Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתניה אתם צריכים חילוץ? כוס קפה? מופלטה? הרכב נתקע? הפילם נשרף? מה קרה! :-(:shock:

מחר שוב יום חמישי וכל השבוע היינו במתח.

באיזה אזור אתם מטיילים השבוע?

גדרון , אתה לא פייר ואתה מושך אותי בלשון.

לא רציתי לגלות את האמת , אבל הסיפור הוא כזה.

תחילת הבוקר נסעתי עם לייזר לראות איך מתקדמת העבודה על האמבולנס , כשהתכנון להפגש בהמשך עם מתניה והלאה למשימתינו.

אלא מה? בדרך למפגש קבלתי טלפון ממתניה שהוא נתקע עם הרכב , ומפה , המשך היום היה- נסיעה שני ק"מ נתקעים שעתיים וחוזר חלילה.

בקיצור: סיימנו את היום עייפים אך רעבים. הוא שנאמר"הסנדלר הולך יחף".

מתניה, סליחה שגיליתי את האמת.

נקווה לפצות ולהתפצות בחמישי הקרוב.

צביקה מרגלית

• תגובות 2.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי לכולם

עם חברים כאלה לא צריך אויבים

הכל נכון אבל הרכב שנתקעתי לא היה שלי

לשאלתך שלמה כנראה שניהיה באזור שלך

אם יש דברים מענינים עדכן אותנו מחר

פורסם
הי לכולם

עם חברים כאלה לא צריך אויבים

הכל נכון אבל הרכב שנתקעתי לא היה שלי

לשאלתך שלמה כנראה שניהיה באזור שלך

אם יש דברים מענינים עדכן אותנו מחר

צלצל אלי אם אוכל להצטרף אשמח.

שלמה דן גדרון

פורסם

התנצלות על האיחור אבל קדימה.

כמנהגינו בשבועות האחרונים אנחנו פותחים את היום בביקור האמבולנס לבדוק איך העבודה מתקדמת.

בדרך לשם ובחזרה מה שקלטה המצלמה

נתחיל באלפא רומאו 1100, פורד גרנדה אוסטרלי וכרמל דוכס.

ועוד אלפא , ובאחד הכפרים מצאנו בשדה ויליס מסחרית 2X4 הלוכים בהגה שרק יצא מצביעה

_____141.jpg

IMG-20130705-WA0001.jpg

_____197.jpg

IMG_3771.JPG

20130704_093420.jpg

20130704_093439.jpg

20130704_100329.jpg

20130704_100500.jpg

צביקה מרגלית

פורסם
באותו משק מצאנו עוד מספר רכבים מעניינים אלא שהם שוכנים בשדה קוצים בגובה אדם , ופחדנו מנחשים מקפיאי דם .

לא לקחנו סיכון וצילמנו את הרכבים מרחוק.

אתם מוזמנים לנסות ולזהות את הרכבים.

צביקה ושות' כל הכבוד על הדבקות המטרה. מתוך 5 המכוניות בתמונה אני מזהה שכל המכוניות מאותו היצרן "חלודה" והסוגים שלהם:

הרחוקה ביותר 504

אחריה קורטינה

ואחריה 404 סטיישין

שתי המכוניות בשיחים קשות לזיהוי לזהות אבל הסטיישין התכלת דומה לאופל / ווקסהול של תחילת שנות שבעים.

שלמה דן גדרון

פורסם
גם הפעם לא היה לנו יעד מדוייק.

משיחה שהיתה לי בשבת שעברה עם אחד ממכריי הוא סיפר לי שקנה אפנוע באחד המושבים וראה שם ג'יפ לנדרובר.

הוא לא ידע לומר לי את שם הבעלים ובנוסף גם ציין שלא ניתן לראות את הרכב מהכביש.

שמעתי הפנמתי ובניתי על ביקור.

אחרי שיחה עם מתניה התערער לי הבטחון לגבי שם הישוב כיוון שישנם שני ישובים עם שמות דומים מאוד, האחד במרכז והשני בצפון.

החלטנו להמר, נוסעים צפונה .

מגיעים לישוב, תאילנדית אנחנו לא מדברים וחוץ מהם אין עם מי לדבר ואין את מי לשאול.

סוף סוף מישהו מקומי שמכוון אותנו לשכנו , האכזבה גדולה , מכוניות יש אבל חדישות יחסית.

לא מוותרים מחפשים צלם אנוש בעמק הרפאים ומישהו מגיע . הוא מפנה אותנו למוסך . שם , הוא אומר יש מישהו שמשפץ חיפושית , אולי זה הוא?! נוסעים למוסך בכניסה נגלו לנו רכבים אלא שהבעלים לא נמצא ואין לנו אישור להסתובב במוסך.

