Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם רציתי לשתף אותכם

אני נסעתי לפני כמה ימים לירושלים בבוקר למרכז העיר ,

עד שעשיתי סידורים וזה כבר היה מאוחר כלומר 6-7 בערב חושך כאחד שלא מכיר את ירושלים ורוצה הכוונה ליציאה לכיוון הביתה הוצאתי את ה gps,

כמובן כתבתי לו לאן אני צריך להגיע ולחצתי על סע.

חישב מסלול וכו' והתחלתי לנסוע לפי ההוראות שלו כמובן אני גם ער לשלטים שבדרך וכו',

בקיצור אני נוסע ה gps מוציא אותי לכביש 60 עובר שתי מנהרות ונוסע לפי ה gps.

לאחר חצי שעה נסיעה-40 דקות אני +כביש+שטחים (לא מאוכלס) אני אומר לעצמי וואלה בטוח ה gps יוציא אותי לכביש הראשי ואין טעם לחזור אחורה (סתם איבוד זמן) ממשיך לנסוע ורואה שלטים שכתובים עליהם כול מיני ישוביים ערביים ממשיך לנסוע עוד כ 20 דקות והרדיו 91.8 ו 99.00 הופכים מעברית לערבית,

אני מתחיל לחשוד אבל ממשיך בנסיעה והופה אני עובר דרך יישוב ערבי שכול המכוניות הלוחיות זה כחול\ירוק וכול האנשים שמסתובבים הם ערבים ואני מבין שאני בתוך\ליד יישוב ערבי ולקח לי קילומטרים על קילומטרים לעבור אותו,

בקיצור נותן גז כמה שיותר לעבור ורואה שילוט באר שבע ישר וימינה קרית גת כביש 35 הgps מסמן לי להמשיך ישר אבל מפני שחששתי מההפתעות שיהיו בדרך פניתי ימינה נוסע איזה חצי שעה-40 דקות בכביש ריק פעם ב מכונית עוברת ורואה שאני מתקרב למחסום גדול אני אומר לשומר שם שקצת התבלבלתי והוא אומר לי שהתבלבלתי יותר מידי רחוק ונתן לי להיכנס לשטח ישראל.

הגעתי הביתה וקצת חקרתי את התכונות ב gps

ושמתי לב שמסומן "אל תמנע מנסיעה בשטח c"

החושך שיחק לטובתי?

אתם חושבים שבאור יום הייתי בסכנה?

פורסם

באמת התבלבלת יותר מידי.

תמיד כדאי לבדוק את הגדרות חישוב המסלול ולוודא שהGPS ימנע מנסיעה בשטחי C.

יש לך מזל שלא עצרו אותך שם כוחות הביטחון.

לגבי סיכון, לא ניראה לי שהיית בסכנה מעבר לזריקת אבנים של ילדים, אבל העיקר שיצאת בשלום.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר לירושלים, אבל ניחא.

בסך הכול נסעת בכביש 60, שלמרות היותו מוגדר כ"כביש עוקף"

עדיין עובר בכמה ישובים ערביים (יש מצב דומה בבקעה).

ההתפצלות עם כביש 35 היא בדיוק לפני קרית-ארבע/חברון,

כך שבקושי הספקת לנסוע בו, בעצם.:-)

בכל הנוגע לביטחון בכביש, צריך לבדוק את הסטטיסטיקה.

אם אינני טועה, די רגוע שם לאחרונה. לא תענוג גדול לנסוע בו בכל מקרה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נשמע מפחיד ולא נעים.

אני לא מבין גדול ב-GPSים, אבל לפי מה שאני יודע, קיימת אופציה שאתה צריך לבחור אם אתה מוכן לנסוע בדרכים מחוץ לקו הירוק או לא.

כנראה שזו האופציה שאתה כותב עליה.

לפי דעתי, שיחק לך המזל שהיה לילה ואני ממש לא רוצה להעלות כאן מחשבות רעות.

פורסם

לא ממליץ להשתמש בג'יפיאס באזור ירושלים בכלל, מעולם לא עבד לי טוב מדי.

באזור פסגת זאב הכניס לא פעם ולא פעמיים חברים לכניסה של כפרים.

פורסם

אני מעדיפה את הדרך "הישנה" להגעה ממקום A ל B, בעזרת מפות (אטלס כבישים).

