Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה כתוב בדהמרקר על הסיבות למחסור בחמאה, אבל שיא הקיץ כבר מאחורינו ועדיין אין שינוי . אז למה עדיין קשה להשיג חמאה ?

שינויי אקלים או שיש משהו שמסתתר ?

נ.ב.

אני יודע שזה לא הכי בריא אבל אני רוצה להכין מקושקשת איכותית עם חמאה רגילה , וקשה להשיג אותה.

במכולת יש לורפק שנראית טוב , אבל כתוב על הקופסה שזה ממרח חמאה (ולא בא לי להיות שפן ניסיונות ).

פורסם

לורפק טעימה פי אלף , אין בכלל מה להשוות

אבל יקרה פי שלושה - חשוב למי שמכין עוגות בקצב של 3 בשבוע.

אגב, ברשתות, אשר מוכרות מוצרי חלב מפס ייצור בד"צ, כנראה לא שמעו על מחסור שכזה, לכן גם לי לא היה מחסור בחמאה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רק שעל פי כלבוטק מלפני כמה תוכניות,לורפק אינה חמאה אמיתית.

זה עדיין לא משנה את העובדה שהיא ממש טעימה.

כל דבר שנמסר בכלבוטק כדאי לבדוק ב-7 עיניים. או 13.

יש כל מיני מוצרים שמיוצרים תחת השם "לורפאק" -

הנפוץ שבהם הוא "חמאה למריחה" המכיל גם חמאה וגם שמן קנולה ועוד כל מיני תוספים,

וקיים גם "חמאה רגילה" שהוא 100 אחוז חמאה טעימה ויקרה-טילים.

אצל "באשר גבינות" בי-ם יש גם חמאה עבודת-יד מנורמנדי ב-50 ש"ח ל-200 גרם, אם מישהו באמת רוצה.:-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אצלי באיזור יש מחסור, אך להפתעתי יש מלא חמאה באלונית - עולה 3 ש"ח ל-100 גרם במקום 2.20 ש"ח, קניתי מלא

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

לורפאק היא תחליף בטעם חמאה - וחמאה "אמיתית" טעימה פי אלף.

אייל, אני איתך. אין כמו חביתה טובה על בסיס חמאה.

הוריי חזרו עם מלאי מחודש של חמאה. כנראה שדברים מתחילים לשוב לסדרם...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לורפאק זו חברה.

יש להם חמאה, ויש להם גם מוצרים אחרים שאינם חמאה, כמו lurpak spreadable, שכמו שאמרו לפניי יש בו דברים נוספים מלבד חמאה על מנת להפוך אותו לקל יותר למריחה. למעשה, לפי התגובה שלהם בכלבוטק, החמאה הרגילה שלהם זולה יותר מהממרח.

"ai motoare capul doare"

פורסם

כולבוטק , כרגיל, זה דמגוגיה עלובה בגרוש שלא מגלה כלום מעבר למה שכל אדם שעיניו בראשו יכול לגלות בעצמו.

על החמאה של לורפק (חמאה שבאה בבלוק רבוע עטוף בנייר כסוף) כתוב מכיל 100% חמאה וזה בדיוק מה שזה, חמאה!

מה שמגיע בקופסא, כתוב עליו בפרוש "ממרח עשיר בחמאה דנית" וברכיבים מצויינים כל הרכביבים האחרים מעבר לחמאה שבממרח.

אז רק חמור גרם שלא טורח לקרוא את מה שהוא קונה (שלא לדבר על זה שהוא לא טורח לקרוא את מה שהוא מכניס לגוף שלו) יכול להיות מופתע מזה ש"זה לא באמת חמאה".

אני דוקא חייב לציין שרמת ההקפדה והכללים בארץ על כתיבת תוויות בעיברית היא ברמה גבוהה מאוד וכל מי שרק טורח לקרוא, רואה מיד במה מדובר.

המוצר הזה הוא ממרח שמכיל בתוכו בין השאר, גם חמאה:

Nspread2-lurpack.jpg

המוצר הזה הוא 100% חמאה:

LURP002.jpg

דרך אגב, הייתי בשבת בטיב טעם (פולג) ולא היה במלאי שום חמאה מכל סוג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש כבר בשופרסלים למינהם חמאה רגילה של תנובה, טעם עדיין אין לה אבל לאפייה היא בסדר.

אנחנו צרכני חמאה דיי כבדים ובתקופת המשבר קנינו חמאה דנית שאני לא זוכר את שמה אבל היא היתה מעולה, הרבה יותר טובה מלורפק.

פורסם

בתור אחד שעשה לכם את החמאה בארץ במשך שנה פלוס, אני יכול להגיד שלא רק מזג האוויר (במיוחד הטמפ') משפיעים על יצור החמאה.

זה תלוי גם בדרישה של מוצרים אחרים, שמשפיעים על כמויות החלב שמופנות ליצור חמאה.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...