Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק ורכב ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מקבל רכב ליסינג מהעבודה,

כרגע יש 3 אופציות אפשריות שמענינות אותי:

קיה פורטה 2011 - גיר חדש

שברולט מאליבו 2011 - החדשה

הכי נוחות והכי מאובזרות

ואופציה כדי לחסוך כסף ולרדת קצת בנוחות - מאזדה 2 סאדן

הרכב יסע המון - מעל 30,000 ק"מ בשנה ורוב הנסיעות הן בין עירוניות

אני נשוי + 2 ילדים ולכן צריך רכב משפחתי.

הליסינג עובד אצלנו לפי מודל של דלק ולא ק"מ - כלומר אני מקבל תקציב חודשי של 2000 ש"ח לדלק.

וכן רציתי לדעת איזה רכב יהיה יותר חסכוני: קיה או שברולט

ועוד שאלה: האם מאזדה 2 סאדן תהיה יותר חסכונית מהשתיים האחרות?

אוטוטו מתחיל הקיץ והמזגן הולך להיות דלוק נוןסטופ ברכב - איזה רכב יהיה יותר חסכוני בנסיעה בין עירונית עם מזגן?

האם כדאי לי לחסוך 200 ש"ח לחודש בשל שווי המס בין קיה/שברולט לבין מאזדה 2 ולהתפשר על הנוחות?

אל תגידו לי לבקש סקודה כי היא הכי חסכונית - אין אצלנו סקודה, ולפי הליסינג גם לא תהיה בחצי שני הקרובה לפחות...

בנוסף אם יש רכב ברשימה הבאה חסכוני ועדיף יותר מקיה/שברולט/מאזדה 2 אשמח אם תציינו זאת:

מיצובישי חדשה

קיה סיד

יונדאי I30

פוקוס

אופל אסטרא

מאזדה 3

טיוטוה קורולה

ואחרון חביב הונדה אינסייט היברידית, אבל כאן תקציב הדלק מוגבל ל 1200 ש"ח

במידה ורוב הנסיעות של הן על כביש מהיר במהירות מעל 100 קמ"ש - יש משמעות לרכב היברידי? או דעיף לקחת רכב בנזין עם תקציב דלק גדול יותר?

פורסם

כנראה התכוונת לשברולט קרוז ולא למאליבו, הגדולה הרבה יותר.

צריכת דלק היא נתון שמשתנה בהתאם לאופי הנהיגה (עירוני / בין עירוני, נהג "עצבני" / "רגוע" וכו').

את הנתונים ניתן למצוא באתרי היבואנים השונים.

בהצלחה,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...