Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שמתכנן לקנות קיקר CVR 12,עכשיו לפי מה שאני רואה הוא מגיע עם 2 סלילים,רציתי לדעת את ההספקים שלו לפי מה שכתוב על הדף..ב 4 אום ואם הוא יורד ל 2 גם לדעת..

ראיתי שכתוב לו 400RMS,השאלה בכמה אום..?

תודה.

Scan Speak

פורסם

נתון הספיגה של הסאב הוא 400RMS ללא תלות בהתנגדות.

התנגדות המעגל הסופי היא פונקציה של התנגדות הסלילים ואופן החיבור שלהם.

ישנם שני דגמים של CVR :

האחד מגיע עם שני סלילים של 4 אום ,ומסוגל לעבוד בהתנגדות סופית של 8 או 2 אום

השני מגיע עם שני סלילים של 2 אום ומסוגל לעבוד בהתנגדות סופית של 4 או 1 אום

פורסם

דן,אתה מתבלבל.

הסאב יכול לספוג 400 וואט RMS גם ב-4 אוהם וגם ב-2 אוהם,פשוט ב2 אוהם יהיה קל יותר להגיע להספק הנ''ל.

למרות שיש עוד משתנים בעבודה בהתנגדויות שונות:

-נצילות

-דמפינג פקטור

פאק! כמה למדתי מהפורום הזה.

בשיפוצים...

פורסם

יכולת עבודה בהתנגדויות שונות,בהתאם להתנגדות שבה עובד המגבר שלך.

או במילה אחת ורסיטליות,בין אם יש לך מגבר 4 ערוצים או מונובלוק אתה יכול לעבוד בכול התנגדות שתבחר

בהתאם לדגם CVR שבחרתה.

פורסם

במילים אחרות אם החבר שלך מתכוון לחבר את הסאב בגישור על ידי מגבר של 4 ערוצים או 2 ערוצים יהיה נכון אם הוא יקנה את זה שיודע לעבוד ב4 אום (שתי סלילים של 2 אום) פשוט 99% מהמגברים שעובדים בגישור הם לא יכולים לרדת ל2 אום כך את זה כהמלצה לא הכי מדויקת מכוון שלא אמרת איזה מגבר יש לחבר שלך.

400RMS זה 400RMS השאלה כמה אום הסאב יהיה זה כבר החלק של המגבר כמה הוא יביא לו בהתנגדות שהוא דורש.

פורסם

הוא מביא כנראה את המק אודיו 4 ערוצים..הוא זורק כ 250RMS בגישור 4 אום..אני מחבר לסאב רגיל כן? לא מוריד אותו ל 2 אום וכאלה..

וכמה אני מקבל כשאני מחבר אותו רגיל +- ישירות מהגישור? את כל ה 400?

Scan Speak

פורסם
הוא מביא כנראה את המק אודיו 4 ערוצים..הוא זורק כ 250RMS בגישור 4 אום..אני מחבר לסאב רגיל כן? לא מוריד אותו ל 2 אום וכאלה..

וכמה אני מקבל כשאני מחבר אותו רגיל +- ישירות מהגישור? את כל ה 400?

תקח את הדגם של השתי סלילים שיעבוד לך בהתנגדות של 4 אום כי המגבר שלך בגישור נותן 250 ארמס ( וגם זה לא מדויקת בכלל) ב4 אום.

ואיך הוא יתן לו 400 ארמס אם אתה בעצמך אומר שהוא זורק כ250 ?.

ולזה שמעלי יש לי את המגבר הזה ברכב עד כמה שאני יודע פולס אודיו לא הצליחו למגבר שלהם לעבוד ב2 אום בגישור מה לעשות אני מודע לזה שהוא זבל סיני.

פורסם

עומרי אפשר הסבר כי אני די דיסלקט בקטעים האלה ועניתם לי ועדיין לא הבנתי.

תעשה לי סדר בראש קטן.

יש 2 סוגים של CVR12 אתה רוצה להגיד?

אני רוצה לקנות סאב לחבר שיעבוד ב 4 אום בחיבור ישיר רגיל ולגשר במגבר זהו..סיבכתם אותי עם כל האומים האלה וכל הסלילים.:?

Scan Speak

פורסם

אם אתה רוצה לחבר אותו למגבר 4 ערוצים בגישור אתה צריך את הדגם של 2 סלילים של 2 אום.

אם ההגברה שלך היא מגבר המאק אודיו שציינתה לא הייתי הולך על CVR ,אני בכלל לא יודע מה ההתלהבות מהסאב הזה

שכולם מעוניינים בו ,אני ממליץ לך על GT512 JBL באותו תקציב ישמע מעולה על ההגברה הנ"ל ומגיע עם סליל בודד של 4 אום.

פורסם

הוא אהב את הCVR כמו שאני אהבתי.

נעשה את זה הכי פשוט שבעולם, כן יש שתי סוגים של אותו מוצר.

אתה קונה את זה שרשום עליו 2 סלילים של 2 אום אם אתה מסתבך תגיד למוכר שאתה רוצה לחבר אותו ב4 אום הוא כבר יבין.

תחבר בגישור למגבר ותהנה:).

פורסם

AUDIO KING באותו מחיר נכון ישנם כמה סאבים,אך חבר שלי מחפש אך ורק יד2 ומציאות על CVR לא חסר..

אני לא מצאתי משהו אחר ביד 2 עד 450-500 ש"ח כולל תיבה

Scan Speak

פורסם

CVR יד שניה 500 שק"ל ? לא משתלם בכלל זה סאב שלא הייתי קונה יד שניה לא פיונר לא קיקר וכל הסגנון הזה במיוחד לא במחיר כזה מבן אדם שאתה לא מכיר.

אלמנט (הרמקול עצמו) חדש אפשר להביא ב450 תיבה זה תלוי, אבל היא לא יקרה כל כך.

לא חבל? כמה אתה חוסך פה 150-200 שקל ואתה לא יודע מה עבר על הסאב לפני.

• תוכן חדש...