רגע לפני שאנחנו עוזבים מגיע הבעלים קצר בזמן והקציב לנו 10 דקות לראות ולהתפנות , וזה מה שמצאנו

ג'יפ 49 , משאית סטודיבקר

סיקס פילר, כרמל דוכס , משאית בדפורד ומשאית שברולט

ווילר, ידידי, לא פילר. כלומר שישה גלגלים. GMC SIX WHEELER

פורסם
צביקה ושות' כל הכבוד על הדבקות המטרה. מתוך 5 המכוניות בתמונה אני מזהה שכל המכוניות מאותו היצרן "חלודה" והסוגים שלהם:

הרחוקה ביותר 504

אחריה קורטינה

ואחריה 404 סטיישין

שתי המכוניות בשיחים קשות לזיהוי לזהות אבל הסטיישין התכלת דומה לאופל / ווקסהול של תחילת שנות שבעים.

504 זה לא.

לדעתי כל הרכבים הינם אופל מדגמים ושנים שונות, יתכן שגם קורטינות .

הרחוקה ביותר נראית לי כרקורד B...

פורסם

attachment.php?attachmentid=345460&d=1373138331

למען הדיוק, זה אינו פורד גרנדה אוסטרלי אלא זודיאק סימן IV מתוצרת אנגליה (http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Zephyr). אני בספק רב שהגיעו לארץ רכבים מתוצרת אוסטרליה לאחר קום המדינה...

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
ותמונות אחרונות

ריקשה עם פיצול אישיות , VW BUS

ועוד ג'יפ , קצת חיפושיות שגם משתזפות על הגג , ורנו 4 שמזכיר קצת את תקופת הצבא.

ובזאת נסיים להפעם .

שבוע טוב לכולם

ולהשתמע שוב בשבוע הבא.

מתניה את צביקה בע"מ ליזר ורוגו גם.

חמישי חופשי--מסע בעקבות רכבי אספנות.

פליקס!!!! איפה הוא? היה שלנו ואני עכשיו מחפש אותו! מבחינת הפח הוא זוועתי, ואני רואה שמאז שמכרנו אותו הוא קיבל לא מעט מכות אבל לפחות שמכרנו אותו מכאנית הוא היה טוב מאד! (הרנו 4)

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם
אני חייב להודות שממש חסר העדכון השבועי..

גילוי נאות !

כשהתחלנו , מתניה ועבדכם הנאמן את השרשור , התחייבנו וחרטנו על דגלינו לשמור על פרטיותם של בעלי הרכבים, כאשר הקפדנו באדיקות למחוק את מספרי הרישוי של הרכבים המצולמים, ודאגנו שלא לפרסם את מיקומם המדוייק.

הקפדנו מאוד שלא לצלם בחצרות פרטיות ולפרסם ,אלא לאחר קבלת רשות בלבד.

הקפדנו לשמור על הכללים הנ"ל בנוהל- יהרג ובל יעבור, כולל בקשות רבות בהודעות פרטיות שסורבו,

לאחר הפרסום האחרון קבלתי טלפון זועף ומאיים לתביעה משפטית על שחדרנו לחצר פרטית , צילמנו , ופרסמנו , תמונות ללא רשות ושבעקבות הפרסום החלו להגיע עבריינים לתוך החצר.

הבחור צרח וצווח בדיבורית תוך כדי שאני מנהל שעור נהיגה כאשר הוא מציג עצמו כקרוב משפחה של בעל הרכבים.ניסיתי להסביר לבחור שגם קבלנו את רשותו של בעל המקום ומעבר לכך הוא גם הפנה אותנו לצלם רכבים נוספים , והצווחות ממשיכות לזרום.

הבהרתי לבחור שאין כל בעיה ולמרות הרשות שקבלנו , אדאג במיידית למחיקת התמונות וכך גם עשיתי אלא שהבחור בשלו.

אין אני חושש מתביעה משפטית כיוון שאין לזה כל כיסוי הכל נעשה ברשות , מספרי הרישוי נמחקו כתמיד , וכמובן לא היה כל רמז למיקום כך שברור גם שסיפור העבריינים מצוץ מהאצבע.

שורה תחתונה הבחור בכל זאת הצליח להוציא לי את הרוח מהמפרשים. אנחנו עושים את זה מתוך אהבה אמיתית ורצינו לשתף ,במיוחד כשיש גם התעניינות.

יש לנו חומר שבינתיים אני לא מעלה , אני רוצה להינות ולא להתעסק במוצרי הלוואי - אין לי כח וחשק לזה.

בכל מקרה , היד מגרדת , אבל עושים חושבים.

אבל החשוב מכל----תודה על הפירגון

צביקה מרגלית

• תוכן חדש...