Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום המדהים הזה .

אני חייב להתחיל בזה שזאת הודעתי הראשונה בפורום לאחר שימוש של למעלה משנה ועזרה בשני רכבים שהיו ברשותי ..

נכון לעכשיו יש ברשותי כבר למעלה מחודש סובארו אימפרה שנת 2006 , האוטו משרתי אותי נהמנה אך לאחר הקניה נדהמתי לגלות שהאוטו ממש אבל ממש חלש , נכון זה הכן 1.6 והאוטו הוא אוטו משפחתי וגדול אבל בכול זאת האוטו מתקשה לצבור תאוצה ומתנהג בכבדות נוראה , כמו כן צריכת הדלק שלו ממש לא טובה בלשון המעטה .

השמח להתיחסות למביני סובארו למניהם .

סליחה עם קצת חפרתי הודעה ראשונה להבאה אני מקווה שאני ישתפר (: ..

פורסם
שלום לכול חברי הפורום המדהים הזה .

אני חייב להתחיל בזה שזאת הודעתי הראשונה בפורום לאחר שימוש של למעלה משנה ועזרה בשני רכבים שהיו ברשותי ..

נכון לעכשיו יש ברשותי כבר למעלה מחודש סובארו אימפרה שנת 2006 , האוטו משרתי אותי נהמנה אך לאחר הקניה נדהמתי לגלות שהאוטו ממש אבל ממש חלש , נכון זה הכן 1.6 והאוטו הוא אוטו משפחתי וגדול אבל בכול זאת האוטו מתקשה לצבור תאוצה ומתנהג בכבדות נוראה , כמו כן צריכת הדלק שלו ממש לא טובה בלשון המעטה .

השמח להתיחסות למביני סובארו למניהם .

סליחה עם קצת חפרתי הודעה ראשונה להבאה אני מקווה שאני ישתפר (: ..

תעשה יישור קו שכולל פלאגים ושמנים ומסננים.

חשוב מאוד גם לביצועים וגם לצריכה

פורסם

תודה על התגובות המהירות כניראה שזה המצב ): ... הרכב עבר בדיקה ויצאה במצב מעולה .

אם יש לאחד מתותחי הפורום עצות כיצד אפשר לחסוך בדלק ( נסיעתי היא נסיעה מחוץ לעיר 20 קלומטר ביום בנסיעה מונוטונית על 100 קמ"ש והרכב צורך המון דלק ) ? ..

פורסם

תגדיר המון.

לי יש כזו שנת 98 .הרכב צורך 1 ל-9.5 בעיר.נכון לא הכי חסכוני ,אבל מפצה באמינות ולפי דעתי לא "עגלתי" בכלל.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

גם הרכב שלי צורך צריכה של 1 ל9 9.5 בנסיעה וזה בנסיעה בכביש בין עירוני בנסיעה של 90 100 קבוע בלי פקקים ורמזורים . זה הגיוני ?

פורסם

אל תשווה אימפרזה משפחתית 1600 אוטומטית, למגאן 1600 16V ידנית, שהיתה לך

הם פשוט הפכים - הן בתגובה להזנחה בטיפולים , והן לגבי צריכת הדלק(המגאן הנ"ל ידועה כחסכונית ואילו האימפרזה "קצת פחות חסכונית" מהמשפחתיות בקטגוריה) וכן בספורטיביות.

בד"כ רכב משפחתי אוטומטי באותה קטגוריה בשנים האלו צורך בנסיעה ישראלית ממוצעת 1:10 עד 1:11

ואילו בנסיעות מאוד חסכוניות אפשר להגיע גם ל 1:13 ואף תצרוכת קצת יותר טובה ,זה כבר תלוי בדגם הרכב.

לעניות דעתי מלבד יישור קו (שאולי כבר נעשה ) אין יותר מידי לעשות . סע בעדינות עם הדוושה ,טפל בזמן ותיהנה מאמינות מופלגת לאורך השנים (בעזרת ה') וסחירות הרכב בד"כ - סבירה עד סבירה + למכירה בעתיד ,במידה ותחליט להחליף.

אני לא חושב שהאימפרזה היא "עגלה" , אך היא גם ידועה כלא הכי מהירה(כלומר מאזדה 3 ,קורולה ויש עוד באותה קטגוריה שמרגישים יותר עוצמה וזריזות)

לפי דעתי,הכי חשוב שהרכב ישרת את המטרה לשמה הוא נקנה, ומכיוון שכבר קנית את הרכב ,תנסה לאמוד עד כמה החסרונות הם קריטיים עבורך.

בהצלחה!

עוד טיפ קטן: תבדוק אם בטעות אתה נוסע עם נורת ה POWER דולקת. או HOLD

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
גם הרכב שלי צורך צריכה של 1 ל9 9.5 בנסיעה וזה בנסיעה בכביש בין עירוני בנסיעה של 90 100 קבוע בלי פקקים ורמזורים . זה הגיוני ?

לא, זה לא הגיוני.

היה לי אימפרזה 98 ובנסיעה יומיומית בכבישים בין עירונים עם קצת פקקים האימפרזה צרכה 12.5 ק"מ לליטר. באותם נסיעות הצריכה של קורולה 2004 היתה 13.5 ק"מ לליטר.

אגב, הרכב לא היה במצב אקונומי !

יהודה

פורסם

לצערי גם אני סובל מהבעיה של "אכילת דלק" של האימפרזה , צריכת דלק ממוצעת של 9.5 - 10.5 בנסיעה משולבת .

אבל את הבעיה של הצריכת דלק , היא מפצה באמינות , הרכב שלי שנת 2002 , ומלבד טיפולים סדירים (ותקלה חריגה שהאוטו החליט שלא צריכים צמת מחשב יותר) האוטו ללא תקלות וללא שום בעיה .

חברת סובארו לא הייתה לעולם ידועה בצריכת דלק סבירה , אלא באמינות יוצאת דופן

פורסם

אם כבר זוללת דלק אז זרוק אותה וקנה אימפרזה גם 2006 אבל מנוע 2.0 ובוא נשמע אותך אומר שהרכב חלש בעליות!

אצלי מנוע 2.0 נהיגה עירונית 90% מהזמן וגם הרבה נהיגה אגרסיבית ולחיצות חזקות הצריכה הכי גדולה שלה היא 1/8 .

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...