות חזקות .

יכול להיות שזה שאולי זה בעיה חשמלית או בעיה של סתימת דלק שכדאי לבדוק ?

יכול להיות שאם אני אשים תוסף דלק K44 זה אולי יעזור לי?

או מה אתם מציעים? כי התייאשתי כבר ואני שוקל אפילו להחליף את האוטו ....:-(

תודה

פורסם

יכול להיות שהרעידות קשורות לדיסקים שהתעוותו בגלל, לדוגמא, כניסה לשלוליות מים ?

זה גורם לא נדיר לבעיות כאלו.

פורסם

אמרתי את זה למוסך יונדאי שהייתי בו בראשון, והם טוענים שזה לא קשור ואין בעיה עם הדיסקים .

יש עוד אפשרויות ? מה הייתם עושים?

פורסם

פונים לשרות לקוחות כלמוביל , יונדאי מיצובישי , ומבקשים יועץ טכני , מדברים איתו ומוסרים מה הבעיה .

הוא יפנה אותך למוסך מתמחה בסוג הבעיה באזורך .

ולפעמים יגיע גם לבדוק איתך את הרכב .

שרות הלקוחות של " כל מוטור /כלמוביל " היבואנים, של מיצובישי, יונדאי, מרצדס, טל' 03-9154444

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שלחתי כבר תלונה בעניין לכלמוביל באתר שלהם ואז חזר אלי מנהל שהפנה אותי למרכז השירות בראשון של יונדאי .

בדקו לי את האוטו ואת התושבות והם לא ראו בעיה מיוחדת ורק חיזקו לי את התושבות .

שיצאתי מהמסוך הרעידות היו באמת מופחתות אך לאחר מספר ימים התופעה שוב חזרה לי ......

מה הייתם עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...