Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בתהליכים מתקדמים לרכישת B4 2004,

כאשר ישנם 2 אופציות.

לשניהם עשיתי "בדיקה לפני קניה" בחברת "קומפיוטסט", ולמרות האתר הטוען לשירות וטכנולוגיה מתקדמת,

יותר מידי לא הצלחתי להוציא מאותם מומחים שאמורים להסביר על כל סעיף, ואני צריך הכוונה בעיקר בעניין

תיקוני הצבע ואיך להעריך ירידת ערך אם בכלל, האם יש רכבים שיוצאים "נקי" בסעיף הזה.

נאמר לי על ההגזמה של מכוני הבדיקה לצורך נטילת האחריות למקרה ש.., ואשמח לדעתכם או

לפחות מה אתם הייתם מסיקים (ובוחרים) מכך' מהו המצב המכני הכללי של הרכב - שני הרכבים עם אותו הק"מ אחד יד1 וסאנרוף הרכבה מקומית והשני יד 2 עם הבדל של 3000 ש"ח.

להלן תוצאות הבדיקה:

* יד 1(+סאנרוף):

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=226629&d=1294591696

יד 2(מחיר נמוך ב-3000 ש"ח):

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=226633&d=1294591968

תודה רבה מראש! :-D

_-----6.jpg

Untitled.jpg

פורסם

אני לא מבין גדול אבל שתי הבדיקות דומות מאוד בנוגע לליקויים. חוץ מהכסתח הרגיל בשתיים תתצטרך להחליף בולמים.

הכי טוב שתגש למוסך לקבל הצעת מחיר לליקויים ואז תשווה.ו תתחשב בסאנרוף שזה תוספת נחמדה ובמראה החיצוני של הרכבים.

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

פורסם
אני לא מבין גדול אבל שתי הבדיקות דומות מאוד בנוגע לליקויים. חוץ מהכסתח הרגיל בשתיים תתצטרך להחליף בולמים.

הכי טוב שתגש למוסך לקבל הצעת מחיר לליקויים ואז תשווה.ו תתחשב בסאנרוף שזה תוספת נחמדה ובמראה החיצוני של הרכבים.

הבדיקות די שונות - ישנם כסת"חים דומים בשניהם, אבל הרכב עם הסאנרוף יצא עם מכלול של בעיות,

מעבר לדרישות הסטנדרטיות של מצבר גלגלים, החשש הוא גם כי הינו נמצא בחברת טרייד-אין יבואן

והרכב השני (ללא הסאנרוף) הינו מאדם פרטי.

אתה לא חושב שהרכב יד 1 קיבל יותר מידי לא תקין\מכלול בעיות? מישהו?

תיקוני הצבע והחלפת השמשה הקדמית לא מורידים ערך?

פורסם

הייתי בוחר ברכב השני.

ד"א, קשה להשוות בדיקה בין 2 מכונים שונים מכיוון שלכל מכון יש את רמת הכסת"ח שלו (גם אם הם מאותה הרשת) ולכן להבא כדאי להשתדל לבדוק באותו מכון בכדי לשפר את ההשוואה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הייתי בוחר ברכב השני.

ד"א, קשה להשוות בדיקה בין 2 מכונים שונים מכיוון שלכל מכון יש את רמת הכסת"ח שלו (גם אם הם מאותה הרשת) ולכן להבא כדאי להשתדל לבדוק באותו מכון בכדי לשפר את ההשוואה.

תודה על העצה, השכלתי D:

האמת היא שהנטייה שלי היא גם לטובת הרכב השני(יד 2), הדבר היחידי שהורס לי זה עניין היד ה-2,

אני לא רגיל להיות בעל רכב שאיננו יד 1 או יד 2, ולכן קצת מציק לי העניין(למרות שבבדיקת מחירון ההפרש הוא כמה מאות שקלים בין יד 2 ליד 1 אותו רכב אותו ק"מ)- אבל הרכב הזה הוא מידיים

פרטיות כשיש לה את כל הטיפולים האחרונים של ה-4 חודשים האחרונים, אם זה 4 צמיגים חדשים, טיפול קטן,

טסט, פרונט ועוד טיפול ציריה שאותו עשתה אך לא במורשה כך טוענת ותציג קבלת חלפים.

