Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתלבט לגבי רכישת רכב משפחתי בתקציב של 35,000. האפשרויות שעומדות בפניי הם:

סוברו אימפרזה 2001, פורדס פוקוס 2005, סקודה אוקטביה אוטמט בנזין 2003.

*כל הרכבים בעלי נפח 1600 וגיר אוטמט, קילומטר לא מעל 150,000.

מבחינת אחזקה נוחות וכדאיות מה אתם ממליצים? אם יש עוד אופציות אשמח לשמוע.. חשוב לי שיהיה אוטו מרווח ונוח.

תודה רבה מראש!

פורסם

אימפרזה פחות מרווחת ופחות נוחה מפוקוס (גם פחות בטיחותית),

אוקטביה בעלת בגאז' ענק ונוח להכנסת חפצים גדולים. החיסרון שלה מרווח מצומצם לרגליים במושב האחורי וכבדות (עם מנוע 1600 סמ"ק).

אני אישת לא אוהב את המושבים באוקטביה (גב רגיש).

אפשרות נוספת לרכב נוח, בטיחותי ומרווח - רנו מגאן מודל 2004-2005.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקי, תודה על התשובה.

יש עוד דעות? גם בהתייחסות לאחזקת הרכבים, צריכת דלק, אמינות? מה עדיף לי לקחת?

תודה..

פורסם

אני די מסכימה עם ולד.

האימפרזה באמת קצת יותר צפופה, אבל עלויות האחזקה שלה קצת יותר זולות מהסקודה והפורד.

לאוקטביה יש תא מטען ממש גדול וזה יתרון עצום אם יש לך ילדים קטנים ואתה סוחב עגלות.

בתקציב שלך אפשר לחפש גם ניסאן אלמרה, מודל 2002-2004.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

מנסיון בסובארו אימפרזה, הרכב מאוד אמין. צפוי שעלות האחזקה שלו תהיה ממש נמוכה, ואי אפשר לומר את זה על הפוקוס או על האוקטביה.

בהצלחה

יהודה

פורסם

לדעתי, הכי ראויה כאן היא האוקטביה.

אסביר למה:

להוריי הייתה סובארו אימפרזה ניו אייג' (2003, מנוע 1.6, אוטומט), אי אפשר להגיד שום דבר רע על הרכב מבחינת נושא האמינות - טיפולים ודלק ו... יאללה סע. אבל כמה דלק... יא ראבק... היינו מבקרים איתה לא מעט בתחנות דלק, היא חלשה מאוד (1.6 עם 95 כ"ס), היא די נמוכה, האבזור בפנים מאוד דל, תא המטען איננו גדול במיוחד והיא מאוד מיושנת. הבטיחות גם כן לא צד חזק שלה. גם הנוחות לא משהו... יפנית...

את הפוקוס גם אני לא מחבב במיוחד, אמנם היא מרווחת משמעותית מהאימפרזה, היא טיפה יותר חזקה אבל היא גם לטעמי לא נוחה ולא חסכונית.

גם האוקטביה איננה חסכונית במיוחד, אבל אני מאוד אוהב את הרכב. הוא מאוד נוח לדעתי, הוא מאובזר לא רע, מרווח מאוד (גם מאחורה אפשר לשבת כמו שצריך לדעתי). המנוע 1.6 הוא בהחלט עצלן רציני, ולכן הייתי ממליץ לחפש אחד עם מנוע TDI 1.9. מנוע חסכוני מאוד עם זמינות כוח לא רעה כלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...