Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק על הנייר, במציאות היא לא משתווה לGTI או VRS

אשמח לדעת למה רק על הנייר ואיזה ניסיון יש לך עם השתיים...

יש לי אי אלו ק"מ על ראליארט והחזקתי VRS חצי שנה...בכל מה שנוגע להתנהגות וספורטיביות הראליארט עדיפה מה-VRS ולו בזכות הנעה כפולה שפשוט משנה את גבולות מעטפת האחיזה והביצועים בצורה משמעותית. אל תשכח שהלנסר בבסיסה נחשבת למכונית שמתנהגת טוב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נהגתי על ראליארט ועל GTI והעדפתי את הראליארט בזכות גיר יותר כיפי בנהיגה ספורטיבית, התנהגות כביש עדיפה, הנעה כפולה והגה יותר טוב. מצד שני היא מרגישה פחות מפנקת, המחיר שלה גבוה משמעותית והמנוע שלה מרגיש פחות נמרץ.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בנאי אתה מסודר, הרשימה מתועדפת, חוות דעת קיבלת, מה שנשאר זה לבחור את הצבע.

אני ממלא עוד חצי ליטר שמן במנוע שתי הפעימות שלי וממתין לך :-D

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

הלאון קופרה התמורה הכי טובה לכסף,ולשיפורים עתידים,הרי לא תשאיר אותה סטנדרטית נכון?:twisted:

זכור לי איזו גימיקאנה בערד עם לאון קופרה שקובי כהן נהג, מול כמה GTIים חדשות,היא פשוט היתה רמה מעל,אי אפשר היה להוציא את קובי מהאוטו :-D.

תחשוב על הפוטנציאל שיש לה...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כן, ראיתי את האסטרה החדשה בהשקה ב 11-1-11

הכלי פשוט יפיוף, ליד הגולף MK6 האסטרה האצ'בק (באדום) פשוט נראית מיליון דולר

עכשיו נשאר רק לשכנע את היבואן להביא עם מדבקה קטנה מאחור - OPC

כרגע יש או 1.6, או 1.4 מוגדש 140 כ"ס "בלבד"

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
כן, ראיתי את האסטרה החדשה בהשקה ב 11-1-11

הכלי פשוט יפיוף, ליד הגולף MK6 האסטרה האצ'בק (באדום) פשוט נראית מיליון דולר

עכשיו נשאר רק לשכנע את היבואן להביא עם מדבקה קטנה מאחור - OPC

כרגע יש או 1.6, או 1.4 מוגדש 140 כ"ס "בלבד"

יש בכלל מצב להביא OPC ? מה אומר היבואן?

פורסם

שתי אפשרויות, או: "OP-מה?", או "בטח! ברור שאנחנו רוצים להביא!". בשני המקרים 99.9999999% שלא דובים ולא אופל (OPC)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התקשרתי היום לאופל. אמרתי לעצמי, אולי כדאי לרכוש במקום ה- GTI משהו קצת פחות זריז, אבל שיעשה לי נעים גם בגב (כי הוא מיוחד) וגם בכיס.

אז ככה:

אין אפשרות לסאן-רוף באסטרה ולא תהיה. אין נסיעת מבחן על ה- 1.4T, אולי תהיה בעוד חודש.

לגבי האינסגניה, במשלוח הנוכחי הגיע עם סאן-רוף, אבל המשלוח הבא יגיע בלי (?) אז צריך להזדרז ולהזמין (כמובן).

העיקר שהם דאגו להסביר לי שהאחזקה זולה לעומת VW...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...