הרכב שהינו יד 1, הינו ממגרש של טרייד-אין יבואן, אומנם שונה לגמרי ממגרשי ה"קומבינה" אבל עדיין אני בטוח כי

יש שם טיוחים רבים כמו בכל מקום שזוהי ההתמחות שלו להרוויח כסף ממחירת רכבים.

הסנרוף ממש לא משנה לי למרות שאולי מוסף ליופי, ברכב הקודם היה 9 שנים וכמעט מעולם לא נפתח. מה גם שיש את עניין תיקוני הפח המרובים והחלפת השמשה.

השאלה היא אם אצליח לדרוש מהם לתקן ללא עלות ממני(קשה לי להאמין, אולי ללא החלפת צמיגים) האם

עדיין כדי להירתע וללכת על הרכב שהינו יד 2?

תודה על חוות הדעת,

מי שיכול לעזור זה פשוט ממש לפני רכישה ואשמח לחוות דעת,

תודה רבה.

פורסם

אם ההתלבטות רק בין שניים אלו - התחושה שלי היא בהרכב השני עדיף.

ההיסטוריה של הראשון מספרת על תאונה כלשהי, יש בו יותר בעיות למקצה שיפורים.

שמתי לב שהחלון בגג אינו מקורי - אם תלך על הרכב הזה תציף במים כדי לבדוק.

נסה ללכת עם הרכב השני, או לפחות דף האבחון, למוסך מורשה להערכת עלויות וקבלת חוות דעת, גם כדי לאמת את הטיפולים שהיו בעבר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אם ההתלבטות רק בין שניים אלו - התחושה שלי היא בהרכב השני עדיף.

ההיסטוריה של הראשון מספרת על תאונה כלשהי, יש בו יותר בעיות למקצה שיפורים.

שמתי לב שהחלון בגג אינו מקורי - אם תלך על הרכב הזה תציף במים כדי לבדוק.

נסה ללכת עם הרכב השני, או לפחות דף האבחון, למוסך מורשה להערכת עלויות וקבלת חוות דעת, גם כדי לאמת את הטיפולים שהיו בעבר.

תודה רבה.

אכן כן החלון אינו מקורי ואתה מחזק את מה שנאמר לי לגבי בדיקת תקינות בידוד המים.

במכון בדיקה נאמר לי, ואני חושב זה מצטייר בטופס סיכום, הרכב השני(יד 2) עבר את כל הטיפולים במורשה

עם קבלות הוא רק ציין כי עשו ברקסים והדיסקיות צריכות בדיקה(לא מפרקים במכון את הגלגלים), כמו-כן

לגבי הטיימינג, שהיא טוענת שהיא עשתה, הוא אומר כי ראה מרווח קטן באחד הרצועות משהו, לא בדיוק הבנתי,

מעבר לזה כל השאר זה בלאי נורמלי - בלאי גיר ונקישות יתר(הבנתי כי יוצא כמעט בכל בדיקה) וקורוזיה שבעצם מתייחסת לבלאי חלקי המתכת ברכב(גם כן משהו ידוע ודי קבוע).

מה ש"ביאס" אותי אם לומר זה העניין כי היא עשתה בעבר תיקון צבע, ונאמר לי כי זה תיקון צבע ממש קטן

שהמיקום הוא בצד ימין מתחת לדלתות, ולשאלתי האם ירידת ערך, תאונה אמר בוודאות לא, משהו קטן - הייתי מעדיף

לראות מה היה מאשר לשמוע שתיקנו, אך המיקום מרמז על משהו מאוד קטן.

אז בגדול זה כבר 2+ לרכב השני(יד 2).

תודה שוב.

• תוכן חדש...