Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנפרדתי בצער מרכב מקונצרן VAG ...

מחפש שוב, ופותח את המחשבה גם ליצרנים נוספים...

מחפש אחיזה, כח, ספורטיביות, אבל גם שימושיות ומשפחתיות ...

מעריך מאד את דיפרנציאל ה XDS של VAG, את המגדשים המצויינים שלהם, ואפילו את ה DSG ... אבל שמעתי המון דברים טובים על מנועי ה MULTIAIR האיטלקיים ...

מה דעתכם על גולף GTI \ לאון קופרה \ אולי אפילו איביזה קופרה ?

האם האיטלקיות: מיטו \ פונטו אבארט \ גולייטה משתוות לVAG ?

אולי ללכת לכיוון הלא מוגדשות (קליאו ספורט) ?

מתי סובארו יוציאו רכב אמין יותר וזול יותר ? (STI "לעניים" )

אשמח לכל רעיון.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקציב?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קודם שיחליטו לייבא את ה-OPC 8)

אני לא רואה קורסה ואסטרה ספורטיביות בצי הליסינג בקרוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
קודם שיחליטו לייבא את ה-OPC 8)

אני לא רואה קורסה ואסטרה ספורטיביות בצי הליסינג בקרוב.

מה קשור לליסינג? היבואן החדש אמר בפרוש שהם יהיו מוכנים להביא את רכבי הOPC בהזמנה מיוחדת! אני לא יודע מה יהיו המחירים אבל אם הם יהיו תחרותיים זאת אופציה יותר מימצויינת!! מוזר שעדיין אין להם אתר עם מחירים ודגמים :-(ממש מוזר.

פורסם

היבואן החדש מוכן להביא רק OCP בגירסא אוטומטית :roll:

ליאור, המנועי מולטי די טובים אבל המכוניות שמאובזרות בהן לא מדהימות.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כמה תקציב? כמה חדש?

הפורשה פאנאמרה כנראה תתאים, אבל אם STI לא בתקציב, אז גם לא הפאנאמרה...

אגב, מה רע באיבו (שנתון - לפי התקציב...)?

פורסם

הקליאו מטריפה ומאד כיפית. אבל, היא לא אידיאלית כמכונית יומיומית ולא כמכונית למשפחה (למרות שטכנית ניתן להשתמש בה כאחת). גולף GTI נראית לי הבחירה הכי חזקה ברשימה שלך.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

שלפי דעתי הבחירה האידיאלית ביותר היא אלפא מיטו,לא יקרה מדי ובדגם ה170 כ"ס היא מאיצה מ0-100 ב7.30 שניות,הספק מכובד מאוד,מה גם שהיא דיי משפחתית נוחה ובהישג ידם של קהל רחב באוכלוסייה

פורסם

אתה מדבר על המיטו תלתן ירוק. לא רכב שמתאים ממש למשפחה (מאחורה לא הכי מרווח). אם כבר בקטגוריה של אלפות, הג'ולייטה תתאים יותר (גרסת ה170 כ"ס)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תודה על התגובות

ה GTI אכן בראש הרשימה (כרגע) אפילו המחיר כבר לא מאיים כמו ה MK5 (האם המחיר 183K לידנית 3 דלתות נכון ?)

הקליאו מגניבה אבל התרגלתי למנועי הטורבו הגמישים וקצת קשה ללכת אחורה (לחוסר הגמישות בסל"ד נמוך, שימושיות)

STI מעל התקציב וסובלת מבעיות "אמינות" (ה B3 STI עם 5 דלתות ממש מגניבה) פאנאמארה כנראה שגם חורגת בתקציב ... :|

OPC - בחירה בהחלט במקום, רק שהקורסה OPC מעט מיושנת ולפני מתיחת פנים ע"פ מה שהבנתי, אברר בצורה מדויקת.

מה עוד ? BMW סידרה 1 ? משהו שפיספסתי ?

