Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הלילה נגנב רכב פורד סיירה, לבן, גיר רגיל, גימור Ghia, מנוע 2.0, שנת 93.

הרכב די נדיר, עם תוספות כגון מושבי באקט, הגה ספורט, הנמכה, גלגלי מגנזיום.

אשמח למידע ועזרה.

פורסם

מה נגנב? :shock:

קנית אותו לפני ארבעה ימים!!! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא קשור אחד לשני בכלל. אני מכיר את הבחור המוכר, בן אדם זהב.

משתתף בצער הבעלים החדשים, במידה ואראה סיירה כזו (ואני לא מפספס סיירות) אצור איתך קשר מיידית.

JEP.

פורסם

טוב לשמוע דברים כעלה על אצמי... מה נסגר איתכם?הרכב הזה מוכר מעוד לכול משמגיע למפגשים של אלפה ומועדון 5. מכרתי את האוטו רק בגלל שרציתי משהו חזק יותר.וקניתי כבר.אני וכול המועדון של הסיירות נעשה הכול בשביל למצוע את האוטו.

המספר שלו 2145608

יש תמונות של הרכב ביד2 וגם בפורום של מכירת רכבים.

volvo 745 b204ft 2.0 16v turbo manual 0.9bar

פורסם

מה זאת אומרת מה נסגר איתנו? אנחנו לא חובבים גדולים של מועדון ה-5 או אלפא ולא ידענו את זהות המוכר. על פניו זה נראה מחשיד. שום דבר מפתיע. שמרתי את המספר ואפכח עין.

Bimmer

פורסם

בדרך כלל אין מה לפקוח עין, אנחנו לא במדינה שבה חורטים מספר מנוע ושלדה שונים ומשחדים את הפקיד במשרד התחבורה כדי לרשום מספר רכב חדש במאגר...

יש 2 אופציות:

1. הרכב פורק לחלקים עד שעה לאחר הגניבה.

2. הרכב בכפרים פלסטיניים - אם אבא שלך לא ראש השב"כ כנראה לא יתאמצו להחזיר אותו.

פורסם

סליחה אבל.

מי גונב כזה רכב?

רכבים שנגנבים זה מאזדה,סקודה וכו'.

כל הרכבים שיש המון על הכביש ויש ביקוש עצום לחלקים.

מה זה פה, עקיצה ב 60 שניות ?

פורסם

עקיצות? פלסטינים בעלי ממון? על מה אתם מדברים?

בלי לפגוע בבעלי הרכב בעבר ובהווה, בעיניים של גנב רכב ממוצע מדובר בגרוטאה שהוא לא יסכן שניה של השתהות בלפרוץ ולגנוב את הנבלה הזאת שלא שווה כלום בזמן שבאותה רמת סיכון הוא יכול לגנוב רכב חדש, מודרני ושיש לו דרישה.

הרבה יותר סביר להניח שמדובר בבני נוער עבריינים שלקחו אותו לסיבוב או נרקומנים שהשתמשו ברכב בכדי להגיע ל"כספומט" ולנטוש אותו כשהגיעו ליעד.

אני בכלל לא אתפלא אם הרכב זרוק סתם ככה ברחוב ברמלה או לוד.

אופציה אחרת היא שהרכב הספציפי היה מוזמן ע"י בעלי פורד סיירה שחשקו בשיפורים שעל הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כך במקרה הזה הפורד סיירה נקראה "פאטמה" :)

:lol::roflmao:

אני חושב שהגירסא של bagira הכי הגיונית. גנבו אתה רכב בגלל השיפורים. עכשיו נישאר לחפש פורד סיירה שנוספו לה באופן חשוד בזמן האחרון השיפורים שהיו על אותה פורד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...