Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי פוסל את האוקטביה VRS.

הרכב חזק מאוד, מפנק ,מתנהג בסדר גמור ומתאים כמו כפפה למשפחה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד אופציה, סתם כך להשוואה (לא מכיר ולא ממליץ, רק הצעה לאלטרנטיבה...) מיצו ראליארט. על הנייר מדובר באופציה נוחה למשפחה, עם מנוע חזק, והתנהגות שמרבית הביקורות תארו כ"בינונית בהשוואה לאיוו" (מה שאומר, כנראה, טובה ביחס למשפחתיות רגילות).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
עוד אופציה, סתם כך להשוואה (לא מכיר ולא ממליץ, רק הצעה לאלטרנטיבה...) מיצו ראליארט. על הנייר מדובר באופציה נוחה למשפחה, עם מנוע חזק, והתנהגות שמרבית הביקורות תארו כ"בינונית בהשוואה לאיוו" (מה שאומר, כנראה, טובה ביחס למשפחתיות רגילות).

רק על הנייר, במציאות היא לא משתווה לGTI או VRS

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בנאי על תשחק בקטנות, לך ישר על ה- 370Z, אם קשה תפעל להקדמת הירושה :lol:

נ.ב. האיוו המפורסמת תימסר תמורת סכום צנוע של 250 אלפי ש"ח, פשוט חינם.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

איוו משנת 05 ב 250K ש"ח ? :shock:

איך הוא מחשב את המחירון, בשנות כלב ?

פורסם

GTI, אבל אני משוחד :twisted:וגם לא צריך מטאלי - הכי יפה בלבן עם הקאליפרים האדומים האלה...

עכשיו ברצינות: לו היו לי שני ילדים ולא אחד, הייתי שוקל את ה- VRS (מצד שני, היא קבלה רק ארבעה כוכבי ריסוק בזמנו, וצריך לבדוק על מה ולמה).

הג'ולייטה 170 מקושרת מאוד לכביש, אבל מאכזבת באבזור, תמחור וצליל (שמעת כבר את ה- GTI DSG מורידה הילוך? אני מחכה רק לצליל הזה כבר כמה חודשים...). את ה- QV אני לא מכיר. אין ספק, אבל, שהיא נראית מעניינת יותר על הכביש.

סדרה 1 לא רלבנטית לכלום בעיני, בדגמים שמגיעים לארץ.

STI חדשה יקרה מידי (אבל אני מסכים שנראית טוב).

לאון קופרה - לא מכיר. לאון FR - מחיר טוב (וגמיש), הגה חד תגובה. פחות "משפחתי" מבחינת האבזור והשימושיות; גם כן רק ארבעה כוכבי ריסוק. מוחלפת בקרוב?

מגאן RS: מעניינת מאוד לדעתי, יפה מאוד, מיוחדת, אבל אני חושב שרק בידני (?).

ראליארט: לדעתי קצת יקרה, אבל בהחלט מעניינת ויש פה אפילו מישהו שעובד שם ויוכל לסדר לך נסיעת מבחן, אם אינני טועה.

אסטרה: לא מכיר, אבל בהחלט נשמע מעניין.

פונטו אבארט: שמעתי שהסוכן מכירות שלהם גולש פה מידי פעם - הוא בטח יוכל לעזור לך בנסיעות מבחן ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם מדובר על האיוו מטרייד אין אינפינטי, אז יכול להיות שהרכב מעולה (אני לא חושב שהוא שווה 100 אלף + מעל המחירון גם אם מקבלים לילה עם בר רפאלי מתנה) אבל השירות שלהם הוא תת רמה בכל מובן המילה. בתור אחד שעשה אצלהם רכישה פשוט אכזבה. ממקום שמוכר רכבי יוקרה ציפיתי לסטנדרט גבוהה אבל אפילו מסוחר רכב סוג ד' יש יחס יותר טוב.

פורסם

בסך הכל ידעתי את הציבור מכיוון שנעשה אליהם טלפון ואחרי שנפלתי מהכסא לרצפה ועברתי תהליך התאוששות לא פשוט התיחסתי, נכון, לכל מוכר שמורה הזכות לדרוש כמה שהוא רוצה, במקרה דנן נשמע מוגזם משהו :shock:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

היי - לדעתי השרשור קצת מתפזר. קודם כל הפותח צריך להגדיר מה הצרכים שלו בדיוק - רכב לנהג עם מעט גיחות של בת-זוג ואולי ילד (אז השירוקו מספיקה), רכב להקפת ילד/שניים לגן ואז כמובן שההצ'בקים של VAG מושלמים (אני מסיע 2 ילדות לגן על GT 3 דלתות ידנית ואין שום בעיה, בתנאי שהן בגיל שחוגר את עצמו, נכנס ויוצא לבד וכו') או שצריך רכב משפחתי "אמיתי" כולל כלב, עגלה, מנגל ואופניים, ואז הייתי ממליץ על אוקטביה VRS. כמובן שתמיד אפשר לפזול גם לכיוון של RS6 סטיישן...

אם הצורך הוא גם בפינוק, אפשר תמיד לקחת אלפא 159 (בגלל הלב) או לנ'ציה דלתא (כדי שמישהו יהיה הראשון שקונה את הדבר המוזר הזה) או אלפה ג'ולייטה (כדי שכולנו נקנא..). עוד לא ראיתי תשובה לגבי פרמטר חשוב מאוד - מעבר למחיר - והוא מה רוצה האישה...

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
לפי מיטב ידיעתי VRS ידנית ו GTI ידנית 3 דלתות מתומחרות 188K ,אז למה בעצם לבחור VRS ? אלא אם כן חייבים אחסון לעגלות ילדים או נפח הטענה חריג.

לפי המקורות שלי, את הVRS ניתן לקבל גם תמורת 170K.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לפי המחירונים ה-GTI 3 דלתות ידנית עולה 183K וה-5 דלתות 188K.

אני לא יודע על איזה מחירון אתה מסתכל: http://www.vw.co.il/models/gti/prices. שלוש דלתות זה 188.

לפי המקורות שלי, את הVRS ניתן לקבל גם תמורת 170K.

עידן

DSG או ידני? בכל מקרה - משתלם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המון תודה לכל הרעיונאים, מגניב !!!

האיוו נפסלת, כנ"ל הראליארט המכוערת, שונא אותן, ובמיוחד את הSST

כנ"ל לגבי לנציה ואולי ג'ולייטה (לא ראיתי במציאות)

האשה מסתדרת עם גיר ידני ורוצה מעל 2 דלתות, ידני היא ההעדפה שלי, למרות שלא הייתי מתנגד ל DSG

לגבי גודל: GTI בהחלט מספקת, גם סופרמיני (מיטו, פונטו אבארט) אפשרית בלחץ, ה VRS ענקית עלי.

טוב, הרשימה נראית בערך כך:

1 - GTI או לאון קופרה

2 - פונטו אבארט \ מיטו \ איביזה קופרה

3 - STI-B3 ישנה ותר ( 2008 )

4 - מברר על OPC ומגאן החדשה.

עדכונים בהמשך .... ולא לדאוג, האופנוע לא בסכנה :)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...