Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אותי מסקרן משהו אחר- יש לי אפשרות לראות את הרכב הופך לקוביה?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש שוני בין אתר לאתר. בפ"ת קפדנים. דיר באלאק אם חסר אלטרנטור או קרבורטור או מושב..(מראות\לוח שעונים\דיפונים וכו' לא מעניין).

באשדוד קצת פחות קפדנים. בי-ם חפיפניקים יחסית. בצפון לא יודע..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

טוב, אני הולך לעשות את זה בפ"ת.

דווקא קיוויתי להשאיר אצלי תרומה לאחר המוות של אלטרנטור, רדיאטור, מאוורר ועוד כמה דברים שמתחת למכסה מנוע. אם יהיה לי זמן, אולי אפרק את זה ואביא יחד איתי בארגז. אם יתעקשו אתן להם, ואם לא אקח יחד איתי הביתה.

אליה, בתור אחד שעושה רושם שמכיר את העסק - מה הפרוצדורה שם? האם אני בא נותן את הרכב והולך, או שיש תורים ועיכובים?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

נראה לי שבפ"ת הם קפדנים כי עיסוקו של הזכיין הוא בסחר בחלפים משומשים - ומבחינת החוק היבש הוא יכול לעשות שימוש / לפרק כל חלק - למעט בלוק המנוע

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נראה לי שבפ"ת הם קפדנים כי עיסוקו של הזכיין הוא בסחר בחלפים משומשים - ומבחינת החוק היבש הוא יכול לעשות שימוש / לפרק כל חלק - למעט בלוק המנוע

זה לא נכון אסור לשמש לסחר ממש לא

אצלנו בירושלים יש גריטה ובקשתי ממנו איזה חלק נדיר

במחיר מעל גריטה והוא לא הסכים הוא אמר שאסור ויש ביקרות

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

מה אומר ומה אגיד, השרשור הזה עושה לי צמרמורת.

מה לעשות, אני נקשר לרכב ולחשוב לקחת אותו לגריטה, זה כמו להיות התליין של בן משפחה.

אולי זה רק אני...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אילן:

בד"כ אין תור. גם אם יש-גג חצי שעה. מצלמים את הרכב קדימה-אחורה-מס' שלדה-מס' מנוע. נכנסים למשרד, מוציאים אישור(2 דקות) והולכים הביתה.

בקשר לקפדנות--הם אומרים שאלו הנחיות של המשרד להגנת הסביבה..האמת מתקבל על הדעת.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

טוב, אז עכשיו גם לי יש קצת ניסיון בגריטה, ואסכם את מה שלמדתי בקשר לשאלות שהיו לי:

מה פירקתי?

1. פירקתי מבפנים כמעט הכל (נשארו כסאות, הגה, דשבורד בלי לוח שעונים או כפתורים).
  2. פירקתי את החלק האחורי (פנימי) של הפנסים האחוריים (חששתי להוריד את הבקליות), הורדתי בקליות איתות צד, מראות.
  3. מתחת למכסה מנוע הורדתי רק את המאוורר של הרדיאטור, ומיכל, צנרת ומשאבת מים לשמשה.
  4. זרקתי פנימה גופה של מצבר ישן.

מה בדקו במסירה לגריטה?

1. הבחור שקיבל את הרכב צילם אותו מקדימה ואחורה
  2. העיף מבט כללי על אזור המנוע, כנראה כדי לאתר את מס' השילדה ואח"כ צילם את המספר.
  3. בדק שיש גלגל ספר.
  4. לא הסתכל בתוך הרכב ולא פתח דלת. כשהתעניינתי, אמרו לי שצריך כסאות, אבל הם לא חייבים להיות מחוברים.

לדעתי גם אם הייתי מוריד אלטרנטור, דיסטרביוטור, ועוד חלקים "משניים" לא היו אומרים לי כלום. זה לא ממש עניין אף אחד.

זה לא היה מעניין אותם אפילו אם הייתי עומד בחוץ, לפני המסירה, וממשיך לפרק לעיניהם חלקים מהרכב.

אחרי המסירה הם לא מרשים לגעת בכלום. למשל עמדה שם וולוו עם גומיות חלון דנדשות ממש כמו שאני מחפש, מדובר כולה ב-1/2 מטר גומי חסר כל ערך מבחינתם, אז שאלתי את הבחור האם למישהו אכפת שהגומי הזה ימשיך איתי. הוא כמובן שלל את הרעיון על הסף.

במקום לא היה תור בכלל, ואחרי 20 דקות לא הייתי שם. השירות היה אדיב.

מה אומר ומה אגיד, השרשור הזה עושה לי צמרמורת.

מה לעשות, אני נקשר לרכב ולחשוב לקחת אותו לגריטה, זה כמו להיות התליין של בן משפחה.

אולי זה רק אני...

זה לא רק אתה. זה היה יום עצוב. היתה לי הרגשה קשה כמו של מישהו שהורג בעל חיים שהזן שלו נמצא בסכנת הכחדה.

יהי זכרה ברוך.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אני ממש לא מבין מה הקשר של השרשור הזה לפורום אספנות.

כבר דיברו והתווכחו פה הרבה על תוכנית הגריטה ואין לי שום כוונה לפתוח את הדיון מחדש, אבל כמו שראינו יש כאן לא מעט אנשים (אני בכללם) שלשמוע על רכב שנגרט מבאס אותם.

אני יכול להעיד על עצמי שבמקום לגרוט את הרכב שלי שהגיע לגיל 20 והשתדרגתי לרכב אחר במקומו, העדפתי לתת אותו (לתת = בחינם) לחבר ע"מ שימשיך לסוע בו ולתחזק אותו מתוך רצון לשמר אותו עד גיל 30 ולהוציא אותו לפנסיה מכובדת בסטטוס אספנות.

בקיצור, אני לא יודע איזה רכב גרטת ומה הקשר שלך אליו, ואולי אני סתם דפוק שנקשר לרכבים שלו, אבל לפתוח שרשור כזה בפורום אספנות זה פשוט חוסר טאקט...

וזה:

אותי מסקרן משהו אחר- יש לי אפשרות לראות את הרכב הופך לקוביה?

אפילו חוסר טאקט כפול.

• תוכן חדש...