Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית על מרצדס AMG?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד החברים בפייס בוק צילם את הרכב הזה ומעניין אותי גם אם זה לא באמת AMG לרכב עדיין יש את הקיט שלהם ורכב כזה בכיף עולה 700-800 אלף. אני כבר לא מדבר על צריכת הדלק שלו. איפה ההגיון?:shock:

179488_1684923255865_1621149401_1592769_5773896_n.jpg

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו S400 היברידית עם בודי-קיט של AMG. מ(כ)ונית מרשימה.

אגב, ב-99% מהמקרים היא לא תעצור לכל נוסע מזדמן. מוניות מפוארות לרוב משמשות כמוניות "פרטיות" שנשכרות ע"י משרדי עו"ד וכו' (אפילו מכוני ליווי).

פורסם

וקוראים לו אבי לוי.

ככה כתוב על החלון האחורי שלו..

Avi Levi VIP

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

זה ידוע שמונית, בנוסף להיות כלי עבודה, משמשת גם כרכב משפחה בזמנה הפנוי.

אני לא מעוניין להכנס לעניין שלא שלי, אבל מאוד מעניין אותי כיצד בעל המכונית מכסה את הוצאות הדלק, בכזו מכונית.

פורסם
זה ידוע שמונית, בנוסף להיות כלי עבודה, משמשת גם כרכב משפחה בזמנה הפנוי.

אני לא מעוניין להכנס לעניין שלא שלי, אבל מאוד מעניין אותי כיצד בעל המכונית מכסה את הוצאות הדלק, בכזו מכונית.

עם ממוצע של 10 ק"מ לליטר, הבהמה הזו היא לא שתיינית גדולה יותר מהרבה מכוניות מנהלים או אפילו משפחתיות. מה שכן צריך להדאיג אם כבר, זה מחיר הביטוח.

פורסם
עם ממוצע של 10 ק"מ לליטר, הבהמה הזו היא לא שתיינית גדולה יותר מהרבה מכוניות מנהלים או אפילו משפחתיות. מה שכן צריך להדאיג אם כבר, זה מחיר הביטוח.

ומה לגבי חלקים? וטיפולים?

פורסם

ישנן כמה וכמה מוניות מהדגם הנ"ל, משמשות בעיקר כמו שרשמו פה להסעת אחמ"ים מטעם חברות או תיירים ששוכרים את המונית עם הנהג ליום שלם.

כמו כן לחלק מבעלי המוניות מהדגם הנ"ל יש מס' לקוחות קבועים כל יום עם מסלול נסיעה קבוע.

• תוכן חדש...