Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עומד לפעמים שבועות בלי שיוצא לי להניע אותו ולא פעם אני מגיע לרכב ואין לי מצבר. נימעס לי להתקשר לחברים כל פעם שיניעו אותי וחשבתי להזמין את המכשיר הבא. הוא יעבוד כאן או שאני אצתרך להחליף לו את התקע ואולי עוד משהו?

http://cgi.ebay.co.uk/Ring-12v-20amp-Battery-Charger-80amp-Metal-RCB320-/330481015489?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item4cf2341ac1

פורסם

מטען מצברים אפשר לקנות ב120 שקל בארץ

בוסטר אני קניתי ב400 לפני 5 שנים ועד היום עובד מצויין. בחדרה בטכנומנוע. חזק ואיכותי, מניע גיפים עם מצבר 90 אמפר. שם גם קניתי את המטען ב120 שקל, שמטעין תוך כ14 שעות את המצבר במלואו.

בכל מקרה, נתק את המצבר שלך.

פורסם

לנתק את המצב לא יעיל בכלל אם יש לך אזעקה.

אני קניתי מצבר נוסף והוא מחובן למטען. למרות שבדיעבד היה עדיף בוסטר.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

והמטען מצברים שקנית ניראה אותו הדבר? זאת אומרת אתה מעלה את המצבר הביתה ומטעין אותו? כי יש כאלה שמטעינים אותו דרך השקע של המצת סיגריות באוטו וזה לא מתאים לי כי הוא לא פעיל אצלי.

ואיך הבוסטר פועל? מטעינים אותו בבית ואז מחברים עם כבלים למצבר באוטו ומניעים?

פורסם

א. אם מדובר במטען דרך שקע מצת אפשר לבטל את התקע, לחבר שני "תנינים" ל+/- ולחבר ישירות למצבר בבית.

ב. בפחות מחצי מהמחיר הזה תוכל לקנות בוסטר משומש גדול של מוסכים בארה"ב אם כי מחיר המשלוח יהיה גבוה בהרבה ממחיר הקניה.

ג. עדיף לקנות בארץ.

ליאור

פורסם
ואיך הבוסטר פועל? מטעינים אותו בבית ואז מחברים עם כבלים למצבר באוטו ומניעים?
יש בוסטר נייד שיש בו מצבר. מטעינים בבית ואפשר לקבל בוסט בכל מקום עם הכבלים של הבוסטר. יש בוסטר של מוסכים שמתחבר לרשת החשמל ונותן לך בוסט עם כבלים במקום, לרוב המכשירים האלה הרבה יותר חזקים.
פורסם
הרכב שלי עומד לפעמים שבועות בלי שיוצא לי להניע אותו ולא פעם אני מגיע לרכב ואין לי מצבר. נימעס לי להתקשר לחברים כל פעם שיניעו אותי וחשבתי להזמין את המכשיר הבא. הוא יעבוד כאן או שאני אצתרך להחליף לו את התקע ואולי עוד משהו?

http://cgi.ebay.co.uk/Ring-12v-20amp-Battery-Charger-80amp-Metal-RCB320-/330481015489?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item4cf2341ac1

1. בדוק את זליגת הזרם ברכבך.

2. מצבר תקין לא אמור לא להניע את הרכב לאחר חודש ימים במידה ולא קיימת זליגת זרם גבוהה.

3. אתה לא צריך מטען כמו בקישור או בוסטר אלא מטען אחזקה פשוט שישמור על מצבר טעון תמיד קרי מתח קטבים של 12.7 וולט כאשר המצבר נמצא באיחסון.

מצבר שמתרוקן מתחת למתח של 10.5 וולט ואתה מטעין אותו כול פעם מחדש אורך החיים שלו מתקצר לכן פעל לפי הצעתי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...