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני לא יודע עם היא נכנסת לתציב אבל בהחלט ראוי לבדוק את הגוליטה תלתן ירוק.

אופציה נוספת היא המגאן ספורט החדשה שאמורה להגיע לארץ בקרוב

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ממחקר דומה שערכתי - GTI 5 דלתות MK6 נראית לי כמו הבחירה האידיאלית. לגבי המחיר - אני חושב שזה קצת מעבר ל-200K, אבל אני מכיר את המחירון ה"רשמי" לא את זה של "אני בא לסגור".

מתחרות ישירות (מחוו"ד של אחרים, היכן שהתנסתי בעצמי - אכתוב מפורשות):

לאון:

הקופרה נותנת יותר כוח, ומתנהגות פחות או יותר אותו דבר, כאשר לגולף יתרון של נוחות ביומיום. (הקופרה נוקשה יותר). לטעמי (ראיתי את שתיהן) העיצוב והגימור של ה-GTI טוב בהרבה מזה של הקופרה. יתרה מזאת - המושבים של ה-GTI מרגישים ממש ממש טוב.

ה-FR - כמעט זהה ל-GTI, אבל לדעתי רק עם DSG (לא דבר רע) - האיכות, שמירת הערך והעיצוב של סביבת הנהג היו משאירות אותי עם ה-GTI.

אלפא:

המיטו לא משפחתית, היא סופר מיני חמימה - לדעתי לא צריכה להיות ברשימה.

הג'ולייטה כן, אבל:

ה-170 (על זה ממש נהגתי, אז אני אומר מהתנסות): משפחתית ספורטיבית ומהנה לנהיגה. אבל זה רחוק מה-GTI כמרחק הלאון 1.8 מה-FR. המחיר (הגבוה) לא מוצדק לדעתי, האיבזור לוקה בחסר, איכות החומרים זה לא VW. צליל המנוע מאכזב. מאוד נוחה וחסכונית (יש מחיר בנהיגה ספורטיבית).

ה-QV, 225 כוח סוס זו ההשוואה המתבקשת - לא ראיתי (גם לא נהגתי) - אבל ראיתי את המחיר - 20K יותר מה-GTI בערך. במבחן השוואתי מול ה-GTI (והקופרה אגב) של EVO, ה-GTI נשארה המועדפת. יחד עם זאת, גם לרגש יש תפקיד ואם שתיהן בתקציב, הייתי עושה סיבוב על אחת.

מגאן ספורט - כדי בהחלט לבדוק, לא מכיר, לא ראיתי, הביקורות בחו"ל משבחות, אבל האיכות בפנים לא ברמה של VW.

לגבי ה"נינג'ות": אם אתה לא סגור על חדש בלבד, ה-STI 5 דלתות תתן תמורה טובה למחיר לדעתי. שמעתי מגוף ראשון על בעיות האמינות, אבל קשה לי להאמין שמדובר בבעיה גורפת בכל הדגמים. ויש מכוניות שעלו על הכביש עם 4 שנות אחריות. לדעתי תתן תמורה טובה יותר לכסף מכל האופציות לעיל ושנת 2008 אפשר כבר להעביר לידך בפחות מ-180K לדעתי. המתחרה השניה, האיבו , תוכל לקנות לדעתי איבו 9 בסכום הנ"ל וזה הרבה יותר אוטו ספורט מכל מה שסקרנו עד כה.

לסיכום, דעתי: GTI לחדש\כמעט חדש - חבילה מאוד מאוזנת, STI \EVO אם הולכים קצת אחורה (עלויות אחזקה גבוהות יותר בתמורה ליותר אוטו ספורט).

פורסם

ליאור, GTI ידנית 3 דלתות עולה לפני צבע מטאלי 193K.

האמת? אחלה מחיר לפי דעתי.

אם לא השירוקו היתי רוכש את הGTI הנ"ל.

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...