Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש ברשותי פולו 1.6 אוטומט הנורית של הABS דולקת כל הזמן .שאלתי את המוסכניק והוא טוען שצריך להחליף מחשב ABS ושקשה למצוא משומש וחדש העלות לא מצדיקה.האם יש אמת בדברים ?האם אפשר להיסתדר בלי? ומה העלות של המחשב ABS ?תודה

פורסם
בוקר טוב

האם הרכב נבדק באמצעות סורק-באם כן מה קוד התקלה שקיים??

ניתן גם לתקן את היחידה ..

איל

הרכב לא נבדק באמצעות סורק.שאלתי האם ניתן להסתדר ללא הABS ?מה העלות בערך לתיקון מחשב/בקר ABS ברכב הנ"ל?זה יעזור לי לקבל החלטה בעניין כדאיות התיקון.תודה
פורסם

גם בפולו 98 שלי הנורה הזאת דולקת כל הזמן כבר כמה שנים. לפני כמה חודשים איפסו לי אותה במוסך, ואחרי נסיעה קצרה היא נדלקה שוב. במוסך אמרו שזה כנראה בעיה של המשאבה, והבנתי שיש משאבת בלמים נפרדת ל-ABS ממשאבת הבלמים הרגילה. כאמור, אני נוסע ככה כבר הרבה זמן תוך ידיעה שה-ABS כנראה לא עובד.

פורסם

אני נוהג על איביזה ולפני כמה שבועות גם לי נדלקה נורת הABS כקבועה.

הלכתי לחברה לשאול מה הבעיה ואמרו לי שיחידת הABS שלי נדפקה ויחידה חדשה תעלה לי לא פחות מ7000 שקל וזה עוד משומש.

אחרי שצחקתי בחזרה לאוטו, הלכתי באותו היום לפנצ'ריה כדי להחליף צמיגים וגיליתי להפתעתי שהכבל של הABSשלי נקרע.

עשיתי אחד ועוד אחד וזה קרה כניראה ביום שהחלפתי מתלים המוסכניק שכח להחזיר את הכבל למקום והוא נקרע עם הזמן.

בכל מקרה חיברתי אותו מחדש והכל בסדר עכשיו.

שיהיה שבוע טוב :)

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

פורסם

תקתלו במע' ה ABS צריך לאבחן קודם כל עם מחשב/סורק איבחון תקלות.

מוסך שאומר מייד, ללא בדיקת איבחון, שצריך להחליף את מחשב ה ABS הנו או לא מקצועי או לא ישר או שניהם גם יחד.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...