Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני מעוניין בתוספות להונדה שלי ושאלה לגבי המוט המקוצר מה החסרונות שלו ????

ועוד דבר מה לגבי אגזוז זרימה חופשית הבנתי שהוא מעלה בערך 27 % כוח האם זה נכון ???

ועוד דבר אני מחפש את הגלגלים האלה מאיפה אפשר להשיג כאלה ???

יותר סימני שאלה לא יעזרו לך.

חסרונות מוט מקוצר הם שאתה יכול להכניס בטעות להילוך חמישי במקום שלישי, עקב קיצור מוט ההילוכים דורש יותר מאמץ בעברת הילוכים.

לא יודע מי אמר לך 27%, רק בגלל הרעש אתה תלחץ יותר עם המכונית כך אתה חושב שמכונית קיבלה יותר כוח.

פורסם

אבל ההגיון אומר שאם הצנרת תגדל והממיר יהיה יותר פתוח ספורטיבי או מה שזה לא יהיה אז האוטו יהיה פחות חנוק זאת אומרת שהוא יהיה יותר חזק זריז תגובה חדה יותר

ואגב אני באוטו שלי שאני ללא מוט מקוצר כמה פעמים קרא דווקא שבמעבר בין שני ל שלישי יצא לי איכשהוא להיכנס בין ההילוכים 1/3 וזה הורס את הכיף למרות שבסיוויק הוא גם ככה לא הכי ארוך שבעולם

ואגב מצאתי את הלינק באי ביי

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-00-CIVIC-EK-HB-HATCHBACK-CATBACK-HEADER-EXHAUST-PIPE-/140482499765?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make:Honda|Year:1998&hash=item20b568d4b5#ht_4767wt_939

0.9 turbo :-D

פורסם
אבל ההגיון אומר שאם הצנרת תגדל והממיר יהיה יותר פתוח ספורטיבי או מה שזה לא יהיה אז האוטו יהיה פחות חנוק זאת אומרת שהוא יהיה יותר חזק זריז תגובה חדה יותר

ואגב אני באוטו שלי שאני ללא מוט מקוצר כמה פעמים קרא דווקא שבמעבר בין שני ל שלישי יצא לי איכשהוא להיכנס בין ההילוכים 1/3 וזה הורס את הכיף למרות שבסיוויק הוא גם ככה לא הכי ארוך שבעולם

ואגב מצאתי את הלינק באי ביי

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-00-CIVIC-EK-HB-HATCHBACK-CATBACK-HEADER-EXHAUST-PIPE-/140482499765?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make:Honda|Year:1998&hash=item20b568d4b5#ht_4767wt_939

ההיגיון הזה לא בריא, ככל שהצנרת גדולה ככה אוויר במנוע יהיה יותר מדולל, בגלל שהפליטה "מבריחה" יותר ממה שצריך, והיניקה נשארת באותו מצב.

• תוכן חדש...