Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו לוויני? XM?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה רדיו לוויני? אני יכול להתקין את זה באוטו בארץ ולשמוע תחנות רדיו מארצות הברית? הבנתי נכון?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הבנת נכון חלקית.

אכן מדובר בשידורי רדיו לוייניים באיכות מצויינת, אך השירות ניתן רק בארה"ב. גם אם תשלם לחברות המפעילות את שידורי הסיריוס או ה XM לא תוכל לקלוט את שידורי הרדיו, מדובר בלווייני תקשורת הנעים במסלולים מעל ארה"ב ולא מעלינו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבנתי, תודה על ההסבר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מעניין אם יש תכנית באמת ליישם כלשהם שידורי רדיו דיגיטליים\לוייניים כבר בזמן הקרוב.

רדיו XM זה דבר מדליק והאיכות היא אכן כמו שנאמר כבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה אכן מדליק והאיכות אמורה להיות מעולה אבל אלה עדיין חלומות באספמיה,לצערי.ברפובליקת הבננות שלנו זה יקח עוד שנים אם בכלל.ושנית,כמעט רוב רובם של המכשירים אינם תומכים בקליטת רדיו לוויני.

פורסם

רוב המקלטים מתחברים לכניסת ה AUX . האיכות טובה ,יותר טוב מ FM , פחות טוב מ CD , מקביל לתחנת רדיו אינטרנטית ב 192 לערך , אגב זה גם האלטרנטיבה שיש היום , האזנה לתחנה ע"ג 3G תלוי בחבילת הגלישה שלך (הדבר הזה צורך לערך 60-70 מב' לשעת האזנה)

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אני יכול לאמר מהנסיון שלי עם האייפון (חבילת אנלימיטד מהעבודה) שזה אחלה של דבר ואני משתמש בVISUAL RADIO אבל בין זה לבין איכות של CD או MP3 בהמרה טובה יש מרחק של שמים וארץ.

מה ששמעתי בארה"ב היה באיכות טובה יותר - כמעט כמו CD.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני באמת לא מבין למה אין עדיין שידורי רדיו לווייניים. ממה שידוע לי אין מגבלה טכנית, אז מה הקאצ'? כנראה שלאריאל אטיאס ולקודמיו הפתרונים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הקאצ' הוא כנראה הבירוקרטיה של משרד התקשורת ומשרד הבטחון.

לפני שמקצים תחום תדרים למגזר האזרחי צריך לוודא בארץ הזו בכל צורה וצורה שזה לא נופל על תחום תדרים שנדרש לטובת שימוש בטחוני\צבאי קודם כל.

לאחר מכן גם מתחיל כמובן כל נושא הרווחיות, כמה כדאי להשקיע, כמה ניתן להרוויח מהנושא ומי ירוויח כתוצאה מכאן.

רק לחשוב על כמה עבודה הטכנולוגיה הזו תייצר בארץ הזו כשהיא סוף סוף תאושר - זה מדהים.

תחשבו כמה ציוד חדש אנשים יקנו.

תחשבו כמה מקלטים כאלה יותקנו בבתים, רכבים, מוסדות ציבוריים ומוסדות פרטיים...

תחשבו כמה אנשי מקצוע יצטרכו להתעסק עם זה...

בקיצור זה לא רק אוי איזה יופי שומעים רדיו דיגיטלי - זה כל המסביב.

Pioneer TS-X150

פורסם

חברה המשדר XM בדיוק אותו דבר כמו טלוויזיה דיגטלית בארץ. היום קיימות 3 תחנות רדיו בשידור דיגטלי. בקשר ל XM בארץ אין אנשים שרוצים להשקיעה ולפתך את התשתית (שכבר קיימת)

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

אלכס אתה טועה ומטעה ! XM הוא שידור לוויני , לווין גיאוצנטרי מעל ארה"ב, בקושי קולטים במקסיקו ולא בהוואי ואף לא בקנדה , עד לפני מספר שנים היו שתי חברות XM וסיריוס , שעקב ביקוש יחסית נמוך התאחדו לחברה אחת.

דמי המנוי יחסית גבוהים , האיכות טובה (לא יודע אם זהממש איכות CD אבל לא האזנתי במערכת איכותית מספיק כדי לומר שזה קרוב לCD זה בוודאי איכותי יותר מ FM ), ועדיין המקלטים הם סוג של ADD-ON .

בארץ: השידורים הדיגטלים הם קרקעיים - וכך גם יעבוד הרדיו הדיגיטלי . יצא מכרז כבר לפני שנתיים לא יודע איפה זה תקוע. זה אמור לשים קץ לכל התחנות הפירטיות.

לקריאה נוספת יש את האתר הזה שהוא מאוד מקיף.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עד כמה שזכור לי בארה"ב אפשר לקנות כרטיסי מנוי בכל הרשתות כגון ראדיושאק, בסט-ביי וכו' וכו'

זה באמת לא זול במיוחד אבל יחסית לכלכלה של אמריקאי זה לא כל כך יקר להם - מנוי ל800 שעות או משהו כזה עולה סביבות ה250 דולר עד כמה שזכור לי

מתי בפעם האחרונה ספרתם 800 שעות ברכב? :-D (לפחות זה מה שאני זוכר - יכול להיות שבקלות אני הוספתי כאן איזו ספרה ומדובר במנוי לכמה חודשים במקום)

בשביל הישראלי הממוצע שמבלה שעה ביום על הכביש מדובר במנוי לשנתיים וקצת יותר אולי. וזה בהנחה ואתם כלללל הזמן שומעים רדיו כשהרכב מותנע.

אתם יכולים פשוט לבדוק את זה - אני לא אתפלא אם גם באתרים כמו סוניק אלקטרוניקס מוכרים מנויים כאלו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...