Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי את הרכב ועלה סימן שאלה גדול בקשר למיגון,הביטוח דורש קודן+עלוקה ואני רוצה משהו יותר טוב.

ראיתי באיזה רכב של חבר שהוא המליץ לי על אזעקה של קוברה שבתוך הרכב אין את הקודן אבל יש איזה עיגול קטן כזה שיש בו נורה אדומה ואם שוכחים את השלט אפשר ללחוץ בתוך העיגול(יש שם כפתור)במקום השלט,כאילו אם הקוד הוא 223344 אז לוחצים שתי פעמים על הכפתור כפי שהספרה הראשונה היא 2 ואז הוא מצפצף וכאילו זה נקלט,בקיצור לפי הסיפרה.

הבעייה פה שהרכב מגיע עם נעילה מרכזית כמו המפתח של מרצדס בצורת אולר קפיץ,מה שלא מובן לי זה איך אני משלב בין האזעקה של הקוברה לבין השלט עם הקוד,חשבתי על אולי אפשר לפתוח עם השלט המקורי ואז לעשות את הקוד עם השלט של הקוברה.

או שפשוט לעבוד רק עם השלט של הקוברה,ולהשאיר את המפתח איך שהוא.

סוגייה שנייה:

אזעקת ביפר,הרבה חברה המליצו לי על האזעקה הנ"ל MVP 625 השאלה שלי היא האם האזעקה מגיעה עם קודן?

האם שווה להתקין אותה במקום הקוברה?

למישהו יש ניסיון איתה,והיא באמת נותנת התראות אמינות וממשיות?

אני פשוט מחפש הגנה טובה לרכב מכיוון שאני גר בבניין ב"עתיקות" אם מישהו מבין למה אני מתכוון,והסביבה לא ממש איכותית כאן,לכן אני חייב אזעקה לרכב למרות שאני יודע שזה לא חוקי כבר.

עוד הצעות בקשר למיגון הרכב יתקבלו כאן בברכה

תודה רבה לכולם.

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

לי יש ניסיון עם הMVP.

סה"כ אזעקה נחמדה, לא מגיעה עם קודן. בהחלט נותנת מידע לגבי המצב של הרכב, אם מישהו דופק עליו, פותח דלת, חלון, מכסה מנוע וכל זה, גם יש לה אחלה טווח קליטה ועוד כל מיני פיצ'רים.

החסרון שלה לדעתי הוא שאין לה ניתוק הצתה, ז"א שניתן להניע את הרכב גם כאשר האזעקה דרוכה.

לפי דעתי בשביל רכב חדש עדיף אזעקה קצת יותר מתקדמת ממנה.

סתם שתדע רוב הקודנים הם גם לא כאלה קשים לפריצה, מה שהוא עושה זה בסך הכל מנתק את המשאבת דלק, וזו לא בעיה לעקוף את הקודן.

פורסם

ומה בקשר לקוברה,יש מישהו שמבין ?

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

העצה שלי זה לא להתקין שום דבר שקשור למערכת החשמל שברכב אלא אם כן זה דרך היבואן כדי שזה לא ייפגע לך באחריות.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

אחי עשית דרך החברה את הקודן?

• תוכן חדש...