Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האוקטן 95 שלהם גרוע, על פביה TSI הורגשה ירידה בביצועים לעומת "דלק".

3-7 אגורות הנחה לליטר לא שווה, היום בכרטיס חבר של שופרסל או מגה מקבלים כ-30 אגורות (אולי יותר לא זוכר כבר) הנחה לרשתות הגדולות בארץ.

ההנחה היא מהמחיר הנמוך מלכתחילה שלהם (במיוחד ל98 )

30 אגורות הנחה בכרטיסי החבר שציינת הם מהמחיר המקסימלי לשירות מלא, כלומר בעצם 17 אגורות הנחה מהמחיר המקסימלי לשירות עצמי (ב95, כן?)

לא יודע כמה עולה היום 95 בתחנה בראשל"צ, אבל לא נראה לי שהם לוקחים את המקסימום.

ב-98 אין שום משמעות ל30 אגורות הנחה האלו כי אין מחיר מקסימלי מפוקח וכל חברת דלק יכולה להחליט שהמחירון הוא 730 שקל לליטר ויש היום מבצע של 721 שקל הנחה. (מחיר מבצע = 9 שקל...)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני חושב שצריך לעבוד על ערכה קטנה שתתן אישור אם הדלק ראוי או לא לפי דגימה של כמה טיפות. ככה כל אחד יכול לבדוק את הדלק לפני שהוא מתחיל לתדלק וזה כנראה גם משהו שיגרום לאנשים לא לתדלק בתחנות מסויימות וככה למגרת את תופעת המהילה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא צריך שום ערכה,פשוט מתחבר עם תוכנה למחשב של הרכב, שמראה שבשימוש של אוקטן95 בגדישה מסוימת יש תיקוני הצתה מעל ל6,עם תדלוק 98 באותה גדישה נעלמו תיקוני ההצתה.

אותי זה שיכנע מעל ומעבר.

ואני לא הראשון שבדק את אכות הדלק שם,גם אני הססתי בהתחלה.

פורסם

מחשב?

אתה רואה את האדם הפרטי מתחיל להתחבר ולבדוק כאלה דברים? אני מדבר על בדיקה בעזרת עירבוב של הדלק עם חומר אחר או משהו בדומה לבדיקת הריון שיתן צבע שמעיד על כדאיות השימוש באותו הדלק, ככה שעוד לפני שהוצאת אגורה באותה התחנה אתה תדע את איכות הדלק ולא בטעות תשים מיכל מלא תיסע ואז תגלה דלק מהול. כשכל לקוח יוצא לך מהאוטו עם ערכה שכזאת, בתור בעל תחנה אתה תתחיל לחשוב פעמיים אם למהול או לא.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ברור אין על זה וויכוח בכלל.

יש לרכבי VAG תוכנה מעוד פשוטה שמתחברת למחשב הרכב,לראות נתונים און-ליין.

והתשובה שלי יותר כוונה לבחור מעליך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי,

בעקבות השרשור הזה החלטתי לנסות. תדלקתי ביום א' מיכל מלא 98 בתחנה המדוברת, זאת לאחר תקופה ארוכה שהשתמשתי באוקטן 95 ברציפות (משהו כמו חודשיים)

בשורה התחתונה, אחרי 200 ק"מ : לא מורגש שום שינוי בביצועים לטובה או לרעה.

בדרך כלל שאני מתדלק 98 אחרי כמה מיכלי 95 , יש שינוי יחסית מורגש בביצועים.

תסיקו את המסקנות לבד.

אני כמובן אמשיך שם עוד מיכל או שניים כדי לוודא. יתכן שאחרי הניסוי אתדלק 98 בתחנה שאני יודע שהיא טובה (תחנה של "דלק") למרות המחיר האסטרונומי כדי לראות אם יש שיפור ביחס ל98 הזול.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

מיישב את הויכוח בצורה סופית וחד משמעית.

במיוחד כשהרכב שלך מככב במבחן :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא יכול לראות כרגע את הסרטון מכיוון שהמעסיק שלי חסם את YOUTUBE אבל המטרה היחידה כאן היא לראות שאין כאן קומבינה ושאנו מקבלים באמת אוקטן 98. אם כך הדבר, זו תיהפך לתחנת הבית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הרבה משופרות מתדלקות שם 98 ולאף אחד אין תיקוני הצתה

אם להם אין בעיה שהם חייבים 98, אז בטוח שלך לא תהיה בעיה.

פורסם

בהמשך לשירוש הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=345418

המחיר החדש של ה98 בתחנה המדוברת הוא 9.7 ש"ח בשירות מלא ורק 7 ש"ח בשירות עצמי(!!!).

כיצד זה יתכן?

זה זול יותר מ95.

נסעתי כבר על כמה מיכלים של 98 מהתחנה הזאת והוא מרגיש לי בסדר גמור.

בדיקות הדלק בתוקף וגם המתדלקים טוענים שהכל תקין איתו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני מאמין לכם אבל מה אכפת לך שאני אבדוק ?

אני רוצה לוודא שאני משלם על 98 ולא מקבל 95 במקום כי הרכב מרגיש כאילו הוא עם 95 כרגע.

תבדוק בכיף, תבוא אחרי זה לספר לי אם אתה מרוצה.

אני עובד שם ככה שאני יודע שהדלק מגיע ישר מהבית זיקוק בחיפה (היחיד שמספק 98 לתחנות בארץ)

ישירות למיכל דלק של ה 98, מה גם ש98 מגיע כל כמה ימים ככה שהדלק לא מספיק לאבד מהאיכות שלו

כמו בחלק מהתחנות שמזמינים 98 פעם בחודש.

רק שתדע שמגיעים לתחנה לתדלק ת98 מראשל"צ, בת ים, ת"א, רמת גן וחולון כמובן,

ככה שאם אנשים מגיעים ממרחקים כאלה כנראה שזה שווה את הנסיעה.

• תוכן חדש...