Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jbl 1202d + jbl cs 60.4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מזדה לנטיס 97 וכרגע יש בה מקדימה שני 6.5 ומאחורה שני 6*9

הציעו לי לקנות מגבר וסאב וופר בתיבה משומשים בני שנה ב800-850 שקל

מגבר: JBL CS60.4

מפרט טכני:

- איכות סאונד גבוהה 320WATT.

- 4 ערוצים.

הספקים:

- RMS 80W *4 בחיבור 2ohms

- RMS 60W *4 בחיבור 4ohms

- אופציה חיבור עם גשר RMS 150W *2

קרוסובר (מנוות תדרים):

- HP 40-400Hz 12dB per Octave

- LP

וסאב 1200 וואט בתיבה 1202D JBL

12 אינטש

1 Way

הספק (וואט) icon_question.gif

1200 וואט

הספק אפקטיבי (וואט RMS) icon_question.gif

300 וואט RMS

מה אתם אומרים מחיר 800-850 למוצר בן שנה במצב טוב עם תיבה זה טוב? ובעתיד אני מתכנן קומפוננט בדלתות ו6*9 מאחורה ומקסימום אחבר אותם למערכת עצמה ולא למגבר אם העוצמה לא תספיק,והכי חשוב האם המצבר של האוטו יחזיק לבינתים את המגבר והסאב והרמקולים הקיימים הישנים באוטו(JBL 300)??

כמובן אם יש לכם הצעות מהאתר זאפ לסאב+מגבר+תיבה עדיפים מאלה וחדשים עם אחריות עד 900 שקל אשמח להצעות

פורסם

בוקר טוב

לשאלתך לגבי המצבר אז התשובה היא כעיקרון אם המצבר תקין אז לא תהיה שום בעיה

המגבר הנ"ל הוא מגבר פשוט וחלש והוא לא מייצא שום בעיה שאני מכיר או יודע עליה במערכת חשמל תקינה של כל רכב ממוצע

עכשיו כשעניתי לך על שאלתך אשמח אם תענה לי על שאלתי

למה ??? אתה רוצה לרכוש שני מוצרים ממש לא מקצועיים ועל כל שכן משומשים במחיר כזה

למה ?? לא להוסיף עוד 300-400 ש"ח בסך הכל ולרכוש מגבר 4 ערוצים חדש חזק מקצועי עם אחריות יחד עם סאב אמיתי שמייצר מוסיקה איכותית ואמיתי וחדש ובתיבה מקצועית

יום טוב

דרור

פורסם
בוקר טוב

לשאלתך לגבי המצבר אז התשובה היא כעיקרון אם המצבר תקין אז לא תהיה שום בעיה

המגבר הנ"ל הוא מגבר פשוט וחלש והוא לא מייצא שום בעיה שאני מכיר או יודע עליה במערכת חשמל תקינה של כל רכב ממוצע

עכשיו כשעניתי לך על שאלתך אשמח אם תענה לי על שאלתי

למה ??? אתה רוצה לרכוש שני מוצרים ממש לא מקצועיים ועל כל שכן משומשים במחיר כזה

למה ?? לא להוסיף עוד 300-400 ש"ח בסך הכל ולרכוש מגבר 4 ערוצים חדש חזק מקצועי עם אחריות יחד עם סאב אמיתי שמייצר מוסיקה איכותית ואמיתי וחדש ובתיבה מקצועית

יום טוב

דרור

מגבר משומש או לא זה לא כזה משנה לי כי זה לא כמו רמקולים שנשחקים ומתפוצצים, אני לא רוצה לחרוג מהתקציב

בינתיים הכי חשוב לי זה המגבר ואני מוכן להוציא מקסימום 450 עליו כולל יד שנייה

פורסם

אם זה התקציב שלך ללא חריגות ,אז ההצעה יד שניה שנתנו לך היא דיל טוב.

במחיר הזה לחדש לא תמצא משהוא טוב יותר ,וגם במשומש לא קל יהיה למצוא שילוב טוב מזה.

פורסם

אני רק שאלה :-P

אם הקומקום החשמלי בבית שלי הוא 900WATT - זה אומר שאיכות הסאונד שלו פי שלוש יותר טובה מהJBL שלך?

:-D:-D:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קומקום SPL :shock:

הקומקום שלי מכוון לSQ :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רגע המכס זה לא רק על מוצרים מעל 200 דולר?

המוצר עולה 100 דולר המשלוח עוד 72 דולר

ועוד 13 דולר אחריות ל3 שנים

השאלה האם מכס יקח מכס על כל הסכום כולל משלוח+אחריות+מוצר

או רק על מחיר מוצר

פורסם

אתה מבלבל בין חוקי ייבוא אישי ומכס לבין חוקי רכישת מוצרים בדיוטי פרי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...