Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואחותי רוצים לקנות לאמא שלי מכשיר סלולארי ליום הולדת. לא מחפשים משהו יקר, יותר לכיוון ה600 שקל +-. חשבתי על Nokia x3. על מה אתם ממליצים?

אני מחפש אמינות. היא לא משתמשת בכל השטויות האלה שיש במכשירים של היום, רק שיחות והודעות, חשוב מאוד שיהיה מכשיר אמין מאוד ולא איזה סמסונג שכל שני וחמישי צריך לתקן.

:-) תודה.

פורסם

שמע זה מצחיק שאני רואה את האשכול הזה עכשיו.

אתמול ישבתי וחשבתי לעצמי למה לעזאזל אני צריך בכלל סמארטפון (יש לי במגירה את כל הסוגים > הולכים למכירה)...

אומנם אני מנהל עסק + עובד בהיי טק אבל אני לא קורא מיילים בטלפון כי אני בכל מקרה יושב כל היום מול המחשב.

השימושים שלי בטלפון סלולרי הם שיחות, הודעות וטיפה אינטרנט. הסמארטפונים פולטים המון קרינה, טוחנים סוללה ועוד המון חסרונות ובתכלס אני לא משתמש בשום פונקציה שלא קיימת בכל טלפון פשוט.

בקיצר נכנסתי לאינטרנט בחיפוש אחר טלפון אלגנטי ופשוט, עם לוח מקשים נורמלי ומצאתי nokia x3-02, הזמנתי אותו בצבע שחור ב780 ש"ח מקינג פון...

http://www.youtube.com/watch?v=lurwG0zL3Cg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

רק שיחות והודעות?

נוקיה. ראיתי משהו ב-200 ש"ח.

עובד, זריז, הנדסת אנוש טובה, לא צריך יותר מזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

200 ש"ח זה ביוקר. זה המכשיר שלי:

http://eline.co.il/aecommerce/c202/120385.php

אבל אני לא מרוצה ממנו. המסך קטן מאוד ויש לו חרא ספיקר.

הוא גם כבר הספיק להיות בתיקון לאחר שפתאום איבד כל קשר עם העולם החיצון, ול ELINE לקח חודש לתקן אותו. כששאלתי מה לוקח כל כך הרבה פאקינג זמן לא קיבלתי תשובה. אותי הם לא יראו יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכי טוב זה שתתחיל לסנן את כל הדברים שהיא לא צריכה ותתמקד במה שכן צריך.

מניסיוני, לרוב אנשים בפלח הגיל הזה מחפשים מכשירים עם תכונות כאלה:

1. מקשים נוחים וגדולים

2. צג גדול וקריא

מעבר לזה:

3. מומלץ שיהיה ספיקר איכותי

4. מומלץ שיהיה BLUETOOTH כי היום רוב הדיבוריות לרכב הן כאלה, וכדאי שיהיה את הפיצ'ר הזה.

ממליצים לך כאן על הנוקיה (ואני מצטרף להמלצה) בגלל הקלות בתפעול המכשיר והתפריטים.

עכשיו תתחיל לסנן מהמגוון העצום של נוקיה את כל המכשירים שלא עונים על הדרישות הנ"ל ותראה מה מתאים לה יותר מבחינת מחיר ועיצוב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם כבר, וזאת התוספת שלי לשרשור,

מי שמוצא לי מכשיר עם ספיקר ברמה של הספיקר בנוקיה 3100 (שאני משתמש בו כרגע) - יוכל בהחלט לעניין אותי, כאשר השימושים שלי זה בעיקר הודעות, שיחות וזהו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...