כיום הם מגיעים בצורה מסודרת בדומה לספר, כל הכבישים והדרכים הראשיות מופיעות בו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לגבי רמת סיכון, סה"כ הגדה זה לא עזה, כן רמת סיכון מסויימת קיימת אבל לא יותר מכל ישוב ערבי בתוך הקו הירוק ועדיין יותר בטוח מכניסה לשכונה חרדית בשבת\חג. אתה שומע לא מעט על אנשים שהתבלבלו ונעצרו על ידי כוחות הביטחון הפלסטיניים שהחזירו אותם לארץ.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אין שום סכנה בכביש הזה, אומנם עוברים ליד ישובים ערביים אך אין מהם סכנה, הנוכחות המסיבית של בצבא באזור הורידה לאפס את האלימות באזור, לפני שנה נתקעתי שם עם אופנוע הייתי מס' דקות לא מבוטל בצידי הרכב שמסביבי חולפים רכבים פלסטיניים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מנסה להבין איך הוא עבר את מחסום חיזמה... בכל מקרה לפני כשנה וחצי המקום היה מוקד לצמיגים בוערים שעפים על מכוניות מלמעלה וכו'..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בתור מישהו ששירת באיזור, גם באיזו רמאללה וגם בבקעה, גם בסדיר וגם במילואים, אין באיזור הזה יותר מידיי דברים מפחידים, קצת מלחיץ אולי אבל לא באמת מסוכן, צריך פשוט להמנע מלהכנס לכפרים ערביים (דבר שמשום מה לא עשית) ומשטחי a, שאליהם באמת לא הייתי להכנס עם רכב אזרחי (וגם הממשלה שלנו, שרואה בכניסה לשטח a עבירה פלילית).

מה שמצחיק בכל הסיפור זה (מצטער על האנלוגיה, אבל זה באמת ככה) שכמו עם ג'וקים, למרות שאתה מפחד מהם, הם מפחדים ממך הרבה יותר. יצא לי לחזות ב"שלטון הטרור" של חבר'ה מתנחלים על הפלסטינאים שלא היו מבייש רודן דרום אמריקאי .

בכל אופן, טוב שיצאת משם ללא פגע ולהבא, גם במחיר של איבוד זמן, תחזור אחורה, ובכלל תבדוק על איזה הגדרות עומד הgps שלך

שלייקס: רבות הדרכים להגיע מירושלים לשטחים (אני מכיר לפחות שלוש דרך צפון העיר), הבעיה היא לחזור לשטח ישראל אחרכך, יש דרך אחת שדרכה אתה נכנס לשכונה ערבית שנמצאת בשטח ישראל והחצי השני שלה הוא בשטח הרשות, במחסום בינהן, במיוחד בלילה ובמיוחד בדרך שמובילה לתוך השטחים, מאוד תתקשה להבחין אם לא תדע שהוא מחסום, הוא נראה כמו (והוא באמת) סך הכל ניידת של המשטרה הפלסטינאית שעומדת בצד

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מה הבעיה לעבור את מחסום חיזמה לאורך כביש 60 יש ישובים יהודיים כך שאין שום בעיה לעבור את המחסום, הבדיקה במחסום הם לאלו שנכנסים לירושלים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא הייתי מגדיר את זה כסכנה.

סך הכל נסעת לבאר שבע דרך כביש המנהרות, כביש שעוברים בו כל הישראלים מגוש עציון.

שעבדתי בירושלים הייתי נוסע כמעט כל יום דרך כביש המנהרות אפילו במיניבוס לא ממוגן (דרך ביתר עילית)

הטעות שלך שפנית בצומת הזכוכית לכביש 35 לכיוון קריית גת ואז הגעת למחסום תרקומיא.

הכביש מצומת הזכוכית לקריית גת הוא מלא פיתולים ולא מומלץ לנהיגה בלילה למי שאין מיומנות.

היה עדיף לך להמשיך בכביש 60 ולהכנס לבאר שבע דרך מחסום מיתר.

אגב ה-GPS מאוד מתעתעים, אם אתה רוצה להגיע לאיזור בית אל, הוא מכוון אותך לכיוון מחסום קלנדיה במקום למחסום חיזמא.

ב-2 המחסומים יש כיכר, בחיזמא פונים שמאלה כדי להגיע ליישובי בנימין אבל אם פונים שמאלה בקלנדיה נכנסים לתוך רמאללה.

הרבה פעמים במהלך השירות שלי יצא לי לעצור ישראלים במחסום קלנדיה שה-GPS הטעה אותם ומנעתי מהם להכנס לרמאללה, משום מה מנחים ישראלים שרוצים להגיע לבנימין שפשוט מגיעים למחסום ולוקחים שמאלה בכיכר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני מנסה להבין איך הוא עבר את מחסום חיזמה... בכל מקרה לפני כשנה וחצי המקום היה מוקד לצמיגים בוערים שעפים על מכוניות מלמעלה וכו'..

הוא לא עבר בחיזמה כי חיזמה זה לא שם. הוא עבר ליד מחסום המנהרות אם כבר.

ובכל אופן זה לא ממש משנה כי כל מחסומי עוטף מיועדים לבדוק את מה שנכנס לירושלים ולא את מה שיוצא.

V5

פורסם

תודה על התייחסותכם למקרה חלקכם אמרתם לא מסוכן

ממש לא היה כייף לנסוע את כול הדרך עד קרית גת,

חושך מצרים והכבישים מפותלים ובורות ממש מסוכן

גם הנהגים במיוחד המוניות הערביות עוקפות אותך וכבר ממול עוד רגע יש התנגשות בדקה ה90 חוזרים לנתיב

אם זה היה מסוכן או לא בקיצור טוב שזה מאחוריי

זה לקח \ ניסיון לפעם הבאה

• תוכן